אוקיי!!! פעם ראשונה... מתרגשים?

אוקיי!!! פעם ראשונה... מתרגשים?

אז אחרי המכשול הקטן עם המגוכחת עם השם של הכלבה אנחנו מתקדמים. אה וכאילו חשבתי על זה וכאילו היום היום הראשון של בי"ס וכאילו השיעור הראשון שלכם... הבנתם... ראשון וראשון? כן, טוב, הלאה. אז ככה, היה לי משהו ממש חשוב להגיד לכם אבל אחרי הסיפור עם ההיא עם השם הכלבי החלטתי שהדבר הראשון שצריך להיאמר כאן בדחיפות זה- אנשים, די עם הכינויים המגוחכים האלה! אתם משפילים את עצמכם לחלוטין כאילו! בלי גאוות הכינוי ההומלסי יותר ובלי כינויים של כלבים... תעריכו את עצמכם אנשים! אתם בני אדם כאילו! אוקיי? יופי! אז אחלה כאילו! ביי

כאילו שיו כאילו כאילו?

דיייי אני לא יכולה יותר את הורגת אותייי כאילו... מה עובר עלייך ילדה??? משאית?? טרקטור?? דיי עם כל החירבושים האלה...

sHotZy M

New member
אוי... שובה של השרמוטית....

מה קורה? זאת אני עם שם של הכלב.... תראי, עם כל הכבוד לאינפנטליות שלך שלא עושה שום דבר חוץ מלהעלות חיוך של רחמים על פנינו וקול של גיחוך קל את ממש לא רצויה פה. והמורה שלי לכתיבה יוצרת דווקא אמרה לי שאני כישרון והמורה שלי לפסיכולוגיה היתה מאוד מרוצה ממני.... אז כן, לי יש שם של כלבה (אולי... אין לי מושג מאיפה הבאת את זה..) אבל את בעצמך כלבה... ובקשר לזה שאני כמעט לא רושמת פה? את רצינית? הרי רשמת שאת קוראת את הפורום הזה כבר הרבה זמן.... איי איי אי הבושה... החוסר ביטחון עצמי, החיסרון בחיים מלאים ומאושרים.... את הדוגמא הכי טובה לזה, מה שזה עושה לאנשים... גורם להם לעשות צחוק מעצמם... וכדאי לך לשקול את מה שאת רושמת, אני עוברת אותך בהרבה.... וכל אחד מהפורום הזה עובר אותך בהרבה! הרבה מאוד.... בת כמה את בכלל פרחחית שכונה שכמוך? 11? ההורים שלך לא חינכו אותך מי יודע מה... אולי כדאי שעם הידע שיש לי בפסיכולוגיה אני אלמד אותם דבר או שניים....

סוף סוף מצאנו אותך !

אז לאחר תלונות רבות שהתקבלו בעמותה מצד אזרחים מודאגים ולאחר שערכנו בדיקה מקיפה מצאנו שהנ"ל הידועה בכינויה ע י ל א י ת ברחה מאברבאנל לפני כשנתיים ומאז נעלמו עקבותיה. כולי תקווה שעכשיו לאחר שמצאנו את הנ"ל יחזור השקט והשלווה לפורום שלכם ותוכלו להמשיך לעסוק בענייניכם מבלי לדאוג שאיזו ש***** תבוא להגיד לכם איך להתלבש, איזה כינוי לבחור וכו'. אה כן ועוד דבר, עושה רושם שיש לכם אחלה פורום, אז שיהיה בהצלחה לכולם ! למשלוח תלונות, טענות, מענות, בקשות - הכתובת מופיעה למטה, ניתן לשלוח גם באימייל.

DidjiT

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אווקי למה נראה לי שזו עדי ??? פחחחח קרעת אותי יא דפוקה!

אחחח.....סופו של עידן...../images/Emo54.gif

צחקנו.... בכינו.... הופתענו.... נבהלנו..... ועכשיו....מה יהיה עלינו? אין מי שידריך אותנו....וכבר עברתי במשרד הפנים ושיניתי את השם ל"רוני".... OH WELL...

nawa

New member
זה רק אני או ש...

נראה שהיא באמת נעלמה ?! אני בטוח שעכשיו היא במקום טוב יותר...

די בטוח זה מישו שרוצה להשתעשע...

"אה וכאילו חשבתי על זה וכאילו היום היום הראשון של בי"ס וכאילו " אין מצב....

shyanne

New member
ואוו! את יותר מטומטמת ממה שחשבתי!

תראי... זה לא שיש לי בעיה עם זה שאת כאן... באמת... את באמת נורא מבדרת , את נורא מצחיקה, את טוב את פשוט מגוכחת... ואחרי היום הנוראי בביה"ס, הייתי צריכה הודעה או שתיים שאת כתבת... ואני חושבת שאת דווקא די נהנית פה... בסה"כ אנשים אשכרה מדברים איתך ומקשיבים לך... אולי לא מהסיבות הנכונות, אבל עדין :) קראתי את ההודעה שלך ממקודם, וכמה שזה אבסורד, יפתי, את באמת מנסה לעשות משהו טוב, נכון?... כאילו, את באמת חושבת שאת עושה פה משהו טוב. מנסה לתקן כמה דברים מעוותים בעולם. אבל את צריכה להבין, שאין פה שום דבר מעוות. כולם פה שונים אחד מהשני. וזה יפה!!! זה מדהים, איך את לא רואה את זה? כל אחד פה שונה, מיוחד. לכל אחד יש את הטעם שלו, המראה שלו, השם שלו, האופי שלו וכל אחד הוא מדהים! ופה, בפורום הקטן הזה, אנשים מתחברים בגלל המוסיקה. וזה לא משנה מאיפה הם, או איך הם נראים ובטח שלא איך שקוראים להם, הם פשוט מתחברים בגלל להקה ששרה הרבה מעבר ללחן ומילים. וזה יפה, וזה מיוחד ואין פה שום דבר מעוות. אם את רוצה לשנות משהו, רוצי לכנסת. למרות שאני לא חושבת שרוב הפורום יצביע לך אחרי הימים האחרונים. פה הכל בסדר. אף אחד לא צריך את העצות שלך או את ההמלצות שלך, אנחנו בסדר. באמת, מבטיחה. אני באמת מצטערת שתקפתי אותך ושרוב התגובות להודעות שלך היו תוקפניות, אבל בסה"כ ניסו להסביר לך שאת מנסה לשנות אנשים שאוהבים את עצמם כמו שהם ואחד את השני כמו שהם. את יכולה לישון טוב הלילה, כי כולם פה מאושרים מאיך שהפורום הזה מתנהל ומהאנשים שכותבים פה. אז את יכולה למצוא לך פרוייקט אחר, יש כל כך הרבה דברים אחרים לתקן בעולם, לכי תתרמי או תעזרי לנזקקים, הפורום הזה חי מצויין. אז לכי לך לראות קלולס או משהו בסגנון, העולם הזה מדהים, תלמדי לקבל משהו שהוא קצת אחרת ממך ולאהוב אותו, כי העולם קיבל אותך והעולם אוהב אותך.

DidjiT

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

אני בהלםםםםם... עילאית את רוצה להצטרף לפורום שלנו בלי לקלל ?! תשמעי אחותי.... בעיקרון.. בכיף... כל עוד תבטיחי להיות טובה =]

כל אחד יכול להיות בפורום שלנו

בטח שאת יכולה אבל השאלה היא.... (ברצינות לא רבה איתך או משו...) אם את רוצה? כי אם את לא אוהבת אותנו (זכותך) ואם את לא אוהבת את הפורום (זכותך) אז לא תהני אני חושבת... לא? אבל בכיף שלך מה שעושה לך טוב
אם את מצטרפת אז אני ניצן
ממצב

כפי שאתם רואים בסוף שחררנו אותה

לאחר בדיקות מקיפות מצאנו שאצלה הכל בסדר וכנראה שהבעיה היא אצלכם... סתם, סתם, יום נעים לכולם !

למעלה