אוקיי פורום חביב..משחק/שאלון/איך ש

בנטליקע

New member
אוקיי פורום חביב..משחק/שאלון/איך ש

תקראו לזה. כי מת היום קצת.. קיצר נלקח מאיזה שרשור ישן בפורום בלינק:p מה השיר של דה יוזד שמתאים כשאתם: שמחים- סתם עצובים- מאוהבים- עצבנים- על טריפ- במצב רוח של שקיעה- רעבים- מדוכאים/רוצים למות וכו'- מתים להזדיין- חחח זהו

yaelrs

New member
הו.. שאלון נחמד^-^../images/Emo192.gif

מה השיר של דה יוזד שמתאים כשאתם: שמחים- Box Full Of Sharp Objects סתם עצובים- Poetic Tragedy מאוהבים- I Caught Fire עצבנים- הממ Listening על טריפ- Maybe Memories במצב רוח של שקיעה- חח מזה אומר? On My Own רעבים- המממ The Taste Of Ink? מדוכאים/רוצים למות וכו'- Im A Fake מתים להזדיין- Choke Me אני חושבת חח

Noa Tsror

New member
ממ אני.

שמחים-On My Own כי הוא כזה.. מרגיע כזה.. סתם עצובים- All That Ive Got מאוהבים- Poetic Tragedy עצבנים- Listening על טריפ- Choke Me במצב רוח של שקיעה- I caught fire רעבים- לא מאוד יודעת. מדוכאים/רוצים למות וכו'- Im a fake מתים להזדיין-Noise And Kisses לפחות השם מתאים לא?

אוקע../images/Emo223.gif

שמחים-take it away סתם עצובים-poetic tragedy מאוהבים-greener with.. עצבנים-cut up angels על טריפ-i'm a fake (?) במצב רוח של שקיעה-yesterday feeling רעבים-the taste of ink? חחח מדוכאים/רוצים למות וכו'-שוב poetic tragedy אהה או let it bleed מתים להזדיין-I caught fire XD

בנטליקע

New member
אני +הקפצה

שמחים- i caught fire סתם עצובים- greener with the scenery מאוהבים- blue and yellow...לא יודעת למה פשוט ככה עצבנים- choke me (כי השיר מעצבן) על טריפ- box full of sharp objects במצב רוח של שקיעה- lunacy fringe רעבים- buried myself alive מדוכאים/רוצים למות וכו'- poetic tragedy מתים להזדיין-just a little אני מוזרה חושילינג

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

שמחים- נמ... the taste of ink סתם עצובים- on my own מאוהבים- in your eyes עצבנים- maybe memories על טריפ- choke me במצב רוח של שקיעה-נמ... on my own? רעבים- ממ.. לאדעת
מדוכאים/רוצים למות וכו'- נמ... box of sharp objects מתים להזדיין-

הו כיף ^^

מה השיר של דה יוזד שמתאים כשאתם: שמחים- Light With A Sharpened Edge סתם עצובים- Blue And Yellow, Poetic Tragedy, Hard To Say, On My Own מאוהבים- I Caught Fire אובקורס
עצבנים- Soundeffects And Overdramatics, A Box Full Of Sharp Objects על טריפ- Cut Up Angels במצב רוח של שקיעה- All That I've Got רעבים- לא יודעת XD מדוכאים/רוצים למות וכו'- I'm A Fake, Buried Myself Alive, Poetic Tragedy, מתים להזדיין- XDDD אין לי שמץ

may90

New member
טינעיעי

מה השיר של דה יוזד שמתאים כשאתם: שמחים- launcy fringe סתם עצובים- yesterday's feelingd מאוהבים- הממממ אין לי מושג עצבנים- listening על טריפ- im a fake במצב רוח של שקיעה- bried myself alive רעבים- noise and kisses מדוכאים/רוצים למות וכו'- choke me מתים להזדיין- bulimic -הו האירוניה

O L g i T

New member
שאלונים ../images/Emo99.gif

מה השיר של דה יוזד שמתאים כשאתם: שמחים-
A Box Full of Sharp Objects, Take It Away , Choke Me סתם עצובים-
Pieces Mended , Greener With The Scenery מאוהבים-
o_O אין לי מושג עצבנים-
כל דבר על טריפ-
LOL אממ Maybe Memories , Say Days Ago במצב רוח של שקיעה-
On My Own רעבים-
אממממ X_X מדוכאים/רוצים למות וכו'-
Pieces Mended , On My Own , Greener... מתים להזדיין-
אוהו יש לי רשימה ארוכה

MyMystery

New member
אממ ><

שמחים- I caught fire \ A Box Full of Sharp Objects סתם עצובים- its hard to say\ blue and yellow מאוהבים- עצבנים- take it away על טריפ- im a fake במצב רוח של שקיעה- רעבים- All that ive got
מדוכאים/רוצים למות וכו'- on my own מתים להזדיין- נוו לא דעת

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gifאיזה לולז!

מה השיר של דה יוזד שמתאים כשאתם: שמחים- Take it away סתם עצובים- poetic tragedy מאוהבים- its hard to say עצבנים- listening על טריפ- choke me במצב רוח של שקיעה- alone this holiday רעבים- X מדוכאים/רוצים למות וכו'- poetic tradgedy מתים להזדיין- i caught fire

למעלה