אוקיי תקשיבו

sivank01

New member
אוקיי תקשיבו

אני שלחתי מכתב להוט...והם התקשרו אליי הם אמרו לי שגם בארה"ב ..הם שוקלים להפסיק לצלם את הסדרה...וגם לשדר אותה.. אמרו שבמקום תשוקות יהיה את דר' פיל, את הסדרה החדש "האלופה" וכל אלו.. הייתה פה אחת שכתבה על זה שהם מורידים את הסדרה בשביל להוציא ערוץ חדש של אופרות סבון...זה כל כך נכון לגבי הוט!!!...הם ממש חוצפנים אפילו לערוץ מזג האוויר אנחנו צריכים לשלם..איזה שטויות.. או שאפשר פשוט להתקשר אליהם ולהגיד להם שאנחנו רוצים להתנתק מהכבלים ולעבור ללוין כי שם כן משדרים את תשוקות...ואז נרא מה הם יגידו..חחח

j0be

New member
בפעם ה1000, לא יהיה גם ביס.

תשוקות לא תשודר ביס, ערוץ 3 של יס עובר דרך הוט, גם יס וגם הוט הודיעו שהסדרה לא תשודר יותר אצלם.

Neta20B

New member
או שהם סתומים או שהם עושים את עצמם

קודם כל, גם אם בארה'ב שוקלים להפסיק לצלם...יש שם עוד 4 שנים שלמות של פרקים שלא ראינו!! אז מה זה קשור בכלל. ולא יודעת אם זה יותר מצחיק או עצוב, שהם מנסים כאילו לדחוף לנו את הסדרות האלה במקום. אוקיי אז גם אותן נראה אבל למה אנחנו צריכים לבחור בין הסדרות האלה לבין תשוקות?? עד עכשיו הסתדרנו יפה מאוד גם בלי לוותר על תשוקות. זה כמו שנתחיל לקרוא ספר, וכשנגיע לקטע המעניין יקחו לנו אותו- ואז יגידו: הספר הזה לא מעניין הרבה אנשים אחרים אבל תוכלו להנות מספרים אחרים במקום... הם ממש הגזימו הפעם..וזה לא יעזור עוד מכתבים וטלפונים, כי יש להם כבר תשובות מוכנות- מה שמראה עוד יותר כמה אנחנו לא מעניינים אותם, וכמה רק הכסף משחק פה תפקיד..

הגאונה

New member
לא יודעת מה איתכם

אבל לי זה דוקא יעשה חסכון גדול. כי אני מחוברת לכבלים רק בגלל האופרות סבון (שאני רגילה אליהן שנים). אני רק מחכה שיורידו את ימי חיינו וצח"מ ואטומטית אני חוסכת 150 ש"ח בחודש... (לשמחתו הרבה של בעלי)

j0be

New member
זה חודש גם בארה"ב

בארה"ב כל פעם חותמים את הסדרה תשוקות לשנה, ומאמין שהיא שוב נחתמה לשנה. ואכן יש 4 שנים שלא ראינו גם אם הסדרה תבוטל היום, כך שזה לא תירוץ. ושוב, צריך לשלוח פקסים, ליצור קשר עם ערוצים אחרים, ולדבר בזמן אמת עם אנשים מהוט כמו שציינתי והבאתי כתובת לצ'אט עם "בכיר" בהוט שפעיל בימים א' עד ה' בשעות 16:00 עד 18:00.

למעלה