אוקיי, פריקה על משהו

אוקיי, פריקה על משהו

לילוש מטומטמת!!!!!!!!

חשבתי על זה וזה מה זה מעצבן אותי.

היא קורעת את הנייר של אגם בגלל חוש צדק דבילי ומזויף, ודופקת את כל השכונקים.

בכלל, מה זה "אני לא רוצה שיגידו שאנחנו גנבים"?! מה זה השטות הזאת?! הכסף הזה של אגם, היא לא גנבה אותו, אם כבר היא החזירה אותו לעצמה, הכסף לא של סוזי בכלל! אז מי גנב למי פה דברים ומי עוזר לאיזה גנב פה?

מה שמעצבן עוד יותר זה שאם רחלי הייתה חוזרת עם חלק מאוצר הכהנים, שממש לא שייך לה, אז כולם היו משתמשים בו כדי להציל את השכונה. אז לגנוב מהמדינה- בסדר, לגנוב מסוזי שיינפלד משהו שהיא גנבה, ובעצם בכלל לא לגנוב אלא להחזיר לבעלים? מה פתאום!

ובכלל, העצבים שלה על אגם צבועים. אגם העמידה פני חטופה כדי לסדר את העניינים בשבילה, והיא כועסת, אבל בן אדם שהעמיד פני מת כדי להציל את התחת שלו משוטרים, אומרים עליו "חיים שלי" ופשוט חוזרים לסדר היום!

אני הייתי יוסי שמעוצבן על לילוש שדפקה תכנית גדולה.
 

dar dahan

Member
לילוש יצאה עלובה

לא רק שהיא מנעה את האפשרות של הצלת השכונה בזכות אגם, היא גם יצאה צבועה כמו שכתבת.
&nbsp
 

igloo2

New member
נכון,רציתי לזרוק כפכף על הטלויזיה כשזה קרה


וזה לא קרה לי עם הסדרה הזו מאז בערך כל סצנה של טדי בעונה הקודמת

&nbsp
אני חושב שרצו להעביר כמה פרקים עם אגם ומצד שני לא לתת לה להציל את השכונה,ברור שמי שתציל את השכונה זו רחלי עם האוצר
לילוש נבחרה על ידי פניני להיות זו שתהרוס את החגיגה
בעיקר חבל לי על אגם, מרגיש לי שהדמות הזו מאבדת כיוון וכבר לא כל כך יודעים מה לעשות איתה
 
למעלה