אוקיי תכתבו את התאריך שאתם חושבים שהכי מתאים לפגישת הפורום..
• • Angel From Hell • New member 27/8/03 #4 אני לא יכולה לבוא../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif חברה שלי מגיע היום מרוסיה!!!! מחר יש לי מורה ביום שישי אני נוסעת לימית 2000 וביום שבת אני מתכוננת לבצפר ואז ביום ראשון בצפר ואני כבר לא יוכל להיפגש בכלל סורי!
אני לא יכולה לבוא../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif חברה שלי מגיע היום מרוסיה!!!! מחר יש לי מורה ביום שישי אני נוסעת לימית 2000 וביום שבת אני מתכוננת לבצפר ואז ביום ראשון בצפר ואני כבר לא יוכל להיפגש בכלל סורי!
פ פיית New member 27/8/03 #5 לא התכוונו השבוע אם כן אז בטוח שאף אחד לא יכול.... אבל אני מציעה את יום כיפור לסוע באופניים להיפגש מה אתן חושבות??? אני פשוט לא יכולה בראש השנה כי אני נפגשת עם פורום כריסטינה ואני גם לא יכולה בסוכות כי אני יהיה באילת.....
לא התכוונו השבוע אם כן אז בטוח שאף אחד לא יכול.... אבל אני מציעה את יום כיפור לסוע באופניים להיפגש מה אתן חושבות??? אני פשוט לא יכולה בראש השנה כי אני נפגשת עם פורום כריסטינה ואני גם לא יכולה בסוכות כי אני יהיה באילת.....
° °AmandA° New member 27/8/03 #6 יום כיפור לא רעיון טוב.... כי צריך למצוא מקום שיתאים לכולנו ולא כולם גרים באותה עיר... ואיך אנשים שגרים יחסית רחוק יגיעו ביום כיפור באופניים לא נראה לי...
יום כיפור לא רעיון טוב.... כי צריך למצוא מקום שיתאים לכולנו ולא כולם גרים באותה עיר... ואיך אנשים שגרים יחסית רחוק יגיעו ביום כיפור באופניים לא נראה לי...