אוקיי,שאלה ברצינות

Ronnie O

New member
אוקיי,שאלה ברצינות

זאת רק אני שחושבת שוויסקי סאוור זה אחד הדברים הדוחים? זה שילוב מו-זר! אני ממש לא מבינה את השילוב הזה... זה בעצם לימונדה ווויסקי... wtf?
 

The German

New member
כנראה שאת אחת הבודדות

זה קוקטייל מאוד פופלרי למי שרוצה משו חמוץ, לא חלש מידי ולא חזק מידי. אני חושב שהוויסקי סאוור הכי טוב הוא ע"ב ברבן
 

Ronnie O

New member
כן הגיוני.. או אולי אפילו

וויסקי קנדי... בכ"ז- זה נראה לי שילוב מוזר ואי בכלל לא מבינה איך הוא תופס.
 

anton z

New member
בטוח שלא ג'ק!!!!!!! וד"א נגמר לי הבקבוק!!

איך אני שורד עד הבקבוק הבא??
 

or83

New member
ממש לא איתך

ויסקי סאוור זה קוקטייל מעולה. חזק, חמוץ מתוק (דא....) ופשוט טעים. כמובן שהאלכוהול הבסיסי חשוב ואני מסכים עם הגרמני שברבן, ובמיוחד ג'ק, עושים סאוור הרבה יותר טעים מג'וני אדום ודיוארס (השניים האחרים שיוצא לי לעשות איתם). הכי נחמדים הם הויסקים הקנדיים ובמיוחד קראון רויאל. משום מה יש לי הרבה כבוד לסאוור בתור קוקטייל ובמיוחד לאמרטו די סארונו סאוור ואני ממש משקיע בכל אחד מהם. המתכון שאני עובד על פיו: בשייקר מועכים דובדבן ופלח תפוז. 0.75 מיץ לימון 1 מי סוכר 2 אלכוהול לנער חזק ולסנן על קרח (לא גרוס) לקשט עם דגל של דובדבן ותפוז (הקישוט המקורי)
 

The German

New member
תנסה שילוב של

ברבן איכותי עם טעם חזק (למשל מייקרס), מיץ לימון, מי סוכר, מיץ תפוזים ( סחוט) ומעט בנדקטין 1.5 :0.5 :0.75 1 0.5 סאוור מעניין עוד משו זה בכל סאוור (אחרי הניעור ) דש אנגסטורה מעל, עושה פלאים גם לפידג' סאוור
 

or83

New member
אני מוסיף אנגוסטורה לכל דבר מבחינתי

לוקח כל קוקטייל למימד אחר של מורכבות וטעמים, במיוחד סאוור ומוחיטו (שהוא סוג של רום סאוור, יענו דקירי, עזבו הסתבכתי עם עצמי)
 

rustynail

New member
אני אוהב להכין עם:

j&b - וויסקי מצוין לעירבוב עם סאוור לא יקר מדי טעם משתלב טוב, תמיד היתה לו סוג של חמיצות בשבילי אולי זה הצבע הירוק של הבקבוק. וג'ימסון סאוור אני חושב שהכי מבוקש בסאוור, משום מה לא הבנתי למה....כנראה פשוט כי הוא מוכר לכולם הסאוור שלי : לימון חתוך לקוביות כתוש!+ שקית סוכר חום! קרח גרוס גס לא מימי מדי! ואם הלימון לא הוציא מיץ(קורה בחורף) מוסיף סאוור!( בד"כ מיץ לימון סחוטרי מדולל) מעט ממש מעט! מנה J&B כמובן לא בעבודה, אלא בבית, אצל חבר, וכו' אבל בבית אין J&B אז תחליפו לבלנטיין.....
 

nunimon

New member
סאוור זה לא לימונדה.

אותך צריך ללמד?
יש לזה קטע. מסכים איתך, שדווקא וויסקי זה הכי הזוי, ולא מתאים.
 

rustynail

New member
תמיד טוב ללמוד משהו חדש...

בכל אופן לסחוטרי(ולשאר הסוחטים) יש לימונדה, ממותקת והכול.. ומיץ לימון סחוט טרי , שאנחנו מדללים במים בערך שלושה רבעים לימון רבע מים כדי לתת נפח לנוזל, ללא סוכר זה בנפרד...מי סוכר פעם היינו סוחטים בעצמנו עד שגילינו שזה לא אפקטיבי לכמויות צריכה במיוחד בלימוני חורף! חמוץ!!!!
הכי קרוב שמצאתי לחמוץ....
 

maxfain

New member
אני מסכים איתך

יש דברים שהולכים עם סאוור, אני יותר נוטה לכיוון של הוודקה. וויסקי סוור זה אחד הדוחים בעיני, בעיקר מבחינת הטעם שיוצא. בחיים אני לא אמליץ על זה, כי אני לא אוהב. מי ששותה וזה סבבה לו אז שיהיה לבריאות.
 
למעלה