אוקיי- מתישהו נצטרך לשפוך את זה ועד

shellydeez

New member
אוקיי- מתישהו נצטרך לשפוך את זה ועד

ועדיף עכשיו. מאז שנפצעתי העלתי 14-17 קילו במשקל ( בכוונה רושמת ככה כי זה נורא משתנה). ו.... כולם אומרים שאני נורא יפה ובלה בלה בלה ולא שאני לא מאמינה להם אני באמת חושבת שאני נאה וזה אבל אני מרגישה מלאה/שמנה כי אני מכירה את שלי שלפני הפציעה (מה שרוב האנשים לא מכירים/זוכרים) ואת שלי שאחרי. וזה מפריע לי. ואני מאוד שמחה שאני לפחות מודעת לזה שזה מפריע לי. עכשיו התחלתי סוג מסוים של שיקום/דיאטה/כושר ( רק תבחרו את הזה שבניהם) וזה יופי והכול רק שהמוטיבציה שהייתה בהתחלה הלכה לאיבוד. ואני נורא לא יודעת מאיפה לקחת את הכוחות להמשיך את זה כי אני יודעת שאני רוצה לרדת במשקל גם בשבילי מבחינה נפשית/פסיכולוגית וגם מבחינה בריאותית כי אמרו לי שזה רק יעזור לגב ולרגליים שלי. מקווה שהבנתם אותי פחות או יותר ותודה שעזרתם לי לחלוק שלי

A N I g M A

New member
שלי,../images/Emo24.gif

אני מאלה שאומרים שאת נורא יפה ובלה בלה, ואני לא אומרת סתם - זה פשוט נכון. את יפהפיה ולא הייתי אומרת לך סתם. למרות מה שאני אומרת - מה שחשוב הוא ההרגשה שלך. לא משנה כמה אנשים יאמרו לך שאת יפה, אם את תרגישי שמנה/מלאה זה לא יעזור (ואני מכירה מנסיון). אם ממש חשוב לך לעשות דיאטה והכל - בכיף אני אומרת, רק תזהרי. בקשר למוטיבציה - אני מאמינה שזה יחזור לבד. את יכולה אולי לחשוב על המטרה שלך. זאת אומרת, אם יש משהו שאת מאד מאד רוצה שומדבר לא יעמוד בדרכך (ואת יודעת יותר טוב ממני, חיילת יקרה). תחשבי כמה טוב יהיה לך אחרי שתורידי את אותם קילוגרמים מיותרים (איפה הם בכלל?). באמת באמת, הכי חשוב - תשמרי על עצמך ותיזהרי עם הדיאטה הזאת. תורידי כמה שצריך אבל לא יותר מידי. אוהבת

noosh

New member
אוך, אני כל-כך מבינה

אני באותה בעיה, רק שאצלי זה בגלל הצבא. ואני מבינה טוב מאוד כמה זה לא משנה שאומרים לך שזה יפה לך, כל עוד את בעצמך לא מאמינה שזה יפה לך. ואי גם מבינה את התסכול ואת אפיסת-הכוחות. אז בעצם... אני לא יכולה לתת לך יותר מדי, כי אני באותו המצב.... אבל אני כן יכולה להגיד לך את זה - כשאת מתייאשת ובאה לוותר, פשוט תחשבי כמה תתחרטי על זה אחר-כך. תחשבי כמה כיף יהיה לך לדעת שאת עושה מאמצים ושאת תשמחי מזה. זה לא קל להכנס למשטר אחרי שמתרגלים לחיות בלי. אז קחי את זה לאט, וקחי את זה בהנחיה מקצועית, ובעיקר אל תהיי נוקשה עם עצמך. אל תכנסי למשהו שהוא נוקשה לך מדי, כדי שלא תשנאי את זה. תתאימי את אורח החיים החדש אלייך, תשתדלי שהוא יהיה גמיש כמה שיותר. ועוד משהו - אל תכעסי על עצמך אם את חורגת. אל תשנאי את עצמך אם את ויתרת לעצמך וחרגת מהפריט, או שהתעצלת ולא הלכת פעם אחת. מצד שני, גם אל תזלזלי יותר מדי. תחשבי על ההישגים שזה יביא לך בסופו של דבר, ועל התוצאות. אני יכולה להגיד לך שב-י"ב אינ התחלתי רפורמה של לאכול בריא, ובהתחלה זה היה לי קשה, ואח"כ, כשהגעתי לצבא והייתי צריכה לחרוג מזה, הבנתי שבצעם זה נורא עזר לשקט הנפשי שלי. זה ממש חיזק אותי, וכשהכל נשבר היה לי ממש, אבל ממש קשה להתרגל למשהו שהוא לא בריא. אז תדעי שזה משתלם בסוף, ובכל דיאטה (בכל דיאטה, באמת) יש שלב שהוא מתון יותר, שהירידה ממש איטית ושאין ממש כוח... תעברי את זה - והכל יתייצב. ואם את צריכה לדבר או משהו, אני תמיד פה

resputin

New member
שלי :)

נתחיל בעובדה שבלי קשר למשקל שלך, כיום או בעבר, את בחורה נאה מאוד. אנשים לרוב משייכים 'יופי' לסגנון גוף נורא מסויים, משהו שהוא די שגוי ואת אחת מהנשים [והסיבה שאני מוצא אותך לנאה מאוד היא גם כי את מזכירה לי ידידה אחרת שלי, שגם היא לא בדיוק Perfect Size ועדיין בחורה מדהימה] שמוכיחות את הטענה הזו. אבל את רוצה להרזות, מטעמי בריאות ואסתטיקה וחשוב שתעשי את זה באופן מסודר ומתון, 14-17 קילו זה לא מעט להוריד, חשוב לעשות את זה בצורה נכונה. הייתי מציע שתלכי לדיאטנית, תסבירי לה את המצב ויחד תארגנו תוכנית שבה תשלבי כושר ועם הקילוגרמים שנושרים גם המוטיבציה מגיעה :). את יודעת שכך או כך, כולנו כאן תמיד בשבילך, בכל שעה ובכל מאורע. בהצלחה בטרנספורמציה לשלי-שלפני-הפציעה [רק אחרי הפציעה :)] :)

למעלה