אוקיי....סתם משהו כדי לעורר ת´פורום

NiKi†a

New member
אוקיי....סתם משהו כדי לעורר ת´פורום

כמה שירים יש לכם במחשב של לינקין? הופעות? וכ´ו... יש לי 27 שירים שלהם (כולל רמיקסים)

kyle

New member
לי יש...../images/Emo13.gif

את שני האלבומים שלהם "hybrid theory" ו-"renimation". את שני האלבומים בקובץ אחד. 12 קליפים (כולל live). and counting...

טוב , לי יש

יש לי: את שני הדיסקים (הייברד ט´יאורי ורמנשיין) בערך 10-12 שירים שלא יצאו ושל התארחויות אצל להקות אחרות , 16 שירים של הופעות חיות פלוס 637 (!) תמונות 28 קליפים של הופעות חיות , את כל הקליפים הרגילים שהם הוציאו (8) , ו-26 קליפים מצוירים שלהם (של דרגון בול זי , פינאל פנטאזי...) ו...זהו

NiKi†a

New member
חוץ מהשירים יש לי גם

את שני הדיסקים...ומלא תמונות

kiticat

New member
האמת?

אחי הוריד לי לפני חודש וחצי את 6 השירים שאי אפשר להשיג כבר, וזה אחרי שגילתי שהפסיקו למכור את אותו דיסק. יש לי מעט מאוד תמונות, ואת שני הדיסקים - קניתי! גם אין לי תוכנות הורדות על המחשב......

kiticat

New member
העניין הוא ככה.

אם זה סתם מוזיקה מטופשת שמטרתה היא רק לגלגל כסף- ואני יודעת שיהיו כאלה שיערערו- אבל אז, כל העניין של מזוייפים והורדות מקבלים פרפורציות אחרות. אני לא מדברת על זה כרגע- אבל העניין הוא שם להקה שאני מעריכה ונהנת מהמוזיקה שלה במובן עמוק באמת- אני אשלם לאותו אמן שימשיך להתפרנס מהמוזיקה שלו בכבוד. אנחנו לא חיים באוטופיה ובסך הכל כולם מצפים להתפרנס- אבל צביעות זה לא הדרך. די למזוייפים, חבר´ה- באמת... אין לי עשרים אלף דיסקים- אבל יש לי מעט. יש לי מעט מאוד שירים על המחשב- ואת האמנים שאני מכבדת ורוצה להנות מהם אני קונה דיסק מקורי. ואם כבר לחסוך כסף- אז בטאור רקודס- 3 ב99. או דרך הנט. יש דרכים חוקיות ולגיטמיות.

למעלה