אוקיי לכל מי שחשב שלא שמעו אותנו

אוקיי לכל מי שחשב שלא שמעו אותנו../images/Emo6.gif

ישבתי היום והקשבתי להופעה
שמעו אותנו בטירוף... אומנם התחלתי להקשיב רק מלילי אלן (אז יש מצב ששמעו אותנו לפני כי צעקנו טום בלי קשר למי שהיה על הבמה
) אבל מתוך הלינק שפרסמתי (http://www.megaupload.com/?d=3NMMYRVH) שימו לב: קריאות טום שזה בטוח אני/אנחנו (מי שזוכר את הקול שלי יזהה בטוח): 1:22:19 1:43:28 1:43:38 1:44:00 1:49:03 1:56:33 1:56:38 1:56:40 1:56:41 1:56:47 1:57:24 ויש עוד המון כבר נמאס לי לכתוב
אוקיי ועכשיו שוס העולם!!! >> פעמיים (לפחות) ששומעים אותנו צועוקות טום תעשה לי ילד!!>>> 1:38:36 1:43:36 אז למי שלא הוריד- תורידו, ומי שהוריד תקשיבו בדקות האלה זה פשוט קטעים

hagayx

New member
מגניב../images/Emo6.gif

אני מת לשמוע! (כרגע אני במקום שאני לא יכול לשמוע..)

אתה רוצה שאעלה ליוסנדיט?

כי גם אני הסתבכתי עם מגהאופלוד בהתחלה (חרא של אתר!) ואז אחרי כמה ימים שקארין שוברת את הראש "איך-אני-מורידה" נמצאו האותיות האלה
אניווי, אשכרה עוגמת נפש האתר הזה עושה! אז אני מעלה ליוסנדיט לכל הדורש

hagayx

New member
אני לא יודע מזה בדיוק

אבל אם זה יעזור לי להוריד, אז אני שמח

עזוב, תחכה עד שהמגהאופלוד מסתדר...

יש לי אחות מוגבלת
פשוט הקובץ כ"כ גדול, שיוסנדיט לא רצה לתת לעלות אותו ברגיל.. אז חיפשתי אתר אחר.. קיצר: העליתי את זה, והלכתי למכון. אז אמרתי לאחותי כשזה מסתיים אז תשמרי את זה, במועדפים, או תשאירי את הדף פתוח.. במקום לשמור את הדף שהעליתי, היא שמרה את הדף שאומר "מזל טוב! הקובץ עלה!". קיצר תצטרך לחכות שמגהאופלוד יתסדר... וכן, הוא מסתדר מתישהו

נשמר, אבל היא שמרה את הלא הנכון!

כאילו, מה היה קשה לה קצת לקרוא? זה אפילו לא לקרוא... זה קצת תשומת לב (הבנת הנקרא:/)

אבל אם ביקרתם בדף הזה היום, הוא צריך להישמר

בכל מקרה ב"היסטוריה" של היום...... [אלא אם כן זה דף משתנה]....

חח אני קוראת "היסטוריה" וחושבת מועדפים!../images/Emo122.gif

ואי אני ממש סתומה
וכן, הסתכלתי ישר בהיסטוריה (לא מועדפים קארין!
) וזה דף משתנה...:/

זה כל התגובה? תקרעי יותר../images/Emo3.gif

אני לא מאמינה שלא קלטתם את זה תוך כדי ההופעה זה היה יכול להיות סופר קורע!

הקשבתי עכשיו לכל ההופעה,

ופשוט שומעים אתכם כל הזמן, זה כמו הצחוקים המוקלטים בסיטקומים.... כל הזמן בנות צועקות "טווווווווווווווווווווווום"
חבל שלא גיוונתם... קיפחתם את טים וריצ'!
זה ממש ממש מצחיק! אבל לא היה שום סיכוי שהייתי יכולה לזהות אותך בפעם הראשונה ששמעתי את ההופעה, לא חשבתי שהקול הפאקצי שצועק זה את
וה"תעשה לי ילד אדיר!"- ואת זה את צעקת לבד
גית, מתי אני יבוא להופעה כבר?!

חחחח זה אנחנו! חוץ מכמה פעמים ממש ממש בודדות

רק אנחנו צעקנו טום כל הזמן
וכל הזמן בלי קשר! גם כשהופיעו להקות אחרות
זה קטע על
אוף חבל שלא ידעתם תוך כדי זה היה יכול להיות יותר מצחיק
בואי להופעהשל ה28 !! אבל בתנאי שאת צועקת איתי טום תעשה לי ילד!

justin9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לסלי חורפת אז אני לא יכולה לשמוע את כל ההופעה, אבל הייתי חייבת לשמוע לפחות את "תעשה לי ילד"! חחחחחחחחח זה מטורף!!! שאלה: גית, האם זה קובץ שאת הקלטת?

למעלה