אוקיי.. שלום קודם כל

g i l i

New member
אוקיי.. שלום קודם כל

אני גילי אני בת 14 וחצי וגרה בדרום אני רוקדת כבר 9 שנים ובמסגרת לימודיי בתיכון יצא לי ללמוד כמה שיעורים של ריקודי עם . אני רוצה לדעת האם יש תחרויות או משהו בסגנון באיזור שלי או לגילי . זה מעניין אותי מאד

avigal23

New member
שלום גילי! וברוכה הבאה לפורום!

אני כמעט בטוחה שאין תחרויות או משהו בסגנון הזה בריקודי עם. אבל ממש בקרוב,אם לא שמעת יש (ב-10,11,12 לאוקטובר) פסטיבל כרמיאל באילת,אם את כבר גרה בדרום....

g i l i

New member
תודה רבה..

וחוצמה המורה שלי לריקוד(בחלק מהשנים) הזמין אותי לעזור לו באחת ההפקות באילת.. אז אם תהיו שם אני אהיה שם..

avigal23

New member
בבקשה...

גם אני בת 14...רק שתדעי. לי לא יצא כנראה השנה להיות באילת,בפסטיבל.

לגילי דבש בת ה-14.

לגילי שלום רב וברוכה הבאה. ראשית, אני מברכת אותך על כניסתך לפורום. אני מקווה שהמידע בפורום יתרום לך, ואת תוכלי גם לתרום לפורום. זה יפה שאת רוקדת 9 שנים. בחשבון פשוט את רקדנית כבר מגן חובה. גילי שימי לב, בקשר לתוספת שהוספת למטה בסוף כתיבתך. גילי, זה מאד לא יפה. זה לא לכבודך כילדה להיות כזו, האל בוודאי לא רוצה אותך כזו, ואני מניחה שגם לא משפחתך. בבקשה ממך אל תוסיפו לעצמך תואר של המקצוע העתיק זה. תודה מראש. מירי.

ברוכה הבאה גילי ../images/Emo24.gif

שלום לך גילי, ושוב ברוכה הבאה אלינו אנו שמחים שכוח צעיר שרוקד רקודי עם מצטרף לפורום - זהו משב רוח רענן.
הסבירי לנו גילי מה זה בדיוק "שרמוטה של אלוהים" אולי בגלל גילי המופלג
אינני מבינה את הבטוי האם זה בטוי שה"חברה" הצעירים משתמשים בו
זה נשמע מאוד גרוע אז אולי בכל זאת תספרי לנו מדוע בחרת דוקא בבטוי זה.

g i l i

New member
לחברי הפורום שלום רב!!1 קבלו הסבר

אוקיי אני חניכה בתנועת הנוער הצופים בהנהגת דרום ובמסגרת שנת חנכיות בכיתה ח הייתי בסמינר ח´ אחת מההנהגה שלי היא חברה שלי היא טוענת שהיא אלוהים וכיוון שהיא מצליחה לגרום לי לעשות מה שהיא רוצה בעזרת מכות(צופים ערכים כן בטח) היא קוראת לי השרמוטה שלה וכל זה כמובן בציניות .. ההמשך של התימה מוכר לשומעי המוסיקה השחורה מביניכם- מילים של שיר כמובן - חברי לשעבר כתב לי את זה במכתב הפרידה כמו איזה &^$#$ כדי לגרום לי להרגיש רע.. וזהו.. בתקווה שלא תחשבו עליי רעות ולא תבינו אותי לא נכון .. גילי.. נ.ב אני נכנסת עכשיו רשמית למגמת המחול בבית הספר שבו אני לומדת ואני רוצה לדעת אם מישהו יודע אם עוברים את הבדיקות אם יש בעיות ברכיים אבל יש גם מדרסים.. אם מישהו לא הבין את השאלה אני אנסח מחדש.. דורשים מאיתנו לעבור סדרת בדיקות כדי להכנס לחמגמה בלי בעיות- ככה זה בכל הארץ. ולי יש בעיות ברכיים מזה שנה- פלטפוס- ויש לי מדרסים אך אני לא בטוחה שזה יעזור לי עלבור את הבדעקות למישהו יש ניסיון?!

לגילי ולמאדם מתנועת הצופים.

שלום גילי. בצעירותי, הייתי בתנועה של אלה עם החולצה הכחולה, אני לא זוכר שבחניכה, או בכל שלב אחר, היה מי שהתיימר להיות אלוהים, או הרביץ מכות. חונכנו על ערכים לגמרי שונים, תרבותיים יותר, ומידות טובות יותר. אם היא קוראת לך שרמוטה,(גם אם בציניות,),היא צריכה להיקרא: "מאדם". ותחשבי על זה. בתקווה לשינוי השורה האחרונה, מתחת לשמך. נ.ב. כשתורידי אותה, אני מבטיח לך תשובה מוסמכת,ואף משמחת. יום טוב.

לשרמוטה של אלוהים

תצטרכי לתת לי הסבר על מכות הצופים, שהמדריכה שלך , מחנכת לאורם. וכתוצאה מהן - את שרמוטה של אלוהים. בעיות הברכיים והמדרסים - רפואיות. עליך להתיעץ עם רופא. בכל מקרה - ריקודי עם יחזירו אותך לעמוד על קרקע המציאות. כל טוב.

g i l i

New member
היא לא המדריכה שלי היא חניכה..

חוצמזה תודה למי שענה לי לגבי בעיות הברכיים.. את החתימה אני אשנה בעקבות בקשות חוזרות ונשנות שלכם ושל חברים אחרים. החולצה הכחולה זה הנוער העובד נכון? ותסלחו לי שעוד לא החלפתי את החתימה אך זה יקרה בקרוב.. תודה ולהתראות..

למעלה