אוקיי עשיתי את זה

wolfv

New member
אוקיי עשיתי את זה

אחרי -מי סופר כמה- פסיכומטרים ואחרי -מי זוכר כמה- ניסיונות לשיפור בגרויות, עם התקבל תוצאות בגרויות הקיץ, עברתי לראשונה את סף הקבלה לבן גוריון! יש לי עכשיו פסיכו 727, בגרות 108.9, וסכם - 775. והשאלה היא כדלקמן - מהנ הסיכוי שזה יעלה בשנה הבאה מעל 775??? (ברור לי שלאף אחד אין תשובה לזה, אבל למה לא תזרקו הערכות גסות :) )

alice miau

New member
דרך אגב-

מה הסכם הנוכחי? אני די סגורה על זה שמה שכתוב באתר שלהם, כבר ממש לא תקף לשנה הנוכחית, לא? נראה לי שזה סכם ישן.

אילן../images/Emo70.gif

קודם כל, כל הכבוד על הציונים. 775 עלול להיות גבולי בשנה הבאה. תשפר פסיכומטרי, ואם יש עוד בגרויות חובה שאתה יכול לשפר, אפילו בחמש נקודות, תעשה את זה.

wolfv

New member
חיכיתי לתגובה ממך :)

אני עושה פסיכו באוקטובר ואם יש צורך אז גם באפריל, מקווה שאפשר לפחות ב20 נק', על פי החישובים שלי זה אומר שבבן גוריון אני עובר בסבירות של 100%, ובאתא זה מביא אותי לאזור ה715 טרום מו"ר...השאלה היא - 715 זה מספיק? ומה זה יעשה לסיכויים שלי בירושלים? בגרויות חובה אין לי יותר מדי מה לשפר... מקסימום אני אעשה 5 ספרות בקיץ וזה כבר יקפיץ אותי לממוצע של קרוב ל111, אבל זה במקרה הכי גרוע, כי ככה אני מפסיד עוד שנה... נ.ב. שלחתי לך היום את כל הספרים, צפי פגיעה :)

אתה צריך שיפור של ארבעים נקודות

כדי שיהיה לך סיכוי נורמלי בכל מקום חוץ מבאר שבע. אתה מדריך עכשיו, אני בטוחה שתשפר לא מעט. יהיה טוב, מחזיקה לך אצבעות

kontsy

New member
בן גוריון

כל הכבוד על השיפורים. כמו שאושרית אמרה, כדאי לשפר עוד, במיוחד פסיכו כי: 1. אב"ג נהית פופולרית משנה לשנה והסכם שם עולה בקפיצות מפחידות (ידיד שלי התקבל לפני 5 שנים עם סכם של קצת מעל 700...) 2. הראיונות של ב"ש יותר גרועים מרולטה רוסית ולכן אם יש איזה שהוא סיכוי להירשם לעוד פקולטה זה מומלץ ביותר.

למעלה