אוקיי -תמונות מיום הסטודנט בכרמיאל תהנו- סוף סוף הצלחתי להקטין!!!!!!
ב ברררר New member 9/6/05 #2 אני זאת עם המשקפי שמש העקומות על הראש, ואני נראת זוועההההההההההההההההההההההה! אז תסלחו לי אני אשלח תמונה אחרת שלי בהזדמנות! הנה עוד תמונה- רק יונתן
אני זאת עם המשקפי שמש העקומות על הראש, ואני נראת זוועההההההההההההההההההההההה! אז תסלחו לי אני אשלח תמונה אחרת שלי בהזדמנות! הנה עוד תמונה- רק יונתן
D dsol New member 9/6/05 #12 ../images/Emo99.gif יונתן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif
ב ברררר New member 9/6/05 #8 היי זה נפתח! אחרונה ביום הסטודנט עברי וג'וני וחבורתם אבל מטושטש קצת!!! גם ג'נגו שמה... יש לי גם תמונות של ברי, אבל מי צריך אותו? חחח סתם
היי זה נפתח! אחרונה ביום הסטודנט עברי וג'וני וחבורתם אבל מטושטש קצת!!! גם ג'נגו שמה... יש לי גם תמונות של ברי, אבל מי צריך אותו? חחח סתם
ב ברררר New member 9/6/05 #9 הייתי בסדנה יוצרת עם עברי אז הנה תמונות שלי של עברי ומיכל! בכל התמונות שלושתינו נראים נורא!!!! מה לעשות? לא יצאתי פוטוגנית בשום תמונה אני זאת עם הגופייה השחורה, מיכל בחולצה הורודה והשלישי זה עברי (חחח)
הייתי בסדנה יוצרת עם עברי אז הנה תמונות שלי של עברי ומיכל! בכל התמונות שלושתינו נראים נורא!!!! מה לעשות? לא יצאתי פוטוגנית בשום תמונה אני זאת עם הגופייה השחורה, מיכל בחולצה הורודה והשלישי זה עברי (חחח)
ב ברררר New member 9/6/05 #11 ../images/Emo6.gifחחחח הוא מזה התפקע פה מצחוק... מיששנו לי את הריבועים בבטן וזה דיגדג אותו!