אוקיי, תעצרו הכל!!!

אוקיי, תעצרו הכל!!!../images/Emo2.gif

תעצרו הכל, תחזרו אחורה ותזכירו לי:
איך לעזאזל נגמר "בת הים הקטנה"????
כי אני לא זוכרת שומדבר עם טביעה!
אני זוכרת שאריאל רואה את המכשפה שהתחפשה לאריאל עם שיער חום... ואז אריאל והנסיך עומדים על המזח ומתחתנים.... לאאאא?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!????!!!!????

HoNeY14

New member
לא...הסוף שונה../images/Emo118.gif

הסוף שאת מכירה זה רק סוף סיפור כדי שילדים קטנים ותמימים(האומנם?) יוכלו לישון בלילה ולא יהיו להם סיוטים מהסוף שאני אספר לך עכשיו: המכשפה עשתה עם בת הים עסקה שהיא תצמיח לה רגלים רק אם היא תוותר על קולה וכל פעם שתעשה צעד היא תרגיש סכינים חותכים את רגליה אם היא לא תצליח להינשא לנסיך לפני שהוא ינשא לאחרת היא תהפוך לקצף ים היא תוכל לחזור להיות בת ים אם היא תהרוג אותו הטיפשה בחרה להפוך לקצף ים כי הנסיך התחתן אם אחרת...

Outlast

New member
או במילים אחרות-

את מכירה את הסוף של דיסני...
הסיפור הוא פחות או יותר זה שבהודעה מעליי, רק שבת הים הקטנה הופכת לבועה... אגב, פתאום חשבתי- זו עיסקה די מחורבנת- אמנם רגליים, אבל תמורת כאבי תופת ואובדן הקול? הרי במצב כזה אין לה סיכוי להתחתן עם הנסיך! באמת, בת ים חמודה, קצת מחשבה לטווח הרחוק...

As I Am

New member
היא הפכה לבועה?? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

מתי פספסתי את זה?

HoNeY14

New member
לפי מה שאני קראתי היא הפכה...../images/Emo118.gif

לקצף ים אבל מה שאמרת יהיו לה כאבים עד סוף החיים גם אם היא תתחתן עם הנסיך זה לא נכון אולי לא הוספתי אבל אם היא היתה מתחתנת איתו בסוף הכאבים היו מפסיקים והקול שלה היה חוזר אליה אולי היו לה ציפיות יותר מידי גדולות אז היא לקחה את הסיכון

barbigirl

New member
בת הים

מה פתאום בהתחלה היא הסכימה לקבל רגליים בתמורה לקולה ולכאבי רגליה ואם הנסיך לא יתחתן איתה אלא אם אחרת היא תהפוך לקצף ים אלא אם כן היא תהרוג אותו אבל המכשפה מתה הכישוף הוסר וכך בת הים התחתנה עם הנסיך והם חיו באושר ועושר

למעלה