אוקיי שאלה לשחר רודריגגגגגגג

blink me1

New member
אוקיי שאלה לשחר רודריגגגגגגג../images/Emo70.gif

תקשיבי שחר...אני יודעת שיש לך קשרים והכל.....יש איזה מצב לעשות אוסף מכתבים מהפורום ובכלל ולשלוח לבאסטד?!?!
מחזיקה אצבעעעעווווותתתתת

blink me1

New member
נצלללללל"שששששש../images/Emo41.gif

כנסססססו לזה בחייט זה קורע.... http://stage.co.il/Stories/355948

DesertRose7

New member
אם אני לא טועה..

כבר עשינו את זה פעם!!!!! עם הפורום בהייד!! או שאני סנילית.. שחר??

DawnR

New member
בטח.....

אני כמעט בטוחה שזה אפשרי..... אני צריכה לברר מי תוכל להעביר את זה לבסטד ומתי ולפי זה.... אני אברר ואחזור אליכן עם זה השבוע, טוב? התנאי הוא שכולכן שולחות לי את המכתבים בדד-ליין שאני נותנת כי פעם שעברה זה היה סיפור...ובסוף הספר נשלח הרבה יותר מאוחר ממה שהוא היה צריך, אוקיי? שחר.

blink me1

New member
תתני דד ליין ומי שלא תשלח-תמות[[=

חחח סתאם מה מי שלא תשלח בזמן אז המיכתב שלה לא ישלח!!! אני מאמינה שכולם יתיצבו כמו חיילים....

DawnR

New member
טוב, אני אבדוק השבוע....

מי פוגשת אותם בקרוב. אני בטוחה שיהיו כמה שיהיו מוכנות. וד"א- זה לא שאני נהנית לקום מוקדם. פשוט לא הצלחתי לישון כל הלילה. שחר.

blink me1

New member
חחחח שחר מקושרת עם עולם הזוהר....

איזה כיף להההההההה
איזה כיייףףףףףףף אם נוכל לשלוח להם מלא מכיתבבבביםםםםםםםםםםםםםםם יייייייההההייהיהיהייהייייייעעכעהדלחךבA

DawnR

New member
אממ...

יש לי הרבה חברות שפוגשות אותם כל הזמן... וחוצמזה אני מכירה את המנהל שלהם (ריצ'רד). שני, אחת המנהלות האחרות, בקשר גם עם הארי וג'יימס.... (יש לה את האתר הרשמי של הארי ואת ג'יימס היא פגשה שנה שעברה כשהיא הייתה בבריטניה וכנראה שהוא ממש התלהב ממנה..חח) אז סה"כ - אל תדאגו. זה בר ביצוע בהחלט. שחר.

סתיוית

New member
גיממממממממממממממממממממס

היא בקשר עם גימממס?? גימממס??? אהההההההההההההההה גימססססססססססססססססססססססס! *&^%$#$%$#@$%$#גייימס&^%$#%$^%$#@$^%$# אל תייחסו אליי מה ז"א בקשר עם גיימס?! אימיילים וכאלה?!

DawnR

New member
לא קשר ישיר.....חח

היא שולחת לו מכתבים דרך חברות שפוגשות אותם..... והוא תמיד מוסר לה ד"שים ושואל איך היא וזה.... בכלל, הוא ממש אוהב אותה.
חבל שיש לו חברה והיא גרה בארץ...חח שחר.

סתיוית

New member
מה מה מה מה?

תחזרי על זה שנית "חבל שיש לו חברה והיא גרה בארץ?" *&^% מה?????*^^% ולא, לא ידעתי!

DawnR

New member
חחח

התכוונתי שיש לו חברה, ושני חברה שלי גרה בארץ. אם לא ידעת שיש לו חברה - קוראים לה קארה והם חברים כבר שנים, לא? אבל לסירוגין, נפרדים וחוזרים כל הזמן. שחר.

סתיוית

New member
נבהלתי!

כן אני יודעת על קארה.. מישהי צחקה עליה פעם ומאז גיליתי את זה! יש לך תמונות שלה ושלו? יש לי רק תמונות של מאט והולי ביחד איזה זוג חמודדדדדדדד! גם הם הבנתי שנפרדים וחוזרים! חחחחח

סתיוית

New member
omg omg omg omg

הם כל כך חמודים ביחדדדדדדדדדדדדדד! אלוהייים איזה מושלמיםםםם &^%$^%$# חחחחחח.. תודה

למעלה