אממממ...... לא להוסיף עוד, נכון כי אז זה יכביד...
R RinRan New member 29/8/02 #23 אוקי דוקי ) ולעמר- סורי- לא שמתי לב ששמת את התמונה הזאת... ) יש לנו את אותו הטעם אוקיי והנה עוד כמה תמונות מגיעות עם בגדים שמה זה בא לי ...
אוקי דוקי ) ולעמר- סורי- לא שמתי לב ששמת את התמונה הזאת... ) יש לנו את אותו הטעם אוקיי והנה עוד כמה תמונות מגיעות עם בגדים שמה זה בא לי ...
R RinRan New member 29/8/02 #27 אוקיי.... אוקיי עכשיו אתם פשוט חייבים להסכים איתי נכון שהבגדים שלהן ב"מזל תאומות" פשוט מד-הי-מים אז הכנתי קולאז´ של תמונות של הבגדים שאני אוהבת מתוך הפרקים (כמובן...) זה רק תמונות שיש לי...
אוקיי.... אוקיי עכשיו אתם פשוט חייבים להסכים איתי נכון שהבגדים שלהן ב"מזל תאומות" פשוט מד-הי-מים אז הכנתי קולאז´ של תמונות של הבגדים שאני אוהבת מתוך הפרקים (כמובן...) זה רק תמונות שיש לי...
T taltoli New member 29/8/02 #24 דווקא מזה לא אהבתי את זה שהם היו במסדרון זה היה נראה כאילו היא הולכת עם פיג´מה..בעעע ושמתם לב שבלילה האחרון גם מרי קייט לבשה את השמלה הזאת
דווקא מזה לא אהבתי את זה שהם היו במסדרון זה היה נראה כאילו היא הולכת עם פיג´מה..בעעע ושמתם לב שבלילה האחרון גם מרי קייט לבשה את השמלה הזאת