אוקיי, משאל קטן...

אוקיי, משאל קטן...

אולי סקר, למרות שנראה לי שקצת יהיה קשה לשים אותו כסקר: בזמן האחרון הצטרפו די הרבה אנשים לכאן, אז- איך הגעת לפורום הזה? או לאיתי- איך הגעת לרעיון הפורום (לא לכל סרט יש פורום משלו). יש מלא אפשרויות ולכן כתבתי שקשה לעשות את זה כסקר, אולי איתי כבר יסנג´ר משהו...

IC4

New member
IC4UM!

אני רק רציתי לעשות פורום על הסרט האהוב עליי והסרט היחיד שמצאתי בזמנו כסרט שאפשר בכלל לפתוח עליו פורום שלם כאמור (לא לכם אולי אבל לראשונים) אני בא מפורום מאטריקס אחר ובגלל שהפורומים בתפוז פשוט הכי נוחים שאני מכיר וגם ככה הסתובבתי באתר זה (פורומים כלומר) חשבתי שצריך לפתוח קהילת מאטריקס ישראלית. הרעיון לא התקבל, אבל רדסטורם חשב למה לא לבקש שוב אך בתור שם אחר - משום מקום הגיע השם מאטריקס וקונספירציות אחרות= השם שפירושו הלא נכון מצד כל אדם שאינו רדסטורם או אייסי הביא לשינוי האוירה בו עכשיו אני חושב שיש עוד כל כך הרבה סרטים שירים וספרים שהפורום הזה זורם איתם בהרמוניה, אבל ההתעסקות הכל כך מטרידה בשם הפורום ממש שולית עוד משהו שאני רוצה לציין - בפורום ממנו אני באתי דיברו גם על פרטים טכניים של הסרט וגם כאן עשינו זאת הרבה אבל פשוט בשלב מסוים הבנתי שזה כל כך לא עונה על הסיבה לקיום הפורום הזה, ולכן כשהפורום הותקף בכל מיני שרשורים שהעפילו על הרוח המאטריקסיסטית הקדושה שלו אני נתקפתי בבהלה ואז כפי שזכור לכם שרשרתי גם לתוך "שרשור פרטים טכניים שוליים" - פעולה שלא זכתה לתגובה מבינה מהחדשים בפורום. אז כל מה שאני רוהצ להגיד זה שתנסו יותר לחשוב על הדברים היותר עקרוניים שבסרט ותעזבו את השטויות הקטנות שיוצרי הסרט לא ניסו לחשוב עליהם

RedStorm

New member
הפורום....לא נועד להיות פורום על

הסרט מאטריקס.................כבר מההתחלה. מודה באשמה

ƒire

New member
מתי שאני רואה את המילה מאטריקס

זה מושך אותי , יש משהו במילה הזאת ...מאטריקס. תחשבו אם לסרט היו קוראים אני והמכונה שלי או למשל חייך למכונה ! עבדו עליך או האהוב עליי ... אני , אני האמיתי ומורפיאוס . נ.ב המילה קונספירציה משכה אותי יותר

לא כתבתי בעצמי-

אש- אחלה נימוק! אני ראיתי את זה ברשימת פורומים וכשראיתי את המאטריקס אמרתי לעצמי "יאללה, למה לא להעיף מבט?" מאוד סיקרן אותי על מה מדברים פה! אז הגעתי- הסתכלתי והתרשמתי לטובה! ומאז ועד היום... (ד"א- למיטב זכרוני זה הפורום השני שהתחלתי לכתוב בו).

סליידר

New member
תארו לכם

שהחארות האלה שמשנים כל הזמן את השמות של הסרטים\סדרות לעברית בעיוות מושלם בלי קשר למקור היו משנים את השם ל´מאטריקס´? הבבילון אומר: matrix = טבלה, אם דפוס, מטריצה. אתם קולטים? היה סיכוי שהסרט היה נקרא מטריצה! הייתם נכנסים לפורום הזה אם הוא היה נקרא כך? הייתם הולכים לראות את הסרט? זה רעיון לסקר!

Bassman

New member
זה סודי

שלחו אותי לפה כדי לפקח על הקונספירציות שלכם ולמחוק לכם את הזיכרון ע"י מילות קוד בהודעות שלי..... חוצמזה אני עוקב אחרי איתי (אה אה אה אה) אה כן אני אוהב את הסרט

Gevakumon

New member
אין לי שום דבר מרגש או מיוחד לכתוב

פשוט ראיתי אותו ברשימה, את הסרט אהבתי מאז ומתמיד, גם לפני שראיתי אותו, אז נכנסתי. סבבי.

למעלה