אוקיי תגידו לי מה דעתכם על זה..

אוקיי תגידו לי מה דעתכם על זה..

הכרתי מישהו לפני שלוש חודשים.. יצאנו התקרבנו והכל היה סבבה..
(אבל עדיין לא הייתה לי משיכה אליו כנראה שהסיבה שהתקרבתי אליו כי רציתי חיבוק כי זה היה חסר לי) בדרך כלל הוא זה שהיה מתקשר אליי והיינו מדברים שעה, או שעה וחצי..
היינו אפילו מתכתבים ב SMSים..
והכל היה טוב ויפה..
לפני שבועיים בערך הייתה הפעם האחרונה שדיברתי איתו
בלי שום סיבה הקשר נותק. אני לא יודעת למה הוא לא התקשר אליי אבל אני לא מתקשרת אליו כי יש סיבה.. בכל פעם שהייתי מרימה צילצול טלפון אליו הוא היא אומר שהוא עסוק... אז אמרתי לעצמי "אוקיי אז הוא תמיד עסוק.. אז נתן לו להתקשר שהוא יהיה פנוי"
שבועיים וחצי לא דיברנו אחד עם השני...
אתמול במפתיע הוא שולח לי הודעה "הנה נזכרתי בך! את כועסת עליי? אם יש לך בעיה איתי תגידי לי.."
"ניזכרתי בך?!?!?!?"
מה הוא עושה טובה שהוא שולח לי הודעה?!?! אני לא מבינה מה הקטע שלו! אני צריכה להודות לו עכשו שהוא "נזכר בי?" מישהו יודע בכלל לקרא ת'בנאדם הזה? כי אני לא מבינה אותו בכלל!!

pain is MY love

New member
הוא לא מבין את עצמו

אז את מצפה להבין אותו?! לדעתי תתקשרי אליו תשאלי אותו למה הקשר נותק תראי מה תהיה התשובה שלו.. תבהירי לו שאת לא יושבת ומחכה לו אלא סתם רוצה לדעת מה קורה... לדעתי הוא מתוסבך עם עצמו תקווי שהוא יצא מהסרט.

לי י

New member
תקווי שהוא מתוסבך ולא נשוי..

מכל מקרה הייתי משחררת לחופשי מה משנה ההסבר, העובדה היא שהקשר נותק לתקופה ללא אתראה מוקדמת, זה היה גורם לי לטוס משם
לא שווה להיקשר למתוסבך באמת, הכל סובב סביבו ומדיי פעם הוא גם רואה את הסביבה אך רק מדיי פעם.

לי נראה..

שהוא התכוון מתוך להראות לך שהוא חושב עלייך... פשוט הניסוח שלו לא הכי הכי.. ולא דיברתם שבועיים.. והוא מרגיש שלא דיברתם כבר כמה זמן..

הוא חושב שאני תמיד עצבנית עליו

כל פעם שהמצב רוח שלי יורד.. הוא חושב שזה בגללו
אוףףףף לפעמים הוא מתייחס אליי כאילו אני חברה שלו.. ואני לא!!! זה פשוט מעצבן אותי.

טוב תראי...

יכול להיות שהוא היה רוצה שתהיי החברה שלו.. בגלל זה הוא מתנהג ככה.. אז פשוט את צריכה לשבת איתו פעם אחת לבד ולדבר איתו ולראות מה קורה לאן הולכים עם הקשר הזה.. מתמזמזים איתו עם פעמיים לדבר בטלפון בשבוע ופה ושם הודעות וסתם מורחים או נהיים רציניים או מה... כי לי נראה שהוא היה רוצה משהו איתך ואם את לא רוצה אז תבהירי לו את זה חבל סתם שאת מתעצבנת והוא סתם חי באשליה..

זהו שיש עוד בעיה..

הוא גר רחוק
ואני גם לא ראיתי אותו איזה חודש.. ואני מתכוונת לדבר איתו כשאני אראה אותו..(ואני מאמינה שאני אראה אותו חחח במסיבות וכאלה..) כי אני חושבת שעל דבר כזה עדיף לדבר בארבע עיניים ולא דרך הטלפון.

כמעט25

New member
היי מותק!

מאוד הייתי רוצה לתת לך עצה! להרגיע אותך,
אבל לצערי.. גם לי אין ת'תשובות,
כשתגלי אותם, תשתפי גם אותי טוב?
אוווףףףףףף!! נמאס לי מגברים לאלתר!!!

Cobe Anan

New member
על זה נאמר...

"שלא יעשה טובות!" למה מי הוא שידבר אלייך ככה? תשלחי אותו לחפש מישהו שינענע אותו. ויפה שעה קודם!

pain is MY love

New member
מזכיר לי משהו שחברה שלי תמיד אומרת

אם אני אומרת לה שמישהו לא מתקשר אליי היא תמיד אומרת לי: "אולי הוא בכלא?!?!?!?!" חחחחחחחחחח קרה פעם למישהי שהיא מכירה שבחור שהיא הכירה לא התקשר אליה ובסוף התברר שהוא היה בכלא...
בקיצור זה די הזוי אבל כל פעם זה מעודד אותי מחדש...

liontamer

New member
בכלא!

אל תשכחי שמרינה יוצאת עם שחקני כדורגל... לאון דומינוס דומינוס דומינוס

pain is MY love

New member
אווווווף מה קשור?!?!?!

למה ממתי שחקני כדורגל נכנסים לכלא?! מדובר בכלל בבחור תמים שהיה בא לו להיות קצת עריק... הוא בכלל לא שחקן כדורגל צא מזה!

Cobe Anan

New member
מרינה, בואי נודה בזה אחת ולתמיד:

כדורגלני ארצנו משתייכים לחתך האוכלוסיה שלא מפליא לפגוש מאחורי הסורגים, אותו חתך שהסבירות שיצליח להבין את ההודעה הזאת גבוהה בערך כמו הסבירות שהמסנן הסדרתי של הנרקיסה הוא בסך הכל בן זוג משקיע, שפשוט סובל לאחרונה מהתקפי אילמות תכופים..

free soul

New member
מה את מבזבזת עליו זמן של תהיות?!

תמשיכי הלאה, סתם מעפן שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ותאמיני לי, את לא צריכה אותו בכלל
יש לך אותנו

jeblesh

New member
:- תודה שהראת לי שיש מתוסבחים מימני

את גם ככה לא נמשחת אילב והוא כן נמשך אלייך נכון ? אז מה זה משנה מה הוא יעשה , תשאירי אותו והתיסבוחים שלו לבד

../images/Emo45.gif אפילו לא שלחתי לו תגובה

על ההודעה שהוא שלח לי... ועבר כבר שבוע!!!

למעלה