אני אוהב להכין עם:
j&b - וויסקי מצוין לעירבוב עם סאוור לא יקר מדי טעם משתלב טוב, תמיד היתה לו סוג של חמיצות בשבילי אולי זה הצבע הירוק של הבקבוק. וג'ימסון סאוור אני חושב שהכי מבוקש בסאוור, משום מה לא הבנתי למה....כנראה פשוט כי הוא מוכר לכולם הסאוור שלי : לימון חתוך לקוביות כתוש!+ שקית סוכר חום! קרח גרוס גס לא מימי מדי! ואם הלימון לא הוציא מיץ(קורה בחורף) מוסיף סאוור!( בד"כ מיץ לימון סחוטרי מדולל) מעט ממש מעט! מנה J&B כמובן לא בעבודה, אלא בבית, אצל חבר, וכו' אבל בבית אין J&B אז תחליפו לבלנטיין.....