אוקיי מתחילים לשחק! תקראו את התוכן

Nagini Potter

New member
אוקיי מתחילים לשחק! תקראו את התוכן

אוקיי, אלה החוקים, בקצרה.. כותבים כמה משפטים שקשורים לאנימורפס בתוך ההודעה (אפשר גם לכתוב רק משפט אחד, אף אחד לא ימות), ואת המילה האחרונה כותבים בכותרת. הבא בתור כותב משפט שמתחיל במילה האחרונה - ולא קורא את כל הקטע שהיה לפניו!! אוקיי? לא פותחים הודעות!! כל אחד כותב את ההמשך שלו להודעה הזאת - הראשונה - ולא להודעה שהוא ממשיך. כל אחד כותב רק בתורו. אלה התורות: Nagini Potter (יענטו - אני) Axvenom יאקומו assaf com ושאף אחד לא יצטרף באמצע!! אני אתחיל לכתוב בתגובה להודעה הזאת... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
מילה אחרונה - הוא:

קוראים לי ג´ייק. אני לא יכול לגלות לכם את שם המשפחה שלי. היי, רגע, בעצם - למה לא?
טוב נו.. שם המשפחה שלי הוא:

Axvenom

New member
מילה אחרונה : בנידון.

הוא אף פעם מה זה לא להיות משתלת , מסכן טום הוא היה משעבד ליירק שבראשו כבר כול כך הרבה זמן. על שהחלתי לעשות משהוא בנידון.

יאקומו

New member
מילה אחרונה: לי:

הלכתי לריצ´ל, ואמרתי לה שאני אוהב אותה, היא ענתה לי:

assaf com

New member
מילה אחרונה---->שלי!!

"´לי,לי,לי´ אתה לא יכול לחשוב על אף אחד חוץ ממך??" צעק עלי מרקו, "לא רק לאח שלך יש יירק דוחה בתוך המוח או ששכחת את אימא שלי!!"

assaf com

New member
מילה אחרונה--->שלי!!

"´לי,לי,לי´ אתה לא יכול לחשוב על אף אחד חוץ ממך??" צעק עלי מרקו, "לא רק לאח שלך יש יירק דוחה בתוך המוח או ששכחת את אימא שלי!!"

Nagini Potter

New member
מילה אחרונה: למחבת

ושלך ושלה ושל כוווולנו.... אז נכנסו לסוכה (שלי ושלך ושלה ושל כוווולנו) והתחלנו לזרום יירקים למחבת

Axvenom

New member
מילה אחרונה ---> שלו

מלאה בצ´יפס למרות שהיא היתה רותחת , דחף אקס את כול הפרצוף שלו

יאקומו

New member
מילה אחרונה: אותה?

שלו! זאת אימא שלו! לא שלי! איך אתן יכולות לחשוב שאני אוהב אותה?

assaf com

New member
צעקה )מילה אחרונה)

..במחבת שאבא של קאסי הקפיץ היה משהו אדום כזה מוזר שמריח טוב קאסי אמרה לי "זה הארוחת ערב" אז קפצתי על המחבת זה היה מוזר היה לי עיקצוצים וזה איך אומרים.. כאב. "לא!! מה אתה עושה אק.. ג´ייק" קאסי צעקה

Nagini Potter

New member
מלה אחרונה: וגם

וצעקה עד שהיא נהייתה צרודה לגמרי, ויותר היא לא יכלה לדבר. בגלל זה היא לא יכלה לספר לאף אחד שום דבר על היירקים, ועד שקולהּ חזר אליה הם כבר השתלטו על מקדונלד´ס, וגם

Nagini Potter

New member
היי, תסתכלי בשירשור שבו הציעו לשחק!

אני רציתי עוד לחכות, והם לא הסכימו!!
תיכנסי למשחק, התור שלך לפניי.... רק שאני לא זוכרת אחרי מי אני
אבל לא נורא, ממילא זה קצת ניסיון כזה ולא ממש משחק... כי את רואה שכל הזמן עושים דברים שביקשתי שלא ייעשו... כמו לכתוב מילה אחרונה במשפט ואחריה סימן שאלה!!
איך אני אמורה להתחיל מזה משפט אם יש שם סימן שמסיים משפט?!?!? לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
לא צריך להתחיל משחק חדש!!

אסף, עכשיו תורך ואת אחריו במקומי ואז אני!! ולא עניתם לי, בהודעה שכתבתי למטה, שאלתי אם בכלל קראתם את מה שכתבתי לכם... אז במשחק, אתם קוראים את התוכן או לא?? לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה