אוקיי מידע על הדיסק החדש

SirPsychoSexy1

New member
אוקיי מידע על הדיסק החדש

אמנם לקחתי את זה מהפורום של הצ'ילי פפרז בהייד פארק. אבל אני חושב שמותר לי לפרסם את זה פה.. אז בעקרון ראיינו השבוע את ג'ון על הדיסק החדש של הפפרז והוא אמר שהוא יצא בסוף 2004... ושאלו אותו על הסגנון של הדיסק והוא אמר שזה יהיה מעורבב מפולק בריטי, Fאנק ומטאל (אבל יכול להיות שלא הבנתי נכון..)... ותסלחו לי,אבל זה נשמע לי כמו משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוזר.. אבל אני לא שופט שום דיסק של הפפרז עד שאני לא שומע אותו... :)

lollapalooza

New member
מממ... מעניין...

מצד אחד- יש לי נטייה להאמין שמה שזה לא יהיה, זה חייב להיות טוב יותר מ- BTW. מצד שני, אי אפשר ממש לדעת... נחכה ונראה (נשמע).

country joe

New member
אמממממממ

איך התבלבלת בין Fשמל ל- Fאנק? Fשמל זה דבר שונה לגמרי

lollapalooza

New member
פשוט:

אם אתה כותב FANK, רק שאחרי ה- F אתה חוזר בטעות לעברית, יוצא לך Fשמל... רק שזה בכלל FUNK...

hellrazor1

New member
במקומונים של ידיעות תקשורת

הייתה ביקורת נהדרת על הדיסק בין השאר נאמר שזה דיסק סולו יפהפה ודברים כאלה

lollapalooza

New member
אמממ איזה דיסק סולו../images/Emo35.gif

מדובר פה על האלבום החדש של הצ'ילי פפרז, שייצא לקראת סוף השנה (כנראה)

hellrazor1

New member
בלי קשר התכוונתי ל

אלבום של ג'ון הייתה ביקורת מאוד טובה כך שמי שחשב לא לקנות אוי ואבוי לו

Keep It Real

New member
אני מהמר על אמצע 2005

קשה לי להאמין שכבר בסוף השנה הזו האלבום ישחורר. אני יוצא מנקודת הנחה שרד הוט לא התחילו לעבוד על הדיסק, הרי הדיסק של ג'ון רק יצא, וכל העבודה ותשומת הלב היתה סביבו עד עכשיו, אז לא נשמע לי הגיוני בכלל. רק הקלטת הכלים לוקח בסביבות החמישה חודשים פלוס מינוס, שלא נדבר על זמן הכתיבה, הלחן, ההפקה, וכו'. אבל שיהיה כמה שיותר מהר - אני לא יכול לחכות!

lollapalooza

New member
למען האמת...

כשהם הקליטו את השירים לאוסף, יצאו להם המון המון שירים וכנראה שזה יהיה האלבום החדש, ככה שאני מניחה שהרוב כבר מוקלט...

למעלה