אוקיי, סתם משחק כייפי...

Deeper Boy

New member
אוקיי, סתם משחק כייפי...

כדי להחיות את הפורום :) אם הייתם כדור גלידה, איזה טעם הייתם? (שימו לב, השאלה כן היא לא איזה טעם אתם אוהבים, אלא איזה טעם אתם מייחסים לעצמכם. תתפלאו כמה אפשר לדעת על בן אדם מהשאלה הזו) אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? אם היו כותבים עליכם שיר, איך היו קוראים לו ומי היה מבצע אותו? אם אפשר, תנמקו... :) פסיכולוגיה בשקל, מישהו?

TwelveEyes

New member
אהמ...

טעם גלידה.. טוב, פעם עשיתי קוויז כזה אונליין ויצא לי תות. תסיקו מזה איזה מסקנות שאתם רוצים :)) אם הייתי יכולה לחזור בזמן... אממ, אולי לשנות ה-20, לסוהו של ניו יורק. בעיקרון, הייתי מעדיפה להישאר בתקופה הזו :) אם היו כותבים עליי שיר... אבל כבר כתבו עליי! Terror של My Ruin :) המילים של השיר פשוט מהממות. זה כ"כ הפילוסופיה שלי שזה מפחיד :)

sarah

New member
המממ ../images/Emo13.gif |גרביל|../images/Emo54.gif../images/Emo34.gif|מיאו|

גלידה... ארממ... אני חושבת שהירוק הזה...פאקאן או משהו?
אני אנסה להיזכר בשם של זה, אבל בעיקרון זה ירוק ומתוק שכזה. הייתי חוזרת לבערך שנת 1850 ביפן כשבדיוק התחילו להיכנס לשם כל הפיתוחים המודרנים והיפן זינקה קדימה בכל כך הרבה שנים בבת אחת, זה כל כך מרגשה
הממ... לראות איך בדיוק זה קרה. אם היו כותבים עליי שיר היו כותבים עליו את ´שיברס´ shivers (יש לי חשד לטעות באיות של המילה באנגלית) של ניק קייב... הייתה תקופה שבה זה היה נכון כל כך שזה הכאיב מאוד, ככה שלא יכולתי לשמוע את הדיסק הזה יותר והייתי צריכה להיפטר ממנו
אך שיר עליי בימיינו יכול להיות- קלינט אסיטווד של הגורילז, הוא מאוד מזכיר לי את עצמי
באעבה, שרה נ.ב- אני שונאת גלידה תות, היא בכלל לא גלידה.

Deeper Boy

New member
עכשיו אני :)

אוקיי, אז תורי... :) כדור גלידה: הממ... קרם רוסי, נראה לי מתאים מאוד (מי שלא טעם - לרוץ לגלידה באר שבע!). כי זה מסובך ומלא חתיכות, ולפעמים לא מובן מי המציא את הגלידה הזו ועל מה לעזאזל הוא חשב, אבל בסך הכל זה טעים :) אחורה בזמן: החלטה קשה. אני חושב שאם הייתי צריך לחיות בתקופה מסויימת הייתי חוזר ליוון העתיקה. נראה לי ממש אחלה: תרבות ואמנות כל הזמן, התאטרון והפילוסופיה בתחילת דרכם, אורגיות אביב וכמובן האפשרות המאוד מקובלת באותה תקופה לשכב עם מי שאתה רוצה בלי שאף אחד יגיד לך כלום... :) שיר: הממממ.. שוב, מאוד קשה... אני חושב ש-Express yourself של מדונה מאוד מתאים לי :) נו אנשים, קצת יותר השתתפות! זה נחמד, באמת! זה גם הטופיק הראשון שלי, אז תהיו עדינים... :)

ירוק זה בדרך כלל פיסטוק

ובקשר אלי, אני הייתי וניל עם חתיכות של עוגית שוקולד. (תגידו מה שאתם רוצים, אני אשתחצן ואגיד שאני בנאדם מגוון שתמיד יש לו הפתעות.)

הממ..

בקוויז שעשיתי פעם (איזה טעם אתה?) יצאתי חמאת בוטנים, אבל גם מנטה ואלכוהול ואני באמת חושבת ש*בכלליות* אני שילוב מוזר של כל השלושה.. בריכוזים שונים לפי מצב הרוח
אז אם מישהו יום אחד ימציא גלידה כזאת, שמשנה את הטעם שלה כל שנייה
אם הייתי יכולה לחזור בזמן הייתי חוזרת ל..אממ.. סביר להניח שלתקופת מלחמת העולם השנייה או משהו. כל השאר נראות לי משעממות... וכן כן, אני יודעת שמלחמה זה בכלל לא נעים, אבל זה עדיף על תקופה שהיא סתם תקופה מלאה בחרא ובעוני (בהנחה שאני רק חוזרת לבקר שם, ולא באמת לחיות שם) טוב אין לי כוח להכנס לזה.. זאת התשובה שלי וזהו.
הממ טוב במחשבה שנייה אולי גם לחזור לסיקסטיז/פיפטיז היה בסדר... אבל בלי החלק של העוני
המ אולי הייתי חוזרת לתקופה של האדם הקדמון וכל זה, כשעוד היינו חלק מהטבע והכל היה כמו שהוא אמור להיות? הו, תקופה מתוקה של בורות ותמימות..*אנחה* אבל אז לא היה לי אינטרנט
בעצם, אף תקופה היא לא משהו... זה תמיד די אותו דבר... בעעעע טוב טוב אני מפסיקה עכשיו! אין לי כוח לזה. אני חושבת שהשיר שאני הכי מזדהה איתו הוא Whatever של Oasis פעם ניסיתי לכתוב שיר שיבטא את כל מה שאני, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שזה בלתי אפשרי - זה תמיד יצא כמו שיש בWhatever, רק מנוסח בצורה הרבה פחות טובה, מחמת קושי בניסוח מתמצת...

fayd הפשוש

New member
גם אנ ירוצה!!!!!!!

אמממ גלידה? אני היתי מנגו כי גם אני כתום, תקופה? אני היתי חוזר לתקופה של שנות השלושים אבל לא בארץ! כי היו שם הרבה סופרים ומשוררים. השיר שאני הכי מיזדהה איתו זה קרייזי בייבי של ג´ואן אוסבורן, חזקה מהרוח של גלי עטרי רק תפרשו את זה לזכר, ומילחמה שקטה של היהודים אותו דבר תפרשו את זה לזכר...

מה זה מבחן?

אממ טעם גלידה.. אני חושבת שהייתי פטאיה (הפרי הסגול הזה...) או פספיפלורה. הייתי חוזרת לשנות ה60-70 והשיר? Cruel to Be kind של Letters to Chleo. למה? כי השיר הזה זה פשוט אני...

הממ...

מה קרה שהחלטת לקחת את תפקיד הפסיכו´? הממ...אם אתה רוצה הוא שלך, אתה אפילו מוזמן לעשות פינה שבועית..דיפר הפסיכו´
. ולתשובות- הייתי טעם וניל. גם כי אני אוהב וגם כי זה וניל
הייתי חוזר ליום שההורים שלי החליטו שהם שבים ארצה מאיטליה והייתי מסביר להם שלהשאר שם היה מגדיל את הסיכויים שלבנים שלהם תהיה אזרחות איטלקית!!!(כן! כן! כן!). "שרימפי אתה לא קיפוד"
, חווה אלברשטיין בדואט מרגש עם קייט בוש.

resputin

New member
ואילו אני..

גלידה.? אממ... אולי אננס, כי זה לבן ופשוט, אבל מורכב. (וזה גם הצבע\טעם היחידה בלי צבעי מאכל לטבעונים וצמחוניים מאיתנו**). הייתי חוזר... הייתי חזור לימי הביניים- התקופה הויקוריאנית או הגותית, למה? כי אני מאוהב בהן עד כלות נשמתי. שיר? אממ... נשאיר את זה פתוח.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif המ..*חושבת*

אם הייתי כדור גלידה? אוליי מוקה? אם הייתי יכולה לחזור אחורה, הייתי חוזרת לתקופה שבה היו שבטים אינדיאניים רבים.. איזה יופי.. והיתי מצטרפת אליהם בלה בלה וכו´.. אם היו כותבים עליי שיר? הוא היה נקרא תה קמומיל, או היי טבעיא ו משו בסגנון.. כיא ני תמיד דיי בהיי,.. ומכורה לה קמומיל קשות( אני חוששת שזאת הסיבה להיותי בהיי
) פסיכולוגיה בשתיי שקל!

Blackice

New member
היכונו היכונו

*אזהרה- אני מחורפן לחלוטין מעייפות ואין לקחת את מה שאני אומר לגבי או לגבי כל לוויתן ידידותי או תוקפני אחר. בייחוד לא ווילי העקום. אם הייתי כדור גלידה לא הייתי מסכים להכנס לתבנית של עיגול. למה לחקות את שאר הכדורים? אני הייתי מנסה להיות קוביית גלידה. או טטראדר, אחלה צורה.
אני הייתי טטראדר גלידה בטעם בופאלו. כי לפי המסורת האינדיאנית-השמאנית הבופאלו הוא חיה מקודשת וכל הפרווה שלו עושה לי את זה. אם הייתי יכול לחזור אחורה בזמן הייתי חוזר לתקופה של לוניטונס, הופך לסדן או פסנתר ונופל על מישהו כי זה נראה לי דרך מעולה להעביר את הזמן וגם אחלה ג´וב. כי פסנתר אפשר להפיל אבל דג אי אפשר לעצץ. וכבר כתבו עלי שיר, קוראים לו "יש גולה בצ´ופצ´יק של המטה של המכשף" או משהו כזה.. אני לא זוכר עכשיו בדיוק. אדון פראצ´ט כתב אותו כמדומני.
לילה טוב לכם
ZZZZZZZZז ארז

TwelveEyes

New member
אני שמעתי פה טרי פראצ´ט? :)

*מחבקת את העותק שלה של דיסקוורלד באובססיביות*

Blackice

New member
../images/Emo13.gif

ועכשיו ברצינות: (מסיבה לא ברורה) אם הייתי גלידה הייתי..סורבט של כל פרי שהוא, כל עוד זה טעים. הכי טוב הכי טעים והכי טבעי.
לחזור בזמן.. הייתי חוזר לתקופה של כל השבטים הקלטיים.. להיות דרואיד, להעריץ אלים פגאנים, להלחם ברומאים.. אח, הנוסטלגיה
ושיר עלי.. ייקרא "רוח מוזרה בין ענפי השיטה" או משו מגניב כזה
ארז

ShmupyGirl

New member
שאלות קשות

-אני חושבת שאם הייתי טעם גילדה הייתי אמ... אמ... **מנסה להיזכר איזה טעמים יש** אמ.. אמ... *עדיין מנסה* אמ... אמ.... נראה לי שתות, בשבילי תות זה טעם חמוץ מתוק, שונה טיפה (למרות שזה טעם מאוד רגיל) ומיוחד. -אם הייתי צריכה לחזור אחורנית בזמן הייתי חוזרת לתקופה הויקטוריאנית באנגליה, זו תקופה שנראת לי קסומה משום מה, כל השמלות, כל הג´נטלמנים... תקופה שונה ומיוחדת. -אם היו כותבים עליי שיר... איזה שיר....? אמ... אין לי, אני לא טובה בזה, אני אומרת כבר עכשיו, אני לא מודעת לעצמי ולכן אני לא יכולה להגיד מה היה מתאר אותי... סורי... מי שמכיר אותי (שרימפי ולירון) אולי אתם יכולים לעזור? יום טוב לכולם

S.Riddle

New member
המממ.... *מהרהרת*

גלידה? ארר... וניל. מן הסתם וניל. והמבין יבין. ואם לא, אז זה די בגלל ש... יש, דמיון... P: בקשר לחזרה בזמן, אני מניחה שהייתי חוזרת לתקופה שבה קראתי לראשונה Irrisistible Poisen, הסלאש הראשון שלי ^^; (ב-14.12.01!!! זה עדיין כתוב לי...), כי אז זה היה נורא נוסטלגי... *.* אם היו כותבים עלי שיר, זה בטח היה מרלין מנסון האיש שכתב. הוא היה נקרא.. מממ... "1,000 כפיות" או משהו שמכיל בתוכו את המילים ´מוות, פנאטית, יפן" וכו´... כפיות זה פשוט כלי נשק שולת ושאין כמותו, ובקשר למוות.. האהא.

sarah

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אלף כפיות!!! ../images/Emo13.gif חחחחח

למעלה