אוקיי ראיתי הצלצול ו... אין לי מושג מה קרה בסוף מישהו רוצה להסביר
T Thestral New member 5/1/04 #1 אוקיי ראיתי הצלצול ו../images/Emo2.gif...../images/Emo108.gif אין לי מושג מה קרה בסוף מישהו רוצה להסביר
אוקיי ראיתי הצלצול ו../images/Emo2.gif...../images/Emo108.gif אין לי מושג מה קרה בסוף מישהו רוצה להסביר
M miss i New member 5/1/04 #2 מה זאת אומרת מה קרה בסוף? ../images/Emo58.gif את/ה רוצה הסבר לגבי הלוגיסטיקה בה הדמויות עשו שימוש? או הסבר מטאפורי וסימבולי? חופשי...
מה זאת אומרת מה קרה בסוף? ../images/Emo58.gif את/ה רוצה הסבר לגבי הלוגיסטיקה בה הדמויות עשו שימוש? או הסבר מטאפורי וסימבולי? חופשי...
T Thestral New member 5/1/04 #3 אני לא הבנתי את הסוף../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif הסבר לוגיסטי של הסוף למה הילד לא מת?><
X x פ ר ת New member 5/1/04 #4 ../images/Emo58.gif כי... (ובאמת תודה שכתבת בכותרת את הסוף?!!??!?!) אחותו נתנה לו לשכפל את הקלטת וכל מי שמשכפל ומפיץ אותה "מוגן". פרשטייסט?
../images/Emo58.gif כי... (ובאמת תודה שכתבת בכותרת את הסוף?!!??!?!) אחותו נתנה לו לשכפל את הקלטת וכל מי שמשכפל ומפיץ אותה "מוגן". פרשטייסט?
T Thestral New member 7/1/04 #8 הו נכון!../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif פתאום הכל מובן עכשיו!
M miss i New member 9/1/04 #11 האמת, שכדאי לראות אותו ../images/Emo45.gif הסרט הזה ממש הפחיד אותי כשראיתי אותו, לא יכולתי להירדם, או יותר נכון לא רציתי להירדם... במיוחד אחרי הקטע עם הסוס....
האמת, שכדאי לראות אותו ../images/Emo45.gif הסרט הזה ממש הפחיד אותי כשראיתי אותו, לא יכולתי להירדם, או יותר נכון לא רציתי להירדם... במיוחד אחרי הקטע עם הסוס....