אוקיי תבגיר את עצמך אתה מוקף!

papal

New member
אוקיי תבגיר את עצמך אתה מוקף!

של מי הבלוג הענק הזה? אני בטוח שהוא כאן אין מצב שהבחור לא חבר בכיר בסטארבייס או לכל הפחות כותב כאן בפורום אהבתי את הבלוג מאוד! מצחיק משעשע וחביב וחוץ מזה כותב בלוג יקר- צור איתי קשר אני רוצה לראיין אותך למחקר שלי ללינק

papal

New member
תבגיר= תסגיר ורעיון לניב

אני ממליץ על הבלוג הזה כראוי להצטרף לרשימת הקישורים של הפורום מה דעתך?

EBow

New member
אני לא נוהג לומר דברים כאלה בד"כ...

אבל... מה זה השיט הזה?! זה מראה לאיזו רמה ירודה יכולה להגיע איכות של קוקאין, מהסוג שלוקחים כשמחפשים בנרות מוזה לכתיבה של טקסט. מילא השטויות אבל לפחות שיהיה מקורי ("צי ני?" הבחור כנראה על סף שליחת ידו בנפשו. אל תגידו שהכתובת לא הייתה על הקיר). אוקיי, הבנו. הומואים, לסביות וטרנסג'נדרים זה מגניב וטרנדי. עכשיו נשאר רק לצלם את עברי ואת דנה במדים של סטארפליט ולשלוח לפאראמאונט. הסדרה הבאה: Fag Trek: The Next Penetration - To gayly go where no dyke has gone before. ועוד לא התחלנו לדבר על הרעש הויזואלי. אה, לא, סליחה. טעות שלי. זו אמנות. הלינקים השבורים מוסיפים המון לאווירה והאייקון של הדפייאנט המסתובבת כל כך עכשיוי, שבחיים לא הייתי שם לב שהוא נהג לעטר אתרי מסע בין-כוכבים מתחילת-אמצע שנות התשעים.
"חבר בכיר בסטארבייס"? באיזה אולפן הוליוודי משומש משנות החמישים אתה חי, ברנש? אני מתערב שהבחור בקושי מודע לקיומו של המועדון, אם בכלל. "לראיין אותו למחקר שלי" עזוב, חבל על הזמן. הוא בטח יאמר לך משהו כמו "ניסינו להעלות באחד הכנסים הרצאה על האלגוריה בין "פרסיליה מלכת המדבר" ו"החיפוש אחר ספוק". משום מה, זה לא קנה אותם".
בלוגרים כאלה צריכים למשוך את השפה התחתונה שלהם מעל הראש ולבלוע. יעשו לעצמם ולכל שאר העולם טובה גדולה.

AKIRA972

New member
Ebow תכנס לזה-קח את הבאסה בסבבה

זוכר שעשית השוואה פעם אנטרפרייז האמיתית נושאת המטוסים והספינה - אז הנה נושאת המטוסים אנטרפרייז! http://www.youtube.com/watch?v=bTEKqUQCqHU&search=ENTERPRISE תראה עד שיופיע האיש עם הקרחת. יותר טוב מקליפ פספוסים של יגאל שילון.

EBow

New member
זה מה שקורה

כשנמצאים על אונייה בלב ים במשך כמה חודשים... בשלב מסוים כל המים האלה מסביבך גורמים לגוף לייצר THC באופן ספונטני...

Bajoran Priest

New member
יכול להיות ש- Ebow

הוא-הוא כותב הבלוג המסתורי? כי חוץ מדחף עז להכחשה אין לי שום הסבר טוב מדוע הבלוג עצבן אותך כל כך

EBow

New member
מלודרמטי...

אבל לא נכון, ידידי קמוט-גשר-האף. סתם רציתי להביע את שאט-הנפש שלי מהמסמך האנושי האומלל הזה. מותר לי, לא? צריך להביע לפעמים גם דעה חריפה על דברים, וזו דעתי.

למעלה