אוקיי!! רר אמא שלי כזו הומופובית!!

אוקיי!! רר אמא שלי כזו הומופובית!!

נסעתי איתה ועם אח שלי באוטו ואז הוא אמר משהו שיש לו בשכבה אחד הומו שכל הזמן מדבר איתו ואז אמא שלי אמרה משהו-- " תתרחק ממנו שלא יפגע בך מי יודע הההורמונים שלו משתוללים ושלא יעשה לך כלום זה מדבק" ואני פשוט רתחתי!! גאד איזה מיושנת!! כל כך רואים שהיא זקנה!! זה ממש עיצבן אותי אז התחלתי להתווכח איתה, וכמובן
שהטענות שלי היו כל כך טובות שהיא נשארה עם פה פתוח ולא היה לה מה להגיד! לא משנה רק רציתי לשתף

adiko

New member
מה היא רוצה אמא שלך נראה לי........

שהיא נעצרה במאה הקודמת הלו תתעוררי יש כזה דבר גם היום אמא! אז תגידי לאמא שלך את זה: ואם מישהו מדבר עם הבן שלך אז רילקס זה לא שהוא סחב אותו לשירותים וזיין לו את הצורה הוא דיבר איתו סה"כ אז אם הא הומו הוא לא גם בן אדם במקרה לא יודע אולי היא יכולה להסביר לי אה שכחתי ומה אחיך חושבעל זה הוא גם בדיעה של אמא שלך????

היא באמת לא זזה משנת 1800

או משו... ואח שלי, הוא חבר דיי טוב של הילד הזה והוא ממש לא חושב כמו אמא שלי אבל הוא לא מבין למה היא עושה לו את ההטפות האלה.. אני רק מקווה שהוא לא לוקח אותה ברצינות...

yaron4all

New member
גם המורה שלי לספרות...

היום הוא אמר שההומואים הם "מסכנים ועלובים".

adiko

New member
היא מסכנה ועלובה

מתי היא הסתכלה במראה פעם אחרונה

LeeCooper69

New member
תמיד!!!! אנחנו כל היום מתווכחים....

אני לא דיברתי איתה חודשיים כי היא אמרה לי שהומואים זה נוגד את חוקי הטבע..... סליחה!!! גברתי!!!! את קובעת את חוקי הטבע?!? ואיפה בדיוק הם רשומים?!? ולמה יש פינגווינים הומואים???? הרי זה הכי טבעי שיש..... זה נוגד את הדת?!? מי אמר?!? חווה לא יוצרה כדי להיות "מכונת תינוקות".... חוצמזה שאת היית שם שאת יודעת שאותו סופר מקראי לא היה שקרן פתלוגי?!? ושנייה, אם אדם וחווה היו בני האדם הראשונים ביקום.... איפה הסופר המקראי נכנס?!? שווה דיון...

TwelveEyes

New member
תספר לאמא שלך...

שעפ"י התורה, האדם הראשון היה בכלל אנדרוגני :) ובכלל לא היו לאל כוונות לברוא אדם נוסף, אלא שאז הראשון התחיל להשתעמם וראה שלכל החיות יש בן זוג והחליט שגם הוא רוצה :) ובאותה מידה שנוצרה אישה, יכל להיווצר גבר. כה אמר המורה הכיפה-סרוגתי-אך-מאאאגניב-ביותר שלי לתנ"ך :) נראה איך היא תגיב על זה :)

LeeCooper69

New member
תמיד! אנחנו מתווכחים על זה כל היום.

אני לא דיברתי איתה חודשיים כי היא אמרה לי שהומואים זה נוגד את חוקי הטבע..... סליחה!!! גברתי!!!! את קובעת את חוקי הטבע?!? ואיפה בדיוק הם רשומים?!? ולמה יש פינגווינים הומואים???? הרי זה הכי טבעי שיש..... זה נוגד את הדת?!? מי אמר?!? חווה לא יוצרה כדי להיות "מכונת תינוקות".... חוצמזה שאת היית שם שאת יודעת שאותו סופר מקראי לא היה שקרן פתלוגי?!? ושנייה, אם אדם וחווה היו בני האדם הראשונים ביקום.... איפה הסופר המקראי נכנס?!? שווה דיון...

../images/Emo13.gif שווה דיון, אבל...

לא כאן.. כלומר, עדיף הרבה יותר בדיבור או משהו כי גם לכותבת-הודעות-ארוכות-שכמותי לפעמים מתעייפות האצבעות... ואם נלך לשם, אז מחר כבר לא *יהיו* לי אצבעות!! ואני צריכה את האצבעות שלי..
בכל אופן, אני מסכימה איתך, אבל אתה לא יכול לבוא לאמא שלך ולהתחיל להתפלסף איתה ולצאת מהגבולות של העולם (או מימד או מציאות או דת או מה שלא יהיה) שאנחנו חיים בו... אתה צריך להסביר לה את כל הדברים האלה בתוך הגבולות של זה. אם כי, אם המצאיתה חמור עד כדי כך שדבר לא ישכנע אותה - גם אני הייתי נוקטת בשיטת הפטפוט המייגע: כל פעם שמישהו בא ומתחיל להציק לך, אתה פשוט מתחיל לדבר ולדבר ולדבר עד שנטחן לו המוח והוא רק זועק אל השמיים: "די! די כבר!!!!! סתמי ת´פה שלך כבררררר!!!!!!!!" ובורח בזעקות אימה.... לי זה עובד
אז כאן, מומלץ לצאת מכל גבול אפשרי, ולעתים אף תעלה במהלך צעד תקיפה זה על תיאוריות מעניינות ביותר, שמאוחר יותר כשתהיה עם עצמך תוכל להרהר בהן ולהעמיק אותן. זה נורא נחמד

TwelveEyes

New member
חחח, ואמא שלי...

טוב נו.. אני חושבת שהיא לא הייתה מתלהבת בדיוק אם הייתי אומרת לה שאני בי.. אבל היא לא בדיוק הייתה מתאבדת. אבא שלי, מצד שני, בטח היה חושב שזה סתם קטע של גיל ההתבגרות ואומר לי שאני אפסיק כבר לעשות שטויות
מצד שני, אחרי שבת האחרונה, בה הלכנו על חוף בת"א והוא טרח לציין בחיוך (ספק זדוני) כל זוג הומואים שראינו - והיו הרבה, אגב :)

TwelveEyes

New member
מה עובר עליי.......

חוף בת"א?! זה היה חוף בחיפה!!!! *סוקלת את עצמה* מה שנקרא.. חליקה פרוידיאנית :)

למעלה