תשובות שלי! חח
את מרי לו ראיתי 3 פעמים פאשלות? אוקיי! 1. באתי להצגה עם הביצפר שלי, יש קטע במסיבה שלהם שקלרה באה וסוגרת את המוזיקה, באותו רגע כל הקהל היה בשקט, היא סגרה את המוזיקה ומישהו צעק מהקהל: "למה את הורסת???" חחחחח זה היה מצחיק! 2. יגאל ויב"ז, בקטע של המראה, לא יכלו לדבר, לא הצליחו לדבר מרוב צחוק והאמת שאני לא זוכרת למה הם צחקו, אבל יעל פשוט התחילה לקפץ\להסתובב הבמה כדי לנסות להרגע וכל הקהל צחק איתם. 3. יש קטע שסמי אומר לסיגי: "את שומעת את זה? את שומעת את זה?" ולסיגי (טלי) לא עבד המקרופון והיא כל הזמן אמרה: "מה? את מה? לא , אני לא שומעת את זה, אני לא שומעת את זה", רצה מאחורי הקלעים, הביאה מקרופון רגיל, חזרה איתו והתחילה לדבר איתו ואמרה: "הו! עכשיו אני שומעת!" חח.... היו עוד פאשלות של סאונד, לא זוכרת. 4. יש קטע שסמי נוסע למירי, אחרי הרבה שנים ויש לו בטן, כרס, והוא דיבר בקול מוזר באותה הצגה משום מה והקרס הייתה כל כך מצחיקה! אז יעל לא יכלה להפסיק להרגע ושניהם צחקו כל הזמן. 5. בהשתחוויה, בסוף, בשאילנה שרה "דם חם" מישהו קם בקבל וצעק לה: "אילנה אני אוהב אותך!!!" והיא הפסיקה לשיר וצחקה חח..... 6. יש קטע, לפני החתונה של אלה, שאני לא זוכרת בדיוק, כולם אומרות, סיגי, קלרה, ממ לא זוכרת, שהן צריכות ללכת, כאילו ממציאות תירוצים. היו שם גם שלוש בנות מהקורוס ושלוש הבנות מהקורוס ניסו לצאת ביחד דרך הדלת, הצרה, הרגילה חחח והן הלכו במן קפיצות וקיפצו במקום כשהן נתקעו ליד הדלת בלי יכולת לצאת ביחד. כי מה לעשות, אי אפשר ששלוש יצאו ביחד. זה היה מצחיק! הן נתקעו שם 10 שניות בערך. וואי, היו עוד מלא אני לא זוכרת... זה היה מזזזזזמן