אוקיי תראו!!!

justin love

New member
אוקיי תראו!!!

שאלון השבוע: כמה אתה יודעים על ג'סטין? 1.על מה ג'סטין מנגן??? 2.כמה קעקועים יש לג'סטין?? 3.איפה הוא גר? 4.איפה עיר מולדתו?? 5.באיזה שנה החליט ג'סטין שהוא הולך לקריירת סולו?? 6.עם מי עשה ג'סטין את מסע ההופעות שלו?? 7.איך נקרא הדיסק סולו של ג'סטין? 8.מי היא החברה הנוכחית של ג'סטין? 9.איזה צבע ג'סטין הכי אוהב?? 10.מה המאכל הכי אהוב עליו? 11.איך קוראים לאימו? 12.מה הסינגל האחרון שיצא לו?? 13.מי נפרד ממי??ג'סטין מבריטני או להפך או עשו את זה יחד? 14.מי השחקנית האהובה עליו? 15.כמה שנים הוא היה עם אנסינק? 16.מה צבע העיניים של ג'סטין? 17.עוד כמה אחים יש לו? 18.שימו את התמונה של ג'סטין שהכי אהובה עליכם... נ.ב מחר בערב אני יפרסם את התשובות הנכונות ותוכלו לראות אם צדקתם..

justin love

New member
יאלה מה קורה איתכם?תענו...

ודרך אגב למי שראה היום קלולס אז אנסינק היו שם יייייייאא איזה חמודים חחחחח ולמי שלא יודע מחר בטי אר אל יש את ג'סטין בא.... אז תראו מחר בשעה 6

justin love

New member
יאלה מה קורה איתכם?תענו...

ודרך אגב למי שראה היום קלולס אז אנסינק היו שם יייייייאא איזה חמודים חחחחח ולמי שלא יודע מחר בטי אר אל יש את ג'סטין בא.... אז תראו מחר בשעה 6

ראיתי!!!

הם היו גדולים!!!!{כהרגלם כמובן} אני מרחמת עליהם מסיבה פשוטה אחת-אמבר. מה יש לחולת נפש הזאתי???? לעומת זאת שר ממש חמודה!!! אני מתה על מורי,הוא כזה חתיך!!!!!!!!! לא יצא לי הרבה זמן לראות קלולס,אז ייצא די במזל שהחלטתי לראות היום!! אנסינק היו מזה אחלה!!!!כפרה עליהם אני אוהבת אותם מאוד!!! הדרוש!!!!!!!!

justin love

New member
ג'סססטיייןןן בטי אר אל עכשיווווווו.

איזה נשמה איזה בונבון אני מתה עליו חולה עליו חלמתי חלום עליו תקשיבו זה היה חלום קצר: אני וסבתא שלי נסענו לקליפוניה כי היא אמרה לי שהיא רוצה להכיר לי מישהו אוקיי נסענו.. ואז כזה נכנסו לאיזה בית שם ופתאום אני רואה את לין(אמא של ג'סטין) אני כזה מה ??מאיפה אתן מכירות והכל והם סיפרו לי סיפור משעמם אחרי זה שאלתי אם ג'סטין צריך להגיע אז לין אמרה לי שכן לארוחת ערב והזמינה אותנו להצטרף אוקיי בנתיים הכרתי את אח של ג'סטין (החורג) והגיע הערב ופתאום נכנס ג'סטין בדלת אני כזה בהלם לא יכולה לנשום ואמא שלו אומרת לו ג'סטין תראה מי בא יש לנו אורחים ואז הוא בא אליי ונתן לי נשיקה על הלחי ואמר שלום מה קורה מי אנחנו והכל ואז כזה הוא הסתובב וקראתי לו jt אני מעריצה ענקית שלך אני חולה עלייך יש לי מלא תמונות והדיסקים שלך אני ממש חולה עלייך.. אז הוא אמר לי איזה חמודה ואני חולה עלייך...ואני התעלפתי ישר כשהתעוררתי פתאום נכנסה קמרון וכשהיא נכנסה הוא כזה נישק אותה ואני כזה מזה כאב לי בלב.. ואז הכרתי גם אותה ואחרי זה שאלתי את סבתא שלי אם יש לה מצלמה היא אמרה כן אז לקחתי ואמרתי לאמא של ג'סטין אם היא מוכנה להצטלם איתי והיא אמרה בכיף והכל.. ואחרי זה שאלתי את ג'סטין אם הוא מוכן להצטלם איתי ולתת לי חתימה שלו הוא כזה נתן את המצלמה לאמא שלו וכזה ישבנו על הספה והוא נתן לי נשיקה על הלחי ואני עם חיוך ענק ואמא שלו צילמה והוא נתן לי חתימה אני הייתי מזה מאושרת הוא היה כזה בונבון אני מתה.. כשהתעוררתי חשבתי שזה באמת קרה רציני זה היה כאילו אמיתי אז חחח אני הלכתי למצלמה הדיגיטאלית לראות אם באמת צילמו אותנו והכל חחחחח וכמובן הכל היה חלום אז ככה שלא היה שום תמונה אבל זה היה חלום גם כואב וגם יפה באותו הזמן.. איזה חמודים קמרון וג'סטין ביחדדדדדד.. חברה תענו על השאלון אני דוחה את התשובות עד סוף השבוע..אבל תענו על השאלון...

justinet

New member
אוקי...אני..

כמה אתה יודעים על ג'סטין? לא יודעת חחחחחחחחח 1.על מה ג'סטין מנגן???פסנתר וגיטרה 2.כמה קעקועים יש לג'סטין??5 3.איפה הוא גר?ב...הוליוד 4.איפה עיר מולדתו??ממפיס טנסי 5.באיזה שנה החליט ג'סטין שהוא הולך לקריירת סולו?? 2001? 6.עם מי עשה ג'סטין את מסע ההופעות שלו??כריסטינה 7.איך נקרא הדיסק סולו של ג'סטין? מוצדק...אין לי כוח לרשום באנגלית... 8.מי היא החברה הנוכחית של ג'סטין?קמרון דיאז... 9.איזה צבע ג'סטין הכי אוהב?? כחול...נראה לי... 10.מה המאכל הכי אהוב עליו? פסטה..ו..פרוסה עם חמאת בוטנים.. 11.איך קוראים לאימו? לין... 12.מה הסינגל האחרון שיצא לו?? אימ לאוין אייט 13.מי נפרד ממי??ג'סטין מבריטני או להפך או עשו את זה יחד? האמת עד עכשיו זה לא ידוע... 14.מי השחקנית האהובה עליו? מג' ריאן נדמה לי... 15.כמה שנים הוא היה עם אנסינק? 7..אבל הוא עדיין!! 16.מה צבע העיניים של ג'סטין? כחול מהמם... 17.עוד כמה אחים יש לו? 2.. 18.שימו את התמונה של ג'סטין שהכי אהובה עליכם יש מה זה מלא!!!

למעלה