אוקיי תקשיבו כי זה חשוב

omer wild

New member
אוקיי תקשיבו כי זה חשוב ../images/Emo124.gif

הפורום ממש משעמם !! אני כל הזמן שוכחת שאני בכלל נמצאת בפורום של מרי קייט ואשלי כי אנחנו לא ממש מדברים עליהן בזמן האחרון ! טוב אבל גם אין לנו הרבה חדשות עליהן ! אבל מחר בלילה אני בטוחה שכבר יהיו תמונות מהטקס של האמטיוי...אז יהיה קצת יותר על מה לדבר
!! ואני רוצה שתגיבו על כל הדברים שנאמרו כאן...

ענבר 2002

New member
את צודקת...+שירשור

אז בשביל זה אני אעשה עוד סקר : תשרשרו לכאן את התמונה שהכי אהבתם את הבנות! הנה התמונה: אני ממש אוהבת את הבגדים!

boly

New member
ערוץ הילדים

לא יודעים לכתוב מרי קייט ותראו איך כתבו הטפשים האלה...

motib4

New member
כן... ויש גם פרסומת...

שהולכת ככה: "אני קיית" "ואני אשלי" "מה פתאום אני אשלי" "וואלה עבדת עליי" חחח...אני אוהב את הפרסומת בכל מקרה.

נכון וזאת שאומרת...

מה פתאום אני אשלי זו מרי-קייט ויש גם שזהו את ההבדלים בין התאומות אולסן שתיהן זו מרי-קייט איזה קטע

אני מתה על הבגדים של התאומות ב...

תמונה הזאת זה מקו האופנה שלהן ויש לי שאלה הבגדים האלה יהיו גם בקו האופנה בישראל?

Alexis14

New member
מישו אמר שהם יהיו בסקאל או משהו

אבל זה סתם בגדים, והם גם לא יפים במיוחד. אבל אולי יביאו גם את קו האיפור ומוצרי השיער שזה טוב כי יש שם מייבשי שיער ודברים די בזול, ובאיפור יש איזה 50 ליפ גלוסים ואני חולה על ליפ גלוס....

דווקא הבגדים בתמונה יפים והם בקו..

האופנה שלהן אז רציתי לדעת אם את הבגדים האלה יהיו בקו האופנה שיבוא לסקאל?

Alexis14

New member
הם לא

הבגדים האלה הם מקולקציית spring 2001 לדעתי שזה כשצילמו את fashion forward, של הקולקצייה הראשונה. בקיצור- גם אם קו האופנה יגיע בדצמבר (שזה יחסית מוקדם) יהיה את הקו שיש עכשיו שזה fall 2002 לדעתי. בקולקציות הראשונות היו פיג´מות ממש יפות, ועכשיו פחות. אבל יש בגדים נחמדים. ויש גם פוסטרים.

RinRan

New member
אני.... ../images/Emo13.gif

טוב יש הרבה אז אני אשים "נבחרות"; אני מאד אוהבת את הבגדים בתמונה הזאת

omer wild

New member
חחחח..קארינוש אהבנו את אותם הבגדים

איזה צירוף מקרים גם אני שמתי את התמונה הזאת
חחחחחחח...תסתכלי קצת למעלה...בתחילת ההודעה !

RinRan

New member
חחחח...... מגניב נועוש :)

לא ידעתי שיש סימנים חדשים :) וחוץ מזה- הנה עוד תמונה שאני אוהבת בה את הבגדים של אשלי... לא, סליחה- אני לא אוהבת, אני חולה, גוססת, מתה על השמלה הזאת
(גם על התסרוקת לצורך העניין...
)

למעלה