אוקיי נושא ראשון

lb155

New member
אוקיי נושא ראשון

מי מכיר אומנים של מוסיקה הונגרית כמו: v-tech romantic zsedenyi adrienn agnes vanilla zanzibar berecski zoltan kiraly linda betty love baby gabi unique tnt bestiak fresh amocfutok picasso branch ועוד הרבהה הרבה

liti

New member
../images/Emo9.gif מתביישת לענות,

אבל אני לא מכירה אפילו אחד! פעם כשעוד היו פטיפונים ואני הייתי ממש קטנה הסבים שלי היו מקשיבים לתקליטים הונגריים. אחר כך כשגדלתי והעולם עבר לקלטות פשוט הפסיקו לשמוע. ומעניין שבטיול להונגריה לפני שלושה חודשים לא שמעתי מוסיקה הונגרית בשום מקום. חוץ מאולי כמה צוענים שעמדו בכל מיני פינות רחוב וניגנו.

reuven4u

New member
אני אוהב

את ladany Bene 27 או בקיצור lb27 רגאיי הונגרי משובח.... (נשמע מצחיק - רגאיי הונגרי) אם אני שם אני משתדל לבקר בהופע שלהם. (מופעים די הרבה)

טומי*

New member
את מי שאני זוכר, או מכיר....

אולי כבר לא קיימים כלל...כמו להקת Omega זוכר גם כמה זמרות/ים יש לי אפילו מספר לא מבוטל של דיסקים של זמרים,שאהבתי לשמוע בשהותי בהונגריה.אחד מהם אולי הטוב מהם ה"זקן" ZORAN. את הזמרות/ים העכשויים אינני מכיר,כי ממש אין איפו לשמוע מוסיקה הונגרית.

lb155

New member
אני דוקא דיברתי על מוסיקה עכשוית

להיטים עכשיויים פופ האוס מועדונים רוק!!! וכו

reuven4u

New member
omega גם אני זוכר

lb155 הם דווקה מנגנים רוק. zoran אף פעם לא שמעתי, אבל יש לו מוניטין של "שלמה ארצי ההונגרי" - נכון טומי?

טומי*

New member
נכון מאוד Zoran כשלמה ארצי אצלנו..

והוא בכלל לא הונגרי אלה יוגוסלבי.גם אח שלו פעיל בשטח המוסיקה כמלחין כמדומני.

lb155

New member
אתם רואים?!

אתם קוטעים את הנושא שלי ומעבירים אותו למוזיקה ישנה אין הפורום הזה חסר תקווה

liti

New member
פורום הוא דבר דינאמי,

וגם אם העלית נושא אנשים לא מחוייבים לדבוק רק בנושא זה. מה גם שלפי התשובות נראה שאף אחד אינו מכיר את המוזיקה שעליה אתה מדבר, ובמקום להשאיר את שאלתך מיותמת וללא תשובה בחרו להתייחס למוסיקה הונגרית אותה הם מכירים.

אולי לא חסרי תקווה אלא....

מיושנים או מרובעים

בנניטה

New member
אני נורא אוהבת את v-tech !

במיוחד את השיר שלהם שרץ המון בזמן האחרון בויוה.

קרן משם

New member
אני מכירה ושומעת ברדיו הרבה את

v-tech ,romantic אלה מהרשימה שציינת לפחות... כל השאר לא שמעתי [מוזר?] יש גם את TNT המפורסמת שלא מפסיקה לככב ברדיו עם שירים עכשוויים מהממים... אבל בשבילי הכי הכי זה דמיין פרנץ'...

למעלה