אוקיי מתוקים כנסו זה דחוף!
למה אתם מפרקים את הפורום בעצמכם??? למה? בגלל שמישהו אחר עוזב??? אני נשארת!!! לא שאני כותבת הרבה אבל הפורום אצלי במועדפים וגם אם אני לא כותבת אני תמיד קוראת בו... וזה חבל שאריאלה לא יכולה להמשיך את הסיפור בגלל כל הילדים כי אני חושבת שזה משך לפורום הרבה אנשים... אריאלה לדעתי פשוט תמשיכי לרשום על אותם אנשים... בקיצור... אל תריבו אתם פורום כל כך מהמם! נורא יהיה לי חבל שהוא ייסגר כי גם שאני לא מעריצה ממש את התאומות אני נורא אוהבת את הפורום שלכם! אז הנה כמה סיבות להישאר:
פורום של התאומות שאתם נורא אוהבים
פורום מצליח
פורום רציני
פורום מושקע
כולם חברים עם כולם
כולם נחמדים
כולם מקבלים דעות של אחרים
בוגרים יותר מפורומים אחרים בלי קשר לגיל(לא קשור אם אתם בני 11 או 16)
אתם כל כך חמודים!
אתם אוהבים את כולם
איכפת לכם מאחרים
אתם קבוצה גדולה ויש עוד מלא.... אני פשוט אוכלת גלידה אז קשה לי להקליד... והנה כמה עצות לתיקון:
אל תהיו רגישים מדיי
אל תיעלבו מהר ממה שאומרים לכם
אל תריבו על שטויות
אל תתחננו לילדים להישאר כי אז הם ממשיכים לאיים כדי שתמשיכו לנסות לשכנע אותם ואז כשאתם מפסיקים ונמאס לכם להתחנן הם מחליטים לעזוב ועוזבים.
אל תגידו דברים שאתם יודעים שיפגעו באחרים זהו... אין הרבה מה לשפר ולתקן! תראו איזה רשימה גדולה של דברים טובים ורשימה קטנה של דברים קטנים! חבל שהפורום יתפרק כי כל אחד נעלב וכל אחד גורר את השני. מספיק... תשלימו מעכשיו!!! אתם כאלה חמודים... ורואים שאיכפת לכם מהפורום ומהאנשים... תקשיבו לעצות שלי... מי שמסכים איתי ומוכן לנסות שיקיש
בכותרת ומי שלא ויש לו חילוקי דעות עם מה שאני חושבת שיקיש
ביי חמודים luv you all! שירנושקה.
למה אתם מפרקים את הפורום בעצמכם??? למה? בגלל שמישהו אחר עוזב??? אני נשארת!!! לא שאני כותבת הרבה אבל הפורום אצלי במועדפים וגם אם אני לא כותבת אני תמיד קוראת בו... וזה חבל שאריאלה לא יכולה להמשיך את הסיפור בגלל כל הילדים כי אני חושבת שזה משך לפורום הרבה אנשים... אריאלה לדעתי פשוט תמשיכי לרשום על אותם אנשים... בקיצור... אל תריבו אתם פורום כל כך מהמם! נורא יהיה לי חבל שהוא ייסגר כי גם שאני לא מעריצה ממש את התאומות אני נורא אוהבת את הפורום שלכם! אז הנה כמה סיבות להישאר: