אוקיי...כנסו..

• פותח הנושא ppuT
  • פורסם בתאריך

ppuT

New member
אוקיי...כנסו..

שבת אומרת לך אהובי היא באמת מתכוונת לזה?? כי אני לא אומר אהובתי לכל אחת.......

ברוך הבאה לך ../images/Emo142.gif

אממממממ, לא ממש יודעת מה לענות לך כי אני מעולם לא אומר לגבר 'אהובי' כי זה איכסה, זה מושי וזה דביק. אם כבר, ייצא לי להגיד את זה בצחוק למישהו אבל זה יהיה ברור שזה בצחוק. חוץ מזה, מה שאתה באמת רוצה לדעת זה אם היא אוהבת אותך או לא, נכון? זה אפשר לדעת גם בלי מילים.

אני אומרת "יקירי" להרבה

אבל אלה שהם באמת יקירי- יודעים את זה בקיצור - סמנטיקה my dear

'יקירי' זה שונה אצלי.

'אהובי' זה מעין מילת מריחה כזו של עקרות בית, לא יודעת למה. או, לחלופין, של מנהלת חנות מרוקאית ששיכנזה את עצמה [ואת ילדיה].. חוץ מזה, 'יקירי' הרבה פעמים מתבטא אצלי במעין התחלה של תוכחה או הטפת מוסר.

ז י ג ז ג

New member
../images/Emo12.gif

אז סתם התלהבתי כשקראת לי יקירי???

מוותק

New member
זה לא אומר כלום

כבר למדתי שמילים יכולות להיות סתם מילים.... יש לי ידיד שקורא לכל הידידות שלו יפות - במקום היי ממי היי יפה... הוא הרי לא באמת חושב שכולן יפות... נכון ?!

../images/Emo45.gif

אצלי לדוגמא כולם זה יקירי... זה פשוט סגנון דיבור. (כן סקארלט אני יודעת שזה שוק, אבל אני למעשה מרוקאית משתכנזת
)

ppuT

New member
וזה ש....

היא צוחקת איך כל משפט קטן שהיא אומרת...גם אם זה ממש טיפשי....והיא מממש לא כזאת!!! לא לא!!! וגם איך אפשר לדעת שהיא אוהבת אותך? סימנים מיוחדים וכאלה??

כאן אתה נכנס למקום הרגיש של

קריאת הסימנים שנשים "משדרות", ולא לכולנו הגברים זאת שפה נהירה. יכול להיות מה שאתה מתאר זה פלירטוט, שיכול להיות רציני ומזמין, וגם יכול להיות שלא. תנסה לשים לב אם היא מתנהגת כך גם כלפי אחרים. אם לא, יכול להיות שיש כאן משהו יותר רציני, ואז תנסה לזרום איתה במקומות האלה, להיות "כמוה", לענות בקלילות, לצחוק איתה ותראה לאן זה מוביל. אם לאורך תקופת זמן תרגיש טוב עם זה ותחשוב שגם היא מרגישה כמוך תוכל בנקודה מתאימה לומר לה את הרגשתך ולשאול אותה לשלה. זאת הגישה הישירה שבה אני מאמין.

למעלה