אוקיי, כ-ו-ל-כ-ם חייבים לראות את זה XD

dorkiflitz

New member
אוקיי, כ-ו-ל-כ-ם חייבים לראות את זה XD

קרדיט לאתרwww.tokiohotelfan.tipo.co.il אוקיי, תיראו אני נשפכתי שעות מול המחשב, עכשיו תורכם..
זה ראיון באנגלית עם הבנים ובאיזשהוא שלב המראיינת מבקשת מהם לתרגם משפטים שהיא תגיד באנגלית לגרמנית והבנים מתרגמים את זה לגרמנית, אבל לא אותם משפטים בדיוק
בקיצור, הם מסתלבטים על המראיינת ומלמדים אותה להגיד את זה.. XDDDD אז הנה הסרטון http://www.youtube.com/watch?v=8ghjIOzD27Y&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etipo%2Eco%2Eil%2Fzone%2Fnews%2Easp%3Fzone%3D38371348997329 והתרגום:
האישה: איבדתי את הנעל שלי ברחבת הריקודים טוקיו הוטל: איבדתי את הנעל בזמן שרקדתי (חכו, חכו...)
האישה:אתה יכול בבקשה להזיז את הבית שחי המזיע שלך מהפנים שלי? טוקיו הוטל: איי, חמוד אתה מזיע עליי (בזמן שביל ניסה להגיד משהו אז היא שואלת אם הוא הולך להגיד משהו סוטה אז כולם אומרים לא לא לא)
האישה: זה מקרה חירום, יש לכם מחליק שיער? ביל מצביע על המפשעה של טום ואומר: יש לי ראסטוות שם למטה טום: את יכולה ליישר לי את השיער למטה?
האישה: רוצה להתמזמז? טום: שנלקק אחד את השני?
האישה: מה? אני לא שומעת טוקיו הוטל: מה קורה? (פה זה מצחיק איך שהם צוחקים עליה XDDD)
האישה: איפה השירותים? ביל: איפה בית החרא? חחחחחח אותי זה הרגגג XD

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני חייבת לציין

שהם נפלו על כל הראש XDDDDDDDD זה פשוט קורע XDDDDDDDD וכמעט נחנקתי בגללם XDDDDDDDDDDDDDDDDD

keren eckshtein

New member
די די אני על הריצפה מה זה ../images/Emo6.gif אני לא יכולה לה

הפסיק לצחוק הם הורגים אותי XD דיייייייייייייייייייייייייי יואו מה זה אני משתינה עוד שנייייה .
אין עליהם
.

dirty look

New member
הרמקולים שלי לא כ"כ טובים עכשיו >.>

אני ישמע את זה אחרי שאבא שלי יתקן..XD

כרמלי6

New member
חחח יוו הם ממש ממשהצחיקו אותי

אני לא יכולה להפסיק ליצחוק חחחחחח ...

ElinorLahav

New member
" איפה בית החרא " ?

יאאאאאאאאו איזה מצחיקים הם ! רגע רגעעע תארו לכם היא הולכת למסיבה בגרמניה והיא רוצה לשאול איפה הירותים והיא כאילו אומרת איפה בית החראא ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

lid15

New member
חח בדיוק חשבתי מה זה יענו בית החרא?!

אין זה ענננננננננק

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifחחחחח דיי זה כזה טוב!../images/Emo6.gif

לא הפסקתי לצחוק XD הסתלבטו עליה חופשי!

Fall Out Liel

New member
דווקא אותי זה לא הצחיק בכלל..../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif

זה רק העלה חיוך קטן על פניי..

חחח תודה זה מגניב! וכמה תיקונים~

בשאלה השנייה ביל אומר "היי יא חרא (asshole) אתה מזיע עליי" ולא איי חמוד. אחרי השאלה של "מה אני לא שומעת" (שימו לב לתנועות הערסיות של ביל עם הידיים) האישה אמרה "טוקיו הוטלrock faces off.יעני עושים רוק לפנים" וטום אמר לה "טוקיו הוטל נותנים לנו את זה קשה" :-O (והמבין יבין) ואז היא שאלה אם יש משהו שהם רוצים להוסיף וטום אמר "אפשר לזיין אותך?" והיא שאלה מה זה אומר? והוא (וביל) אמרו "בואי נהיה חברים" והערה אחרונה בית החרא...שייסעהאהוזן זה סלנג לשירותים...

למעלה