אוקיי נניח נצא מעזה.. אז מה?

negev

New member
בצהל מקריבים חיים לטובת גופות

אין שום כבוד לחיי אדם שיאה של הפורנוגרפיה הוא כמובן בזחילה בעקבות תאיי ההרוגים בשביל זה מתים? משהו משובש שם בראש של המטכ"ל בואו להפגנה היום ובהמוניכם כדי להציל את חיינו את כבודנו ואת מדינתנו.

פערטל

New member
לא רוצים עוד לאבד חברים בעזה

כולם באים להפגנה, היום ב-8 בככר רבין, שרים עם אתניקס והזמרים מראים למיעוט שהרוב רוצה לצאת מעזה - עכשיו.

tapuzo

New member
אוקיי נניח נצא מעזה.. אז מה?

... האם כשימשיכו ליפול קטיושות על שדרות יתראיין פואד ויציע להזיז את שדרות מזרחה? ... האם כשדרך מצרים יכנסו מאות אלפי כלי נשק לעזה, טילים ופגזים יתראיין השר וילנאי ויציע להקים רצועת בטחון רחבה סביב עזה? ... האם כשהפלסטינים ימשיכו לצאת מעזה לעבוד בישראל כי השמאל ההומניטרי יגיד שחייבים לאפשר להם להתפרנס, בפיגוע הבא במחסום ארז תתראיין דליה איציק ותסביר שאמנם יצאנו מעזה, אבל חייבים לצאת גם מהשטחים..? ... האם כשלוחמי חיזבאללה יעברו בצורה חופשית יחד עם מאות אלפי פחטים ממצרים לעזה ותהיה עליה של 1000 אחוז בנסיונות לפגע בחיילים וישובים על גבול הרצועה יתראיין אפרים סנה ויכריז שחייבים להכנס למבצע רחב היקף בעזה? השמאל מתעתע בעם, מחליש את כח העמידה שלו, פוגע בהפגנת הענק באחדות העם ברגעים הכי קשים וממשיך לטעון שנסיגות מביאות עוד שלום ולא עוד טרור. אני בטוח שהחיזבאללה לא יכלו לאחל לעצמם שתאוריית קורי העכביש שלהם תיושם ע"י מפלגת יחד, כאשר שריד קורא להרחבת ציר פילדלפי ופגיעה במחבלים "פשעי מלחמה". יופי, ראינו מה הביאה הבריחה מלבנון. וזה במדינה שיש לנו איתה גבול ברור. הרי אחרי נסיגה מעזה יבוא האו"ם ובעקבותיו מנהיגי השמאל ויכריזו לנו ש"העולם לא מקבל את העובדה שאין צירי תנועה שיחברו בין עזה לגדה" כםי שהכריזו ש"העולם לא מקבל את אי הישום של ההתנתקות החד צדדית", ושלל תרחישי האימה במידה ולא נבצע את תורת השלבים של הערבים לחיסול המדינה. פשוט עצוב לראות כמה אנשים יכולים להיות עוורים למציאות. כן, יש מזרח תיכון חדש, וקוראים לו דרום לבנון בעזה. אפשר לברוח ולקבל את דרום לבנון בגדה, ואחרכך בגליל.. העיקר שפרס יקרא ספרים ברמת אביב בשקט.

זאת החלטה פוליטית/חברתית...

...שגבתה אתמול חיי שני לוחמים וכמה פצועים והרבה-הרבה כסף... אין הרבה משפחות אצילות כמו של רון ארד שאומרות: אם רון ארד מת - אין צורך לתת תמורתה מחבלים, לא רוצים לא גופה ולא שרידים... אבל יש כאן ממסד דתי, שפשוט יורד מהפסים בכל הקשור לעניין... זוכרים את הרב גורן מבצע טקס קבורה צבאי ללוחמי בר כוכבא(אם השרידים היו בכלל שלהם?...)

רטוש

New member
"הפגנת הרוב" - אכן רוב גדול במיוחד

שמגיע שגודלו כחצי מהרוב בעם.... סקרים מורים שאיש האומץ והיושר ביילין עומד להגדיל את כוחה של מר"ץ לכדי 8 מנדטים לא פחות... המנהיג החדש והצעיר במפלגת האבודה עומד להפוך את היוצרות הפוליטיות ולהעלות את מספר המנדטים ל-21. וזה עוד לפני קולות החיילים.... בקיצור עוד ניסיון בלתי נלאה של יאפים ושאר חסידי סאטמר לגרום לצה"ל לחזור על מנוסה פחדנית שבניגוד ללבנון לא רק שתנמיך את הטרור אלא אף תקרב אותו עוד קצת לשוכני בתי הקפה בשינקין... קיים אחוז גבוה שתומך ב"בהתנתקות" ... אבל כפי שכבר הוכח בעימותים בכלל ואצלנו בפרט, האיך -"כולל איזה התנתקות" חשובה יותר מהמה...

agnostic

New member
תרגיע

להגדיר את ההפגנה הזו, כהפגנה של כמה יאפים שרוצים שצה"ל יחזור על מנוסה פחדנית כמו בלבנון זה הבל. אני לא יאפי, משרת בגדוד מילואים מובחר בצנחנים, ואני בא להפגנה הזו, כי נימאס. נימאס שצה"ל מבזבז כוחות בעזה על ליוויים של משפחות, שמסכנות את עצמן, ואת החיילים שמלווים אותם. אם אוגדת עזה לא תיהיה עסוקה בשמירה היקפית על התנחלויות קטנות ומבוצרות, פלוגות שלמות לא יתעסקו בליווי תושבים החוצה ופנימה מהרצועה, יתפנו כוחות להגנה מסביב. את הכניסות למבצעים גם ככה לא מוציאים מנצרים או כפר דרום. אגב אם אתה כ"כ מתגעגע ללבנון , אתה מוזמן לחזור לשם, אני אישית זוכר שבעיקר התעסקנו שם בשמירה על עצמנו , ולא כ"כ על תושבי הצפון.... אני זוכר הרבה מארבים, שבזמן ששכבנו בהם, יכלנו לראות קטיושות מתעופפות לעבר ק.שמונה, ולא ממש יכלנו לעשות משהו כדי למנוע את זה.

ואולי כדי לאבד פחות חברים

כדאי להפעיל קצת פחות את החי"ר ולתת לח"א קצת יותר עבודה... כולל האפשרות שיפי הנפש יקבלו התקף אסטמה בין ציפורני הידיים שלהם והמבין יבין

תותים תותים בואי נקנה רק תותים

אגב אתניקס, הם עשו חידוש לפרחים בקנה ("בין עזה לרפיח..) האם הם רוצים לעשות גם חידוש גם ל"תותים" שיר שמסמל את הלחימה בלבנון,

negev

New member
למי שלא בא אתמול חבל - מצורץ אתר

שאוסף סיפורי מחסומים ושטחים ,www.daber.org.il מי שיש לו מה להוסיף בבקשה בלי מחסומים פסיכולוגים .

gil_35

New member
../images/Emo124.gif בסך הכל עזה תהפוך למיני...

לבנון לפחות מבחינת הגבולות. יהיה הסכם מסוים , פחות או יותר כמו שלנו עם החיזבלה עם היתרונות והמיגרעות, שיתן לנו גבול שקט פחות או יותר עם הפלסטניים. ברור שיהיה הרבה נשק כתוצאה מכך. ברצועה ולא יהיה לנו כל פיקוח עליו. אבל אם יהיה איזו שהיא הפרת "ההסכם" יהיה לנו סיבה מוצדקת הפעם להראות לכל העולם שאנחנו עשינו את שלנו והם לא. זה מה שיהיה בסוף. אז הטענות שיפגיזו את שדרות זה כמו הטענות שיצאנו מלבנון שיפגיזו את קריית שמונה וישובי הגבול. בשיטה הזאת אין גבול לתרחישים אבל לדעתי צריך להעשות מעשה גם ברצועת עזה כדיי לא להשאיר כך את המצב הקיים. מבחינה פוליטית זה כבר סיפור אחר וכאן לא המקום לדון עליו. גיל.

הציבור בישראל שוכח דבר חשוב../images/Emo70.gif...

...הקרקע, האדמה וערכה בעיני הערבים... זה דבר מקודש, גם במקורות שלנו זה מודגש, עם שלא נאחז בקרקע סיכומו של דבר מובס... בורסה? הייטק? ביוטק? אוניברסיטאות? עסקים? ספורט? הכל מתגמד ולא ממשי אם אין קרקע!!!... וזה משאב סופי!!!...אין קרקע יש מאין... פשוט אין... מי שברשותו קרקע, יש ברשותו עתיד...וכאן גם נובע, שיש משהו ללא קרקע... לאחד יש לשני אין... אני מצטט מהזיכרון מהעיתונות: ראש ממשלה לשעבר של אינדונסיה, המדינה המוסלמית הגדולה ביותר בעולם, שאל באחד מהכנסים שעוד עראפאת היה מגיע אליהם כשיכל, מדוע לא הסכים לכל מה שאהוד ברק נתן לו? הרי הוא קיבל כמעט 95% מהקרקע שדרש. ענה לו עראפאת: אנחנו נילחמים 120 שנה ביהודים וקבלנו 95%, נילחם עוד 120 שנה ונקבל את כל פלשתין... הערבים רוצים את הכל ומי שלא מבין את זה, יגרום לגלות "בית שלישי"... לבנון-עזה-יהודה-שומרון-לכיש-השפלה-מישור החוף-רה"ג-גולן-גליל-עמק יזרעאל-כינרת-נגב... לכמה שנות מאבק זה יספיק?... 500? 1500? אבל הם יקבלו, אם העם שלנו ימשיך להחזיר שטחים שהם קרקע ואדמה... שטחים נישמע מרוחק, ערטילאי, "שטחים"... זה לא שטחים, זאת אדמה שעליה חיים בני אדם... והם מבינים שאם ריבוי אוכלוסין כה גבוהה בחברה שלהם, הם צריך קרקע/אדמה... שילכו לבנות איים מלאכותיים מול עזה... בעצם גם לנו זה לא יזיק...

רטוש

New member
בטח יש מי שניחש שאני לא בדיוק

המצביא הגדול ביילין, ויש לי סימפטיה פי כמה וכמה למתנחלים מאשר לאנשי ריקבון השומן בשניקין בואכה רמת אביב ג'.... ובכל זאת אני ועוד אחרים טוענים שיש לבצע ניתוק אמיתי ובלתי מזויף מעזה. לא כפי ששרון המחושק ע"י השמאל המבולבל ועוןד יותר מכך ע"י בעלי אינטרס הון צר. המפתח הוא ניתוק אתני-כלכלי כולל תוך סגירה הרמטית של כל המעברים לישראל בראש וראשונה לנתץ ולהחריב את איזור התעשייה בארז. והחשוב מכל הצהרה גורפת כי ישראל אינה רואה עצמה אחראית יותר למצב האבסורדי בו היא ממשיכה לספק דלק, מזון ושירותים לאויביה. וכן אפילו יציאה מציר פילדפי... תוך תיחום גבולות כפולות ומכופלים... ירצו או לא ירצו התיק יפול בסופו של דבר על המצרים שיצטרכו בסופו של דבר להחליט מה הם רוצים לעשות עם השטחים בסיני... אין שום משמעות לנסיגה, בלא ניתוק אתני-כלכלי מלא, להיפך בלי מהלך מותנה הפרדה אתנית-כלכלית אכן אנחנו רק מקרבים את הרפש פנימה... בשורה התחתונה : נראה לכם שלביילינים אכפת משדרות מצדם, שיפנו אותם לעזה...

זאת אכן הפגנת הרוב

ההפרש עומד על כמה מיליונים- והנה אחד מהם 12/5/2004- רבים מאיתנו מתכוונים "לבקר בירושלים"

TJSBZ

New member
בוא תזכיר לי באמת

כמה לחימה היתה בגבול הצפון מאז הנסיגה? עד כמה שאני קוראת, הגבול היה שקט, ומתו שם הרבה פחות אנשים בשנים שעברו מאז הנסיגה מאשר בחודש אחד כשעוד היינו שם. ושים לב, כשהגבול מתחמם, זה בדרך כלל מהצד שלנו. אז כשאתה עושה הסטטיסטיקה, נסה להשמיט את הפעמים שאנחנו תקפנו ראשונים. ובוא במספרים ובעובדות, לא בתחושות בטן ובתרחישי זוועה, שאין בינם לבין המציאות ולא כלום...

למעלה