אוקיי.. מודה ששכחתי
~הקורבן~

xXx Lilo xXx

New member
אוקיי.. מודה ששכחתי ../images/Emo122.gif ~הקורבן~../images/Emo29.gif

אתם לא תישנאו אותי על זה נכון ;; והקורבן לשבוע הזה (לפי ההחלטה של סתיו)
~תופים~
כמה לא צפוי.... ליאוררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111אחדאחד ( Emergency Exit ) תהני

Sacred Lie

New member
טוב יש לי שאלה קטלנית בשבילה

מה קורה?
סתם לא מצחיק. משעמם לי

Emergency Exit

New member
הכל טוב אחי../images/Emo6.gif

סתם נו יא קקות תשאלו תחפרו משהווווווווו משעמם איתכם

נסטי XD

New member
טוב..שאלון הזוי..

זכויות שמורות לי, כי מי עוד יכול לשאול שאלות כאלו.. שם: צבע אהוב: אוהבת את דורה? נכון בוטס סקסי? מה מזג האויר אצלך עכשיו? רוצה להעיף עפיפון? באיזה צורה? רכבת פעם על גמל?? ופיל? וחמור? למה לדעתך לשרקנים קוראים חזירי ים? איך עושה ברה [פרה עם ב'?] ואיך עושה כתול [חתול על כ'?] יש לך מקלדת דפוקה? חלמת פעם על בריטני ספירס? איזה מצבי הנינג'ה הכי חתיך? איזה מילון את יותר אוהבת: אוקספורד או של אבן שושן? אבל היה לך שקל, היית נותנת לי אותו? כמה כריות יש לך על המיטה? נכון האחים ג'ונאס פשוט 1000000000מים??!?! כמה כאפות אני יכולה לחטוף ביום? [תשובה אחרי הפרסומות] טיפסת פעם על הגג וקפצת ממנו? אכלת מים? הצלחת להכניס את הנר לבקבוק שהיית קטנה [במסיבות יומולדת]? איזה חג את הכי אוהבת: את אוהבת קרוקרודילים? את חושבת שיש אפליה במלך האריות? ספרי לי בשלוש מילים מה זה לדעתך מוח: את מתבלבלת שאת שמה בטריות בשלט? אם היית סוס, איזה סוס היית? אם היית גרביל, האם היית נמשכת לשרקנים? את אובססיבית למקדונלס? את קונה לי מגנום? אם היית מוציאהעכשיו קרם ידיים, באיזה ריח הוא היה? יש לך חיבה לעצים? מתי פעם אחרונה השקת את החזיר של השכן? טוב, אני אחשוב על עוד שאלות ואני אחזור אליך..XDD

Emergency Exit

New member
עונה.../images/Emo41.gif

שם: נחשי צבע אהוב: ורוד סגול תכלת יש עוד הרבה אוהבת את דורה? לא נכון בוטס סקסי? בוץ, לא בוטס XD מה מזג האויר אצלך עכשיו? סגרירי. סתם, קרלי רוצה להעיף עפיפון? באיזה צורה? לא רוצה רכבת פעם על גמל?? לא ופיל? לא וחמור? ישמצב למה לדעתך לשרקנים קוראים חזירי ים? לא קוראים איך עושה ברה [פרה עם ב'?] בווווו בוווו ואיך עושה כתול [חתול על כ'?] כיאו כיאו יש לך מקלדת דפוקה? לא לא ממש חלמת פעם על בריטני ספירס? אולי שהיתי קטנה וזה היה מפחיד איזה מצבי הנינג'ה הכי חתיך? אני, סתם דונטלו איזה מילון את יותר אוהבת: אוקספורד או של אבן שושן? אבן שושו. הכי יפה. בלי שושן. חחחח אבל היה לך שקל, היית נותנת לי אותו? לא כמה כריות יש לך על המיטה? אחת נכון האחים ג'ונאס פשוט 1000000000מים??!?! לא אבל הם פסדר כמה כאפות אני יכולה לחטוף ביום? מי? את? הרבה טיפסת פעם על הגג וקפצת ממנו? לא אכלת מים? כע הצלחת להכניס את הנר לבקבוק שהיית קטנה [במסיבות יומולדת]? כןןןןןןן
איזה חג את הכי אוהבת: פורים את אוהבת קרוקרודילים? כן את חושבת שיש אפליה במלך האריות? כןןן ספרי לי בשלוש מילים מה זה לדעתך מוח: עגבנייה גדולה מאוד את מתבלבלת שאת שמה בטריות בשלט? לא אם היית סוס, איזה סוס היית? סוס פוני אם היית גרביל, האם היית נמשכת לשרקנים? לא את אובססיבית למקדונלס? קצת את קונה לי מגנום? לא אם היית מוציאה עכשיו קרם ידיים, באיזה ריח הוא היה? וניל יש לך חיבה לעצים? לא מתי פעם אחרונה השקת את החזיר של השכן? שכחתי טוב, אני אחשוב על עוד שאלות ואני אחזור אליך..XDD : תחזרי כבררר!

xXx Lilo xXx

New member
ליאור! תתעוררי XD../images/Emo29.gif

אולי זה יעיר אותך
1. מה השעה אצלך במחשב? 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! 6. מה היתה שאלת הסקר? 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: 8. מה עמוד הבית שלך? 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: 13. מה המזל שלך? 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? 20. מה השעה עכשו במחשב שלך? ~נגנב מפורום ס"ש~

Emergency Exit

New member
לא מעיר.../images/Emo2.gif

1. מה השעה אצלך במחשב? 21:30 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? את המרפסת
3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? לבש ואדום 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? 'האחים ג'ונאס" 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? נאאא איןלי כוח 6. מה היתה שאלת הסקר? משהו שקשור לאחים ג'ונאס 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: 8. מה עמוד הבית שלך? גוגל 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? סיר אורז 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? ורוד 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? לא מתנגן 12. תיקח את הפאלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: לא כתוב 13. מה המזל שלך? גדי 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. אין 'כאן'.. אז אין לי לאן להכנס
15. כהוכחה לכך שבאמת קראת תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: היום תאכל שניצל 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? שתקו 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? 22 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. אני עייפה מדיי 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? לא בחרתי 20. מה השעה עכשו במחשב שלך? 21:35

Emergency Exit

New member
חחח ליאתטיפשה,../images/Emo6.gif

קראתי הכל כבר אתמול, פשוט היה לי ספר של 200 עמודים לקרוא להיום אז לא יכולתי לענות תכף אני אענה.. צריכה להתקשר לחניכות.

Johnni456

New member
וואי לקח לי המון זמן לחשוב על זה../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif

חסר לך שאת לא עונה OOO: 1. את מכירה דובון גומי? 2. קוראים לו חאג'ג'? 3. ניסית פעם להכנס למזוודה? 4. הצלחת? 5. נכון שממש בא לך לעשות לי את הש.ב בטימטומטיקה?D: 89. נכון לא שמת לב שדילגתי מ-5 ל-89? XD 6. ושמת לב שחזרתי ל-6? 7. כמה פילים אפשר להכניס למכונית אחת? תכתבי את האסוציאציות שיש לך למילים: 8. חוט דנטלי - 9. אקורדיון - 10. בטטה בנגיעות עשבי תיבול - 11. גרב - 12. חרציצית היער - כמה פעמים: 13. עמדת על הראש? 14. טבעת? 15. היית ממש רעבה ואז אכלת מהר המון אוכל ואז כאבה לך הבטן? 16. הסנפת במבה? 17. נדבקת לשיר שאת ממש שונאת ואז הדבקת אנשים אחרים בשיר הזה? תרשמי 5 דברים ש: 18. לא ידענו עלייך - 19. לא תעשי אף פעם - 20. עושים לך רע - 21. עושים לך טוב - 22. ששברת מתישהו - זה או זה: 23. דובוני גומי או נחשי גומי? (אל תשכחי את חאג'ג'!) 24. סודוקו או תשחץ? 25. חורף או קיץ? 26. סתיו או אביב? 27. תה או קפה? 28. שוקו יטבתה או שוקו שוק? 29. חלב בשקית או בקרטון? 30. לשכב על הגב או על הבטן? 31. ים או בריכה? 32. שמש או גשם? 33. חם או קר? 34. לישון עם מאוורר או עם מזגן? 35. יתושים או דבורים? 36. תאילנד או דרום אמריקה? 37. צפרדעים או קרפדות? 38. חלזונות או שבלולים? 39. זיקית או לטאה? 40. לסיים או להמשיך את השאלון שלי? 41. אם כתבת "לסיים" .. אז את בבעיה קשה
האם אי פעם: 42. אכלת את אחד מהאחים של חאג'ג'?! 43. הסתובבת בקרוסלה ממש מהר עד שנהייתה לך סחרחורת? 44. קפצת מנדנדה? 45. התגלשת במגלשה? 46. עשית מרתון טלוויזיה של 24 שעות? 47. ומרתון סרטים? 48. התחלת לרוץ בירידה ולא הצלחת להפסיק? 49. זרקת כדור ממש גבוה ואז הוא נפל לך על הראש? 50. לבשת שמלה פרחונית של היפים? מה תעשי אם: 51. תראי את מיקי בוגנים מסתובב בביקיני ברחוב? 52. תחלבי פרה ואז היא תמעך אותך? 53. תציירי ציור בגואש ואז הוא יפול עלייך ואת תתלכלכי לגמרי? 54. המונה ליזה תתקוף אותך? 55. חאג'ג' יאכל ע"י היפופוטם? 56. היפופוטם יאכל ע"י חאג'ג'? 57. תצטרכי לנסוע לחיפה כמו שאני צריכה עכשיו? 58. תרצי לכתוב למישהי 60 שאלות אבל ההורים יציקו לך ויגידו לך שצריך לנסוע לחיפה? 59. תגיעי לשאלה 59 ואז תיהי ממש חייבת לכבות את המחשב? 60. תגיעי לשאלה 60 ואז הכל ימחק לך? זהו! נכון את שמחה?

Emergency Exit

New member
מאוד שמחה!../images/Emo6.gif

1. את מכירה דובון גומי? לא 2. קוראים לו חאג'ג'? אולי 3. ניסית פעם להכנס למזוודה? אולי שהיתי קטנה 4. הצלחת? כן 5. נכון שממש בא לך לעשות לי את הש.ב בטימטומטיקה?D: לא 89. נכון לא שמת לב שדילגתי מ-5 ל-89? שמתי לב דווקא ותהיתי מה עבר עליך 6. ושמת לב שחזרתי ל-6? שתקיXD 7. כמה פילים אפשר להכניס למכונית אחת? 6 תכתבי את האסוציאציות שיש לך למילים: 8. חוט דנטלי - שיניים 9. אקורדיון - כלי נגינה 10. בטטה בנגיעות עשבי תיבול - טעים 11. גרב - נעל 12. חרציצית היער - יער כמה פעמים: 13. עמדת על הראש? הרבה 14. טבעת? אפעם 15. היית ממש רעבה ואז אכלת מהר המון אוכל ואז כאבה לך הבטן? המוןןןןפעמים
16. הסנפת במבה? כל יום 17. נדבקת לשיר שאת ממש שונאת ואז הדבקת אנשים אחרים בשיר הזה? אולי פעם בשבוע תרשמי 5 דברים ש: 18. לא ידענו עלייך - * אני לא אוכלת מוצרי חלב. * אני מאוהבתת בהיילי XD * אני ממש ממש עקשנית * יש לי אח אחד ואני מקבלת 100 שקל בשבוע כי אני עושה איתו שיעורים * אני שרוטה אחושרמוטה (יכול להיות ששמתם לב
) 19. לא תעשי אף פעם - 20. עושים לך רע - מחזור, לא לאכול, בגדים מכוערים, נקניקיות, מחסור בכסף. 21. עושים לך טוב - מוסיקה, אוכללל, הופעות, מחשב, צופים. 22. ששברת מתישהו - כוס, צלחת, קערה.
בגוף לא שברתי כלום
זה או זה: 23. דובוני גומי או נחשי גומי? דובונים 24. סודוקו או תשחץ? תשחץ 25. חורף או קיץ? סתיו (מתחכמת) 26. סתיו או אביב? סתיו 27. תה או קפה? תה 28. שוקו יטבתה או שוקו שוק? |שותק| 29. חלב בשקית או בקרטון? קרטון 30. לשכב על הגב או על הבטן? גב 31. ים או בריכה? בריכה 32. שמש או גשם? גשם+שמש=קשת 33. חם או קר? קריר 34. לישון עם מאוורר או עם מזגן? מאוורר 35. יתושים או דבורים? יתושים 36. תאילנד או דרום אמריקה? דרום אמריקה 37. צפרדעים או קרפדות? צפרדע 38. חלזונות או שבלולים? חילזונות 39. זיקית או לטאה? זיקית 40. לסיים או להמשיך את השאלון שלי? לסיים 41. אם כתבת "לסיים" .. אז את בבעיה קשה: סתמי
האם אי פעם: 42. אכלת את אחד מהאחים של חאג'ג'?! ישמצב 43. הסתובבת בקרוסלה ממש מהר עד שנהייתה לך סחרחורת? כן 44. קפצת מנדנדה? כע 45. התגלשת במגלשה? כע 46. עשית מרתון טלוויזיה של 24 שעות? כע 47. ומרתון סרטים? כע 48. התחלת לרוץ בירידה ולא הצלחת להפסיק? כע 49. זרקת כדור ממש גבוה ואז הוא נפל לך על הראש? לא 50. לבשת שמלה פרחונית של היפים? כע מה תעשי אם: 51. תראי את מיקי בוגנים מסתובב בביקיני ברחוב? איכ 52. תחלבי פרה ואז היא תמעך אותך? אמעך אותה גם 53. תציירי ציור בגואש ואז הוא יפול עלייך ואת תתלכלכי לגמרי? אקרע מצחוק 54. המונה ליזה תתקוף אותך? אתקוףאותה במכות 55. חאג'ג' יאכל ע"י היפופוטם? מאכפתלי 56. היפופוטם יאכל ע"י חאג'ג'? כנ''ל 57. תצטרכי לנסוע לחיפה כמו שאני צריכה עכשיו? אשמח כי יש שם אחלה קניון 58. תרצי לכתוב למישהי 60 שאלות אבל ההורים יציקו לך ויגידו לך שצריך לנסוע לחיפה? אצחק עליך 59. תגיעי לשאלה 59 ואז תיהי ממש חייבת לכבות את המחשב? אכבה אתהמחשב 60. תגיעי לשאלה 60 ואז הכל ימחק לך? אתעצבן

May Music

New member
נמנמ כי זה ירד והקורבן כבר נעלם...

חח תיכננתי להביא לך שאלון חופר בטירוף עם איזה 150 שאלות אם לא יותר שיש לי.P:

למעלה