אוקיי שאלה מי זה מגן על האישה הזאת? זה אולי אבא של אינויאשה?
K ketty the sheep New member 20/4/05 #10 חשיפת פרטים חשובים מסדרה בפני אנשים שעוד לא מודעים לפרטים האלו (כמו לגלות את הסוף, או שמישהו מת וכו').
חשיפת פרטים חשובים מסדרה בפני אנשים שעוד לא מודעים לפרטים האלו (כמו לגלות את הסוף, או שמישהו מת וכו').
T The Snow fox New member 20/4/05 #5 בגלל שההודעה שורשרה...../images/Emo63.gif אני בטוח שאני לא היחיד פה שחושב שקיקיו מאגניבה ונערצת, ובגלל שאלה שחושבים שהיא מאגניבה ונערצת הם מיעוט כה אדיר הפורומנו הקט, החלטתי לפתוח אגודה לאוהבי קיקיו. אז קדימה, תצטרפו! ^^ *נסקל*
בגלל שההודעה שורשרה...../images/Emo63.gif אני בטוח שאני לא היחיד פה שחושב שקיקיו מאגניבה ונערצת, ובגלל שאלה שחושבים שהיא מאגניבה ונערצת הם מיעוט כה אדיר הפורומנו הקט, החלטתי לפתוח אגודה לאוהבי קיקיו. אז קדימה, תצטרפו! ^^ *נסקל*
א איררון New member 20/4/05 #33 מותי *מצה מצה* ../images/Emo122.gif מותי מותי!!! תסקלי ותשרפי בגין ניסיון למשוך את אינוישה לגיהנום ועשיית אנרכיה בין אינוישה + קגומה. מותי!
מותי *מצה מצה* ../images/Emo122.gif מותי מותי!!! תסקלי ותשרפי בגין ניסיון למשוך את אינוישה לגיהנום ועשיית אנרכיה בין אינוישה + קגומה. מותי!