אוקיי, לסיכום- כמה מקומות ליצפאן?

willo1

New member
../images/Emo13.gif

לי 3
וגם איילת באה עד כמה שהבנתי

אוקיי, אז סבבה

3 מקומות בשביל שירן ואיילת?! את באה לבד?! לרשום לך מקום אחד ?!!?#%$@$%^$%

בונא אלה שבאות!!

אתן על בטוח תיפגשו, אז איילת, אני רוצה תמונה של הציצי של שירן! ושירן, את תצלמי לי את התחת של דנה! ודנה, את הזין של איילת! סתם סתם איילת
אני עוד אדומה? ><

willo1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שלום, אני מחפשת את פורום הפרוייקט של עידן רייכל, מישהו יודע אולי איפה הוא? כי נכנסתי לפה, אבל זה נראה יותר כמו פורום סקס לנוער!

BlackSt

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גרמת לי להגיב!

BlackSt

New member
אכן.

בכינוי אמנם שונה.., אבל אני מניחה שאת לא זוכרת.. One G אני לא זוכרת, אולי זו את.. שרשור על הגדנ"ע..[?!]

BlackSt

New member
../images/Emo12.gif

איך את בכלל יודעת את השם שלי? זה מוזר חחח איך קוראים לך? איילת או שירן, נכון? תמיד מתבלבלת בכינויים שלכן.. וזו היית את עם הדיון על הגדנ"ע? שב"כ.

Saffron

New member
אני הייתי עם הדיון ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

לי קוראים איילת, וזו שהגבת לה היא שירן. שירן, הכינויים שלנו דומים מדי וכחולים מדי.

willo1

New member
לא.. זו אני הייתי עם הדיון

את אמרת שאת הולכת ואז אני אמרתי שזה איכס ואז עדי אמרה שזה לא אותו דבר ופיתחנו פה שירשור ענף על הנושא
אגב, את באה ליצאפן בסוף נכון?

Saffron

New member
שתינו היינו בדיון ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

כן, אני באה.

willo1

New member
../images/Emo6.gif

אז חשבתי שהיא התכוונה על זן שאמרה שגדנ"ע זה מגעיל

למעלה