אוקיי, כמה דברים

A d i d a

New member
אוקיי, כמה דברים

1) מוטי, נראה לי ש"מלכת היופי 2003" היא בטח ילדה מהכיתה שלך או משהו כזה שמנסה להטריד אותך.. תראה איזה מן הודעות היא כותבת.. אז תעשה איתה משהו...
2) ראיתי שכבר כמה ילדים כותבים איך לחפש את ההודעה הראשונה ואתם אומרים ב"חיפוש מתקדם". אז חיפשתי ומצאתי... אבל איך עושים לינק לזה? כבר שאלתי את זה לפחות 3 פעמים! תענו לי בבקשה. ומוטיף אל תשים את זה בשירשור של התפקדות הפורום כי אז אף אחד לא ישים לב...

A d i d a

New member
וגם מוטי

בקשר ל"מלכת היופי 2003" אם תשים לב בפרטים שלה.. היא חדשה בכלל בפורום תפוז וההודעה הראשונה שלה הייתה בפורום הזה... נשמע חשוד לא..

A d i d a

New member
ועוד מוטי..../images/Emo163.gif

שלחתי לך בעמוד של היומולדת את היומולדת שלי (בדיוק עוד שבוע.. יאיי!) לפני חודש בערך ועדיין לא שמת את זה ברשימה..!

N1R

New member
הלינק להודעה הראשונה...

אם את רוצה לעשות לינק להודעה הראשונה את כותבת את המילה שאת רוצה שהיא תקשר למכתב במקום שכתוב "מחרוזת מתוכן ההודעה" ושם את כותבת במספר אחד את המילה, ולידה במקום של הקישור את כותבת את הכתובת של ההודעה.לדוגמא: את רוצה שהמילה אבטיח תקשר להודעה אז את כותבת אבטיח ב"מחרוזת מתוכן ההודעה", ובקישור את כותבת את הכתובת למשל HTTP://www.tapuz.co.il אני מקווה שעזרתי...

N1R

New member
מעל השם שלך איפה שכתוב אם יש לך מסר

חדש, יש אפשרות לעשות חיפוש, ומתחת לזה חיפוש מתקדם, תחפשי עם החיפוש המתקדם הודעות עם השם שלך ושם תמצאי כנראה גם את ההודעה הראשונה שלך...

BalBulaGirl

New member
קישור להודעה ../images/Emo15.gif

את צריכה ללחצוץ על הנקודה הכחולה/כתומה שבצד, ואז להעתיק את הכתובת.

למעלה