אוקיי ...

אוקיי ... ../images/Emo187.gif

אל תכעסו על הודעה חדשה אבל קודם כתבתי וזה לא הוקפץ
אז - יש כאן 3 תמונות רק שיילי ושל פיצ´ ( הכלב הממי של עומרו´ש
) ו2 תמונות של עומרו´ש , שלי ושל פיצ´
ואני שוב מזכירה - השיניים שלי עקומות והחיוך מזעזע
אל תתייחסו

עומרוששש../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

איזההההההההה בובהההההההההההההההההההההההה את וגם ה-
מאואוהההההההההההההההההההההה יפיופה!!!

משהו לא פסיידר עם האינטרנט ../images/Emo187.gif

אני אעלה אולי בערב או מחר עוד כי משהו לא מסתדר לי

יאללה עמרוש../images/Emo70.gif אני דורשת את כלללללל

התמונות שאבא שלי שלח אליכם
ובלי תירוצים שהאינטרנט לא טוב

טוב...אז הזכויות שמורות לי-לפרטים.

קודם כל אני "הצלמת" של התמונה היפה של עמריקו המתוקה שלנו
ובנוסף,הכלב השנמתי שאיתה גם שייך אלי
ושמו בעברית פיטץ´...נא להכיר

../images/Emo46.gif

אתמול, בעודי צופה בדוד טופז, ראיתי שהוא ראיין את נטליה אוריריו, והתחיל לצבוט אותה, לנשוך אותה ביד, ועוד... פשוט להציק לה!!!! ועד שכבר די התאהבתי בה שהיא כל-כך חמודה, אני ראיתי שמשהו איתה לא בסדר...אני לא יודעת...היא...הייתה קצת מצוברחת, ונסתה לא להתקרב אל דודו יותר מדי, והיום, אמא שלי שעובדת במלון "דניאל" ששם נטליה מתארחת, סיפרה לבת דודה שלי (שעכשיו חזרתי ממנה) שנטליה חזרה עצבנית ופגועה ונעלבה נורא מדוד טופז. עכשיו היא ממש רצתה לחזור לארגנטינה
איזה מגעיל דוד טופז !!!!!!!!!!!!!!!!!!| ואמרו לה כזה "יש לך הופעה ביום חמישי, ויש לך מלא תוכניות, את לא יכולה לעזוב!" אז יאיר דורי ניסה לשכנע אותה לא לעזוב, וביינתיים, אני חושבת שהיא לא עוזבת... למרות שזה לא פורום נטליה, אבל זה פשוט היה לי על קצה הלשון והייתי חייבת לספר למישהו. איזה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכנה נטליו´ש...

Mandyִ

New member
../images/Emo46.gifנכון!!!!

הדודו הזה עושה ממש שם רע לישראלים! נטליה, למרות שאני לא מתה עליה, ממש ריחמתי עליה באותו ערב, איך שדודו ממש מתנפל עליה, כאילו היא איזה כלבלב או משהו כזה!!! מסכנה! היא בהתחלה צחקה מזה אבל הוא ממש עבר את הגבול... היא אוהבת את ישראל, אז למה לגרום לה לעזוב? דודו הזה צריך להתנצל בפניה, ומהר!

תקשיבו כולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

אני לא יכולה להעלות תמונות
זה עושה לי "לא ניתן להציג את הדף המבוקש
" מישהו יכול לעזור לי
חחח
אני מבינה למה הרבה אנשים לא הגיבו
לומשנה

למעלה