אוקיי,
224, פרק אחרון!

אוקיי, ../images/Emo58.gif 224, פרק אחרון!

פאק?!@ אמאמאמאמ.....פאק?!!?!?!!? מה לעזאזל!??! זה רשמית הפרק הכי חזק בסדרה. ממש בכיתי בו כמה פעמים!! גם בגלל קירסטן, שרק הבן שלה הצליח לשכנע אותה בסופו של דבר ללכת למכון גמילה. בגלל הדילמות שהיו לסת', הקונפליקטים עם עצמו איך לעזור לאמא שלו, איזה מסכן :(. בגלל שזה מרגש שלג'ולי אכפת ממישהו אחר חוץ מעצמה (קירסטן) ובעיקר בגלל הקטע העצוב עם מריסה וסאמר שמריסה פשוט מתחילה לבכות ונשברת ומספרת לסאמר את האמת, וכמובן, כמובן, הסצינה האחרונה. מריסה. מריסה יורה בטריי! מריסה! באקדח!!!

../images/Emo58.gif224

מסכימה איתך, הסצנה האחרונה בעיקר עשתה לי את זה. מאז שראיתי את הפרק שבוע שעבר ראיתי את הסצנה הזו שוב ושוב איזה 10 פעמיים. הפרצוף של מריסה וטריי אחרי שהיא יורה בו...אממ מצמרר וקצת לא אנושי לתת לנו לחכות כל כך הרבה זמן לעונה השלישית-עם סיום כזה מותח.

../images/Emo58.gif224

האמת שראיתי בפעם הראשונה את הפרק, חשבתי מה זה השיר הזה ??? כאילו, הוא היה לא ברור כזה... וגם לעומת שיר הסיום של העונה הראשונה הוא נראה נחות... אבל עכשיו שיצא לי לראות את הסצנה כמה פעמים זה פשוט נראה לי השיר המושלם לסיים איתו. HIDE AND SEEK mm what you say mm that you only meant well, well of course you did mm what you say mm that it's all for the best, of course it is mm what you say mm that it's just what we need, you decided this what you say ooh what did she say? speak no feeling no I don't believe you hide and seek you don't care a bit you don't care a bit hide and seek you don't care a bit you don't care a bit hide and seek you don't care a bit you don't care a bit you don't care a bit

חזרנו לשיגרה.

לדעתי השיר הזה היה ממש לא מתאים לסצינה.. חחחח היה מתאים שם איזה ניצוצות...חבל שזה שיר ישראלי והסדרה לא.

dht160

New member
../images/Emo58.gif אין ספק !

הקטע של קירסטן במבטבח עם כולם קורעת תלב ושהיא מסתובבת ורואה את סת' אז בכלל. אני פשוט נקרעתי פה. ולדעתי קירסטן היא דמות העונה ! היא הצליה את הסדרה. גיא

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

קלי רואן שחקנית מדהימההההה. שני הקטעים הכי טובים שלה העונה - הקטע במטבח שהזכרת, והקטע שהיא רבה עם קיילב וצועקת עליו שהוא ימות לבד. מדהים.

Thierry Henry

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

איפה אתם רואים את כל הפרקים האלו? הורדות מאימיול או שיש ערוץ שמראה את זה?

Tinty

New member
אני קראתי, ואני שונא את עצמי עכשיו

לא נורא. עד שאני אצליח לראות את זה כבר אשכח מה שקראתי (או שלא?). במקרה הכי גרוע אסתפק בסוף הקורע ממתח של 24 (התמיד-קורעת-ממתח) - כתבתי את ההודעה בפער הורדת הכתוביות בין 423 ל424. גם למעריצי סדרות דרמה של צעירים בסגנון The OC, אני מבטיח שהסדרה, או לפחות הסוף, היא ממש Must-see-TV מבחינת כמות הדרמה והמתח (וכן, בדומה לThe OC, וחוץ מכמות אדירה של שחקני אורח משותפים, גם ב24 יש המון משולשים רומנטיים...
).

Aviad1987

New member
יודעים מה גיליתי?! ../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

אני מתלהב מעצמי אבל סביר להניח שידעתם את זה כבר - השיר שמתנגן בסצינה האחרונה זה אותו שיר שמתנגן ש'מסקרים' את ההלוויה שלו (למי שנכנס בטעות, אני לא רוצה להרוס עם שמות חח המבין יבין).. ושהמכוניות יוצאות כזה. שימו

mikmik000

New member
אתם לא מאמינים מה קרה לי.. הלפפ../images/Emo10.gif

טוב אז אני יודעת שאסור לדבר על הורדות בפורום אבל זה משהו ממש חשוב לי וזה לא ממש על הורדה זה יותר על בעיה בפרק אז אם מישהו נתקל בזה ויכול לעזור לי זה יהיה ממש נחמד מצידו. טוב, אז כמה תמיד הורדתי את הפרק [לקח לי 4 לילות שלמים שהשארתי את המחשב דולק ברצף!] והיום אני באה ורואה שהוא סיים להוריד. הייתי ממש ממש מאושרת, הכנתי פופקורן וזה, ישבתי מול המסך בציפיה, ונכנסתי לפרק ופתאום, הקולות שלהם לא עובדים!!!! יואוווו איך התבאסתיייי אני עכשיו מזה בבאסההה...
כול מה ששומעים זה רק את המנגינה שברקע אבל את הסאונד של הדיבורים לא שומעים! אז או שזה בעיה בפרק או בווינדוס מדייה פלייר שלי, אז רציתי לדעת אם יש פה מישהו שנתקל בבעיה דומה ואולי יוכל להגיד לי איך אפשר לפתור את זה. תודה רבה מראש, מיכל.

f10

New member
אולי זה הקודאקים

למרות שזה לא סביר. בכל מקרה, מאיפה הורדת?

למעלה