אוקיי כמה שאלות קצרות בבקשה תענו לי ..

SpongeNastia

New member
אוקיי כמה שאלות קצרות בבקשה תענו לי ..

1.הם עומדים להיתפרק אחרי טור בכל העולם? 2.הם יהיו כאן עוד הפעם ? כי אני לא יכולה לשכוח איזה הופעה טובה הם דפקו!!

orLeto

New member
יש סיכוי שהם כן..

:((((..ברור שזה עצוב..אבל מה שהוא אמר בפגישת עיתונאים די רמס על משו כזה....עם כל העצב!!!!!!!!!!! :(

את סתם נכנסת לסרטים

הם שאלו אותם שאלה טיפשית אז הם ענו להם תשובה טיפשית ומתחכמת.

orLeto

New member
חברה שלי אמרה...

שעלה סרטון וטומו הבטיח שהם יחזרו לארץ.....

Why So Serious

New member
אחרי שהם יתפרקו הם יבואו לעוד הופעה

SpongeNastia

New member
כן אבל

היו באמת המון כתבות וראיונות בקשר לכך שהם עומדים להיתפרק.. לא יודעת קשה להאמין לתיקשורת בימיינו אבל אני חושבת שיש לפחות 50% אמת הפעם. ובקשר לכך אם הם יבואו לישראל שוב לא נראה לי אבל אולי לפחות עכשיו הם גילו שאוהבים אותם בכל העולם והייתי כ"כ שמחה לדעת אם הם יבואו שוב :( ..

הם. לא. עומדים. להתפרק

הם לא. בדוק. זאת הייתה סתם שאלה מפגרת של עיתונאי שקיבל תשובה מפגרת זה מה שהעיתונאים המפגרים האלה רצו לעשות לייצר דרמה.

Why So Serious

New member
אני לא מבינה

נותנים לך תשובה למעלה ואת עדיין בסרטים את רוצה לחשוב שהם יתפרקו? בכיף אבל הם לא שיהיה יום מעולה

Ariels attack

New member
ככה או ככה בואי נקווה שזה לא אמיתי ושזה סתאם

שטויות שג'ראד אמר רק כדי להלחיץ אותנו כמעריצים ולעשות רעש חסר משמעות... ואם הם כן יחזרו לארץ בעזרת השם אז נעשה מזה רעש יותר גדול ממה שהיה הפעם..!!

maya254

New member
הם יחזרו. דיי להיות פסימים!

ההופעה הייתה מעולה! הקהל היה מדהים.. מה עוד חסר?? ג'ארד ותומו אמרו שהם יחזרו.. אפילו סימפל פלאן שהיה אצלם קהל יותר מצומצם חזרו פחות משנה לארץ.. הם ממש התלהבו מאיתנו והיינו אחלה!

למעלה