אוקיי , לכל דבר יש גבול

MajoR_ToM

New member
אוקיי , לכל דבר יש גבול

עד עכשיו אמרתי - `` בואו נדבר על פוליטיקה , זה חשוב .. `` וכל זה , אבל יש גבול , אתם פשוט תוחנים אותו נושא פעפ אחר פעם - למען השם אתם אפילו מעתיקים הודעות באופן מדוייק . ההודעה מתחתי - `` לינץ` `` - היא העתק מושלם של הודעה של פושע ( ניראה לי ) מלפני כמה ימים בקשר למאבטח בקבר יוסף . זהו . או שתימצאו פרספקטיבה חדשה - או שאל תדברו על הנושא . SHINE

נעל

New member
תוספת

נעל לא יכלה שלא להזהות עם הודעתו של מייג`ור טום. באמת שנמאס כבר לטחון את אותן הדיעות שוב ושוב. הבמה הזו שיש לכם כאן שקוראים לה פורום היא פשוט מקום נפלא לדיונים, אבל מה שהלך כאן בימים האחרונים כבר סטה מדרכם של דיונים נפלאים (תחשבו לפני שאתם כותבים. בימים האחרונים היו כאן דברים שגבלו ואפילו עברו את הגבול של הסתה לרצח, ועוד מסתבר בדעבד שגולדי בכלל לא התכוון לכך. ילד של שלום ממש. פעם הבאה תחשוב לפני שאתה כותב, זה לא יומן אישי). תחשבו לפני שאתם כותבים. אם זו הודעה ראשית - מה מיוחד במה שאתם עומדים לומר, איך אתם תוקפים איזה נושא בצורה שלא תקפו בפורום לפני כן או איך אתם מעלים נושא בצורה שלא הועלה כבר לדיון. אם זו תגובה - האם כבר אמרו את אותו הדבר בתגובות אחרות לדיון הזה? (תקראו את כל התגובות שכבר פירסמו לפני שאתם עונים!) ובכלל בקשר לכל הודעה, תגובה או הודעה ראשית - האם אני חוזר על עצמי או על דברי אחרים? נעל

בלאונט

New member
הממממ

תראה נעל, מסתבר שאני ואתה שונים לחלוטין ואני משוכנע שזה יכול להוביל לשעות מרתקות של דיונים וויכוחים אינטלקטואלים אך אני מקווה שאינך משתמש בכוחך כמנהל הפורום כדי להשתיק אנשים, וכדי להוביל את הדיונים לאן שאתה רוצה. למרות שאני די חדש כאן, אני יודע דבר או שניים על פורומים, ובדרך כלל המטרה שלהם היא לאפשר לכולם לדבר על הכול. אני חושב שזה נפלא שטוחנים ככה את הנושא כי זה מוכיח שזה ממש מטריד את הקוראים וזה נפלא שיש להם איפה לשחרר את הקיטור בלי לגרום להרג נוסף. מכוון שכרגע המצב המדיני הוא העיניין הכי חם בחדשות, בחיינו ובחיי חבירינו שמגינים בימים אלו על מדינתנו ולכן זה הגיוני, רצוי ובריא לדון בזה באין סוף עד שהעיניין ירגע, גם אם חוזרים אחד אחרי השני כי זה מין פורקן שמישהו יכול לשמוע את דעתך - כן, גם בפעם המיליון. בעוד שבוע, חודשיים, שנה - כשהכל ירגע ויביאו ארצה 500 פליטים מקורדיכסטאן - נדבר על זה. כשהבורסה תצנח - נדבר על זה. כשיאפשרו להומואים להתחתן - נדבר על זה. לדעתי, כך זה צריך להיות. וכן, גם בפעם המיליון לרשום את אותה הודעה, זה לא מזיק.

נעל

New member
תופסק האפליה נגד מנהלים

שימוש בכח? האם שמת לב לאיזה שימוש בכח כדי להשתיק כאן אנשים? הודעות שחוזרות על עצמן לא נמחקו, כמו כן לא קיבלו ``הערה אישית`` לא כתגובה ולא בגליון הציונים. הכל התרכז בהודעה ההיא, שגם היא הייתה תגובה להודעה בה הביע חבר פורום את אותם רעיונות בדיוק. נעל בטוחה שאם השם שלה לא היה מופיע למעלה לא היית מחפש דבר רע ושלילי בכל אחת מן ההודעות שהיא פירסמה ביומיים שהיית כאן (אלא אם כן זו דרך חיים). סה``כ נעל מנהלת את הפורום כדי שהיא תוכל להשתתף בו יחד עם אחרים ולא מתוך כל מניע אחר. נראה לה שצריך לתייחס למרבית ההודעות שלה כאל הודעות של משתתפת ולא הודעות של מנהלת. נעל, מקווה שזו תחילתה של ידידות ולא של מתקפה

י.קטן

New member
יו, את נשמעת כמו המורה למדיה

לא נורא היא מורה נחמדה.... וחוץ מזה שהיא מעבירה שעורים מעניינים, איך לא זה שעור מדיה. יערה.

למעלה