אוקיי.. משהו מתאים יותר לפורום

Sam Anand Nityo

New member
אוקיי.. משהו מתאים יותר לפורום

זה תיאור מקרה (היפוטתי, ואולי לא...) . אישה אוהבת גבר בטירוף ויש להם קשר ממש אינטנסיבי וחזק. היא גאה בו, מעריצה אותו, הוא מקסים, יפה, חכם ורגיש, נותן לה להרגיש הכי שווה בעולם. אבל יום אחד היא מגלה, שכבר אינה נמשכת אליו מסיבה זו או אחרת. ועם זאת, היא עדיין אוהבת אותו בטירוף. היא מסיימת את הקשר. זה כואב. לשניהם. אפשר להתווכח לנצח למי זה כואב יותר... היא אינה יכולה לראות אותו , משום שזה מעלה בה זכרונות, היא אינה יכולה לחזור איתו למצב שקדם לקשר (חברות טובה ומיוחדת). האדם הזה עודנו יקר לה מפז. קרה לכן פעם, נשים, דבר כזה, או דומה? אני יודע שתאמרו שגבר לעולם לא יכול להבין מה עובר על האישה הזאת, אבל אני יודע שישנם גברים שמתאווים בכל נפשם להבין (ביניהם אני). זה אכן מסתורין . חלק מהפרטים ייתכן והם השערות או הנחות בלבד, לכן אתם/ן יכולים להתייחס לכל וריאציה של המקרה. בתקווה לראות עץ צומח פה... סם.

dance of life

New member
מ..

אני חושבת, ובאמת מאמינה בזה, שרבים האנשים המוצאים במשיכה משהו שחייב להקשר עם מסתורין או התרגשות של "חדש". וברוב המקרים האלה, כדוגמת זה שאתה מתאר פה, האישה אוהבת מאד מאד מאד (או להיפך, הגבר) אבל אחרי כמה זמן של יחסים, המסתורין וההתרגשות העצומה סביב המין והמיניות נעלמים - זה או הופך לשגרה, או שמגוונים אבל זה לא תמיד עוזר, אולי כי כבר מכירים את גופו של בן הזוג, מכירים את כל כולו- גופו ונשמתו. קרה לי שמאסתי בחבר למרות שנפשי אהבה אותו עד אין קץ. אבל לא סיימתי את הקשר - דיברנו על זה, חיפשנו מה לא בסדר, מצאנו, תיקנו, הכל חזר להיות מושלם. מוזר לי לשמוע שמישהי או מישהו יעזבו את בן זוגם למרות אהבתם העצומה, בגלל עניין חוסר המשיכה.. כי אהבה היא אהבה, ואין דבר המפצה עליה. על דבר אפשר לגשר, חוץ מעל כאבו של לב שבור. אני לא הייתי עושה דבר כזה- נפרדת מחבר שאני באמת באמת בגלל בעיה שכזאת. הייתי מנסה לתקן קודם. לבדוק מה לא בסדר. אני חושבת שאם מישהו נפרד מבן זוגו בגלל עניין כזה (עניין חשוב מאדדדד אבל לא כמו האהבה עצמה שהיא בסיס כל קשר) אז.. אולי האהבה שבלבו איננה אמיתית - אולי היא הרגל, אולי היא פחד מלהמשיך הלאה, אולי היא פשוט נסיון לחפות על משהו. כי בד"כ עם אהבה אמיתית (רומנטית) באה המשיכה, זה בא ככה בזוגות... בעעע גלשתי מהנושא אני חושבת טוב מקווה שעניתי חלקית על שאלתך :)

מאיפה אתה יודע מה אגיד?

ולמה שגבר לא יבין זאת? לדעתי, זה יכול לקרות לגברים בדיוק כמו לנשים: חותכים את הקשר כשהרגש עוד לא מת, ודואגים להתנתק לחלוטין, כדי לא להיתקע במצב רגשי סבוך (בפורומים יצא לי לקרוא הרבה אנשים, שנמצאים במצב לא ברור עם האקס/ית כבר שנים, דבר אחרון שכולנו זקוקים לו). איפה המסתורין? אולי המורכבות טמונה בפרטים שלא נדבת, ולכן פספסתי משהו.

פייקו

New member
מסכים אתך -בלתי צפויה -זה קורה גם

לגברים -וזה קורה אצלי ואצל פרודתי(החברה לש..)בימים אילו נפרדנו ושם זה לא מת לשנינו..אנחנו מתראים כיום מלטפים נוגעים אך לאט לאט נכנסים למסגרות שלנו..אך במקרה זה אנחנו נמשיך להיות החברים הכי טובים שאפשר .. לגבי הסיטואציה שהעלת זה קורה גם לגברים.

למעלה