אוקיי, סליחה מראש.

Humus_Chipsalat

New member
אוקיי, סליחה מראש.

אני מודע לעובדה, שלאנשים בפורום, יש התנגדות עקרונית להצגת ציורים סתמיים. דבר שהוא לגיטימי לחלוטין, אבל בכל זאת אני מבקש את תגובתכם הקצרה, ואז תנו לציור להיקבר במעמקי הפורום לעולמי עולמים. הסיפור הוא כזה. יש לי חבר שכתב סיפור די רציני, לא קומיקס אמנם, אבל סיפור אשר מגולל איזושהי ואריאציה של משחקי תפקידים. את הסיפור הוא מתכוון להדפיס, ולהגיש כחלק מהפרויקט שלו במסגרת מגמת תקשורת. הוא ביקש ממני, שאני אעשה עבורו סדרת ציורים - כאשר אני רשאי להתפרע עם הדמיון שלי, כאוות נפשי. להלן שני ציורים שיצרתי עבור הדבר הזה. אני מאוד אודה לכם, אם תוכלו להגיב על הציורים, בין אם מדובר בקטילות או בשבחים סתמיים, עם העדפה לביקורת בונה. אני שוב מצטער, כי אני מודע לרוח הפורום ביחס לנושא הרגיש של... קוראי הקומיקס, כנד מאיירי הקומיקס במאבקם הנצחי להשתלט על היקום כולו
תודה מראש.

ben kanobi

New member
תגובה

הראשון מדהים חוץ מהדרקון שנראה שתול שם (הרקע עשוי נהדר) בשני המיקון של הראש מפריע לי מאוד הוא נראה קצת מתוח ותלוש בהצלחה לחבר

The Crusader

New member
קפיץ קפוץ...מקפיץ...

על הראשון אתה כבר יודע את התגובות שלי... השני חדש...אהבתי את העיצוב של הדמות כלומר הבגדים והפנים וכולי... הצביעה נהדרת אבל..אמממ....הוא עומד באלכסון...זה חייב להיות לא נוח...תרחיב לו את הפיסוק כדי שיראה יותר הירואי(אני מניח שהוא טוב) ותיישר אותו קצת ואז הוא יהיה 10 ^_^

HackMachine

New member
יותר מדי עצמים..

שלא ממש קשורים אחד לשני. התמונה מאוד עמוסה, וכל הצבעים נמצאים באותם גוונים בכל התמונה. אם הרקע היה לאט לאט מתכהה אולי זה היה נותן מראה יותר ריאליסטי (שכל עצם יהיה בגוון כהה יותר לפי המרחק - חוץ מעצמים חשובים כמובן). בינתיים הצביעה לא משהו לדעתי. * רק ביקורת בונה אל תרביצו לי!

chatenoire

New member
אני מוצאת שהשחור בעייתי

הדמות מלאה בהצללות שחורות - חלקן במקום וחלקן לא - בעוד הרקע כמעט חסר שחור לגמרי. הצבעוניות הפסטלית משהו לא מסתדרת טוב לדעתי עם השטחים השחורים שחודרים לכל פינה בדמות, בלי קשר בעצם לתאורה של הציור (נראה שהסביבה די מוארת, יש יותר משמש אחת בשמיים והכל בהיר למדי). אני מסכימה עם האקמאשין בקשר להטמעות הדמות ברקע - גם לי זה הפריע. הרקע לבדו מוצא חן בעיניי, אבל אני אישית מרגישה שהדמות זקוקה לעוד עבודה, ואולי אפילו כדאי "להעיף" אותה בינתיים מהציור.

Humus_Chipsalat

New member
היא חלק בלתי נפרד מהציור...

מה שיצריך עבודת השלמה עצבנית של רקע.. דבר שאין בכוונתי לעשות. תודה בכל זאת על העלבונות
נוגע לליבי.

comicsgirl

New member
*מתעלפת!*

זה ממש מדהים! לגמרי! אחלה צביעה והציורים יפים בטירוף! שאלה לי אליך ואל כולם: יש לכם טיפים לאיך לצייר רקע?

Humus_Chipsalat

New member
פחות או יותר כמו שאת חושבת על פרטי

הלבוש.. פשוט ציירי מה שאת רוצה לצייר... תתאמני הרבה... אה, וכמובן... קני את הספר How to draw comics the marvel way
חהההה!! אביב, הקדמתיך
יש שם הסברים וכאלה על רקע.. ואינקינג.. ובלה בלה... בהצלחה רבה.

Humus_Chipsalat

New member
טוב, אז ככה ../images/Emo6.gif

תודה לכווווווווווווולם!!! על התגובות.. אני יודע שלחלקכם, זה עלה בדם, יזע ודמעות להגיב על ציור שהוא לא קומיקסאי
מעריך את זה מאוד, ליאור.

למעלה