אוקיי למי שבא לייעץ אני אשמח

bababa22

New member
אוקיי למי שבא לייעץ אני אשמח

אז אני בן 21 והסיפור הוא שחסר לי קצת אומץ... יש מישהי שהקשר בינינו הוא ידידותי ואני מכיר אותה בכולל משהו כמו חצי שנה אנחנו נפגשים לעיתים רחוקות ולפעמים כל איזה חודשיים ויותר. זה קשר רחוק כזה והיא אצלי במסנג'ר ככה שגם שם זה מידי פעם שלום שלום והתעדכנות שכזו. מאז ומתמיד היה בינינו איזה קליק ותמיד ממש כיף לנו ביחד אבל אף פעם לא דחפתי את הקשר לקשר זוגי משום מה יש לי הרגשה שבהרבה שלבים היה אפשר להעביר את הקשר למשהו אחר אבל לא עשיתי את זה ... בשבוע האחרון פתאום חידשנו את הקשר ונפגשנו יותר מפעם אחת ומפגשים בבית שלה. בשלב כלשהו נדלקתי עליה ואני יודע שזה נשמע כמו בעיה של בן 16 אבל אני פשוט לא מצליח להגיד לה את זה בפנים לא משנה מה כל היום הייתי איתה וכנראה שנינו רוצים אותו דבר אבל אני לא מצליח להגיד לה כלום בנושא וזה מחרפן אותי... היא לא מישהי שסתם התחלתי איתה אני מכיר אותה טוב וכבר כמה חודשים טובים וממש כיף לנו ביחד אז זה הופך את זה לממש קשה יש לכם עצות אולי מה לעשות בכל זאת? ניסיתי להגיד לעצמי עשה את זה וגמור עם זה לטוב ולרע אבל זה לא הולך ככל שיותר נדלקתי עליה והתחילו לי רגשות כלפיה זה נהיה בלתי אפשרי פשוט כן בעיה לא בוגרת ממש אני יודע אבל כל אחד עם הפאקים שלו כנראה...

אתם יחד חצי שנה ואתם מדברים על?

מה לדעתך עוצר בקשר הזה? מלבד ביישנות.

bababa22

New member
אמממ

כשמדברים או נפגשים אז הקשר הוא ידידותי לחלוטין לא חושב שיותר מידי עוצר אם בכלל חוץ מהביישנות... זו ביישנות שנובעת מזה שברגע שוידוי לא ילך אז הכל יעלם כל הקשר לא ימשיך ואני לא אראה אותה יותר כנראה אני מנסה להבין איך אני הולך לעבור את השלב הזה בכל זאת...

Vdrums

New member
פשוט לדבר איתה

או שתביא לה פרח בפגישה הבאה זה יגיד לה כבר לבד ותקח בחשבון שאו שזה יביא לזוגיות או שזה יביא לסוף הקשר הידידותי. בכל מקרה עדיף לך לעשות את זה במקום להתענות.

magenta73

New member
אתה כותב שאתה מרגיש

שגם היא מעוניינת, אפשר לשאול איך זה מתבטא? בגדול, במקרה הזה, הייתי מציעה לעזוב את המילים ואת הפנינו לאן ולנסות להגיע למצב אינטימי יותר, אולי ליזימת נשיקה, (לא לקפוץ עליה, חלילה, אלא להתקרב קצת ובעדינות ולראות מה התגובה שלה).

למעלה