אני לא נוהג לומר דברים כאלה בד"כ...
אבל...
מה זה השיט הזה?! זה מראה לאיזו רמה ירודה יכולה להגיע איכות של קוקאין, מהסוג שלוקחים כשמחפשים בנרות מוזה לכתיבה של טקסט. מילא השטויות אבל לפחות שיהיה מקורי ("צי ני?" הבחור כנראה על סף שליחת ידו בנפשו. אל תגידו שהכתובת לא הייתה על הקיר). אוקיי, הבנו. הומואים, לסביות וטרנסג'נדרים זה מגניב וטרנדי. עכשיו נשאר רק לצלם את עברי ואת דנה במדים של סטארפליט ולשלוח לפאראמאונט. הסדרה הבאה: Fag Trek: The Next Penetration - To gayly go where no dyke has gone before. ועוד לא התחלנו לדבר על הרעש הויזואלי. אה, לא, סליחה. טעות שלי. זו
אמנות. הלינקים השבורים מוסיפים המון לאווירה והאייקון של הדפייאנט המסתובבת כל כך עכשיוי, שבחיים לא הייתי שם לב שהוא נהג לעטר אתרי מסע בין-כוכבים מתחילת-אמצע שנות התשעים.
"חבר בכיר בסטארבייס"? באיזה אולפן הוליוודי משומש משנות החמישים אתה חי, ברנש? אני מתערב שהבחור בקושי מודע לקיומו של המועדון, אם בכלל. "לראיין אותו למחקר שלי" עזוב, חבל על הזמן. הוא בטח יאמר לך משהו כמו "ניסינו להעלות באחד הכנסים הרצאה על האלגוריה בין "פרסיליה מלכת המדבר" ו"החיפוש אחר ספוק". משום מה, זה לא קנה אותם".
בלוגרים כאלה צריכים למשוך את השפה התחתונה שלהם מעל הראש ולבלוע. יעשו לעצמם ולכל שאר העולם טובה גדולה.