אוקיי...משהו קצת משוחרר יותר מניתוחים

Papito

New member
אוקיי...משהו קצת משוחרר יותר מניתוחים../images/Emo13.gif

לא שזה רע, ההפך זה הלב של הפורום. בוא נעשה סקר קטן של מה היד ששמתם לב שאתם מקבלים הכי הרבה
נכון לכל מספר יש 4 קלפים והסיכוי שייצא AKשווה לסיכוי שייצא 4 2 אבל בכל זאת, תמיד גם אונליין (ובעיקר שם כי שם אפשר להתמרמר מבלי שיראו
) וגם בשולחנות של החברים. יוצא שמקבלים יד מסויימת כ"כ הרבה שזה כבר מצחיק (ואז אין אחד שלא אוכל סרט ואומר לעצמו "אם קיבלתי אותה כ"כ הרבה פעמים כנראה שצריך לראות פלופ איתה, כנראה זה סימן" ואז אוכלים אותה כמובן....) אז מה הידיים שלכם? אני אתחיל היום בפול טילט קיבלתי 6 פעמים בSNG אחד, מתוכם 3 רצוף 7 4 ושבוע שעבר קיבלתי במשחק בייתי 3 פעמים AA תורכם לדבר....

modz0r

New member
כמה טוב שיש תוכנות מעקב

בדקתי בפוקרטראקר. מתוך 21 אלף ידיים שראיתי בבלינדים של 10\25 סנט בפוקרסטארס, קיבלתי 222 פעמים את 84o, ו-221 פעמים את ATo (הם הכי הרבה).

modz0r

New member
שימושי, אבל לא חינמי

אפשר להוריד מהאתר ולהתקין ל-60 יום בשביל לראות איך התוכנה. אני השגתי רישיון כשנרשמתי דרכם לאתר פוקר כלשהו (דיי ממזמן, אני אפילו לא זוכר לאיזה). יש עוד תוכנות בסגנון, אין לי שמץ איזו הכי טובה.

ereuveni

New member
מעניין מה ההפרש לצירוף שקיבלת הכי מעט

אבל תבדוק רק מאלו שהם אופסוט.

modz0r

New member
הכי קצת היה 54o, והיו ממנו 154

הכי קצת אחריו AJo עם 165. מהזוגות JJ הכי הרבה עם 117, AA הכי קצת עם 84 (KK ו-QQ באמצע עם 103 ו-100 בהתאמה). מהסויטד J5s הכי הרבה עם 79, וA9s הכי קצת עם 39 (AKs עם 63 ו-AQs עם 58).

ereuveni

New member
זה נראה כמו הפרש ענק

יכול להיות ש-20K ידיים זה לא מספיק? הם לא אמורים כולם להופיע פחות או יותר אותו מס' פעמים? או שאני מפספס פה משהו? בזוגות JJ-AA זה נראה פחות או יותר בסדר סביב ה-100. (בערך 0.5% סיכוי לקבל)

modz0r

New member
לדעתי זה לא מספיק

כשיש מעל ל-100 אלף אפשר להסתכל על הנתונים יותר ברצינות לדעתי. אם אני מוסיף את הידיים שיש לי ב-5\10 סנט, יש לי בסך הכל 35 אלף ידיים. לפי הנתונים פה: מהשונים 97o הכי הרבה עם 379, 54o הכי קצת עם 259 (AKo עם 312, AQo עם 295). מהזוגות JJ הכי הרבה עם 188, 66 הכי קצת עם 140 (אסים 156, מלכים 176, מלכות 164). מהסויטד T8s הכי הרבה עם 129, A9s הכי קצת עם 75 (AKs עם 195, AQs עם 114). גם פה ההפרש הוא דיי גדול.. עוד משהו שצריך לקחת בחשבון, זה שאתר פוקר מחלק מליוני (אם לא עשרות מליוני או אפילו יותר) ידיים ביום, כשאתה מסתכל על אחוז זניח מהם. אני מאמין שאם היינו יכולים לראות את הנתונים עבור כל הידיים שפוקרסטארס חילקו ביום מסויים, היינו רואים שהקלפים חולקו מספר דומה של פעמים (כל קבוצת קלפים, ז"א).

למעלה