מאוד שמחה!../images/Emo6.gif
1. את מכירה דובון גומי? לא 2. קוראים לו חאג'ג'? אולי 3. ניסית פעם להכנס למזוודה? אולי שהיתי קטנה 4. הצלחת? כן 5. נכון שממש בא לך לעשות לי את הש.ב בטימטומטיקה?D: לא 89. נכון לא שמת לב שדילגתי מ-5 ל-89? שמתי לב דווקא ותהיתי מה עבר עליך 6. ושמת לב שחזרתי ל-6? שתקיXD 7. כמה פילים אפשר להכניס למכונית אחת? 6 תכתבי את האסוציאציות שיש לך למילים: 8. חוט דנטלי - שיניים 9. אקורדיון - כלי נגינה 10. בטטה בנגיעות עשבי תיבול - טעים 11. גרב - נעל 12. חרציצית היער - יער כמה פעמים: 13. עמדת על הראש? הרבה 14. טבעת? אפעם 15. היית ממש רעבה ואז אכלת מהר המון אוכל ואז כאבה לך הבטן? המוןןןןפעמים
16. הסנפת במבה? כל יום 17. נדבקת לשיר שאת ממש שונאת ואז הדבקת אנשים אחרים בשיר הזה? אולי פעם בשבוע תרשמי 5 דברים ש: 18. לא ידענו עלייך - * אני לא אוכלת מוצרי חלב. * אני מאוהבתת בהיילי XD * אני ממש ממש עקשנית * יש לי אח אחד ואני מקבלת 100 שקל בשבוע כי אני עושה איתו שיעורים * אני שרוטה אחושרמוטה (יכול להיות ששמתם לב
) 19. לא תעשי אף פעם - 20. עושים לך רע - מחזור, לא לאכול, בגדים מכוערים, נקניקיות, מחסור בכסף. 21. עושים לך טוב - מוסיקה, אוכללל, הופעות, מחשב, צופים. 22. ששברת מתישהו - כוס, צלחת, קערה.
בגוף לא שברתי כלום
זה או זה: 23. דובוני גומי או נחשי גומי? דובונים 24. סודוקו או תשחץ? תשחץ 25. חורף או קיץ? סתיו (מתחכמת) 26. סתיו או אביב? סתיו 27. תה או קפה? תה 28. שוקו יטבתה או שוקו שוק? |שותק| 29. חלב בשקית או בקרטון? קרטון 30. לשכב על הגב או על הבטן? גב 31. ים או בריכה? בריכה 32. שמש או גשם? גשם+שמש=קשת 33. חם או קר? קריר 34. לישון עם מאוורר או עם מזגן? מאוורר 35. יתושים או דבורים? יתושים 36. תאילנד או דרום אמריקה? דרום אמריקה 37. צפרדעים או קרפדות? צפרדע 38. חלזונות או שבלולים? חילזונות 39. זיקית או לטאה? זיקית 40. לסיים או להמשיך את השאלון שלי? לסיים 41. אם כתבת "לסיים" .. אז את בבעיה קשה: סתמי
האם אי פעם: 42. אכלת את אחד מהאחים של חאג'ג'?! ישמצב 43. הסתובבת בקרוסלה ממש מהר עד שנהייתה לך סחרחורת? כן 44. קפצת מנדנדה? כע 45. התגלשת במגלשה? כע 46. עשית מרתון טלוויזיה של 24 שעות? כע 47. ומרתון סרטים? כע 48. התחלת לרוץ בירידה ולא הצלחת להפסיק? כע 49. זרקת כדור ממש גבוה ואז הוא נפל לך על הראש? לא 50. לבשת שמלה פרחונית של היפים? כע מה תעשי אם: 51. תראי את מיקי בוגנים מסתובב בביקיני ברחוב? איכ 52. תחלבי פרה ואז היא תמעך אותך? אמעך אותה גם 53. תציירי ציור בגואש ואז הוא יפול עלייך ואת תתלכלכי לגמרי? אקרע מצחוק 54. המונה ליזה תתקוף אותך? אתקוףאותה במכות 55. חאג'ג' יאכל ע"י היפופוטם? מאכפתלי 56. היפופוטם יאכל ע"י חאג'ג'? כנ''ל 57. תצטרכי לנסוע לחיפה כמו שאני צריכה עכשיו? אשמח כי יש שם אחלה קניון 58. תרצי לכתוב למישהי 60 שאלות אבל ההורים יציקו לך ויגידו לך שצריך לנסוע לחיפה? אצחק עליך 59. תגיעי לשאלה 59 ואז תיהי ממש חייבת לכבות את המחשב? אכבה אתהמחשב 60. תגיעי לשאלה 60 ואז הכל ימחק לך? אתעצבן