אוקיי קומפיוטר

• פותח הנושא root
  • פורסם בתאריך

root

New member
אוקיי קומפיוטר

היום, שמעתי את האלבום מההתחלה עד הסוף (לא כולל climbing up the walls) לאחר שמונה חודשים בערך, שלא נגעתי כמעט באלבומים של רדיוהד. כל כך התרגשתי. לא זכרתי שאני כל כך אוהבת את האלבום הזה!... איזה יופי צרוף... פשוט נפלא. סתם, פשוט הרגשתי צורך לשתף אתכם
ובנימה זו, מחר מתחיל מונדיאל... (אנגליה מנצחת - אמן) עכשיו שומעת: king only -twilight singers

חולוני

New member
גם אני לא שמעתי הרבה זמן רדיוהד..

ואיטליה לוקחים. ועכשיו אני לא שומע כלום כי לילה...(~שכנים נאצים~)

hospital_food

New member
אוףףף

לא קשה לשומע את אוקיי קומפיוטר מהתחלה עד הסוף? נסיתי ,באמת, אבל יש שם 2 שירים שמפריעים לי בשמיע הרציפה Fitter Happier - שדיי נמאס אחרי כמה שמיעות Climbing up the Walls - שלא יודע למה, אבל השיר נורא מעצבן אותי. אבל The Bends , זה כבר סיפר אחר, שמעתי לראשונה תאלבום הזה בכיתה ט´ והוא פשוט לא נמאס לי עדיין, אין ספור השמעות בלוף רצחני לא נמאסו. כל שיר בו מושלם קשה לי לוותר אפילו על שיר אחד בו.

Major Thom

New member
אני לא מבינה מה יש לכם נגד פיטר.

הוא נורא חכם. ואני אוהבת אותו. והוא לא ארוך מספיק בשביל להיות מציק. לי דוקא לא קשה לשמוע את אוקיי כיחידה אחת. הוא אלבום מאד שלם. הוא בנוי ככה שהוא הכי טוב כששומעים אותו ממהתחלה עד הסוף. או שזאת רק אני.
manic street preachers / drug drug druggy

Major Thom

New member
כל השיר חכם.

יש לו ליריקה מדהימה..
placebo / nacroleptic (אכן! לא מאניקס! מי היה מאמין..
)

root

New member
וואלה, גם אני אוהבת את פיטר... ../images/Emo13.gif

עכשיו שומעת: Marvin Gaye - U R everything

cuttooth

New member
פיטר גאוני

הוא מזכיר לי את פייט קלאב... והפסנתר ברקע מהמם! ואני שומעת עכשיו Subterranean Homesick Alien ברדיו וואלה (ספישל רדיוהד).

למעלה