אוקיי
עברתם את הגבול

sweetie tweety

New member
אוקיי../images/Emo70.gif עברתם את הגבול../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

לכל החדשים ודנה אדר
אני לא מבינה- כ"כ קשה לא לשים תמונות סתם
אני יודעת שאתם לא מתכוונים ולא יודעים אבל כנראה שאף אחד לא אמר לכם(לכל הוותיקים-אני לא כועסת עליכם בגלל זה
) אבל נו במת´
אתם יכולים להבין לבד לא
אל תתחילו להתבכיין לי פה:"לא ידענו","אנחנו חדשים" כי אין לי זמן לקונצים ואני לא כועסת אבל זה ממש עובר את הגבול
הייתי חייבת להוציא את זה
ולדנה- נמאס
את מפרסמת את האתר שלך בכל הודעה וזה מעצבן
חשבתי שתפסיקי אבל ראיתי שלא הפסקת אז שמתי אותו בפייוריטס(מועדפים) והביקורת שלי על האתר שלך: הוא יפה מאוד אבל השילוב לא יפה(לדעתי) וגם האתר עצמו
את רושמת כמה עמודים למרי קייט ואשלי ובאמצע את רושמת על נלי פורטאדו(או ווטאבר
) וגם את רושמת אולסון באבא שלהם
וגם... בהמורדים- את בטוחה שזה של קטנטנות או של המורדים
אני לא מתכוונת שתעלבי כי זו הביקורת שלי
את יכולה לשים את האתר שלך בחתימה וזהו
בכרטיס האישי
לפרסםפעם אחת
אני לא מבינה
ואל תרשמו לי עכשיו יש מסרים או תשימי את זה ב
בגלל שזה קשור לתאומות וגם כי זה מה שיש לי לומר אז הוספתי ביקורת לזה בגלל כל העניין של הפרסום
אוך

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifכ"כ נכון!!!

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifצודקת ב-100%

A d i d a

New member
../images/Emo128.gif גי´זס

מסכנים החדשים. הם לא שמים כל כך הרבה תמונות ואפשר לומר את זה בנעימות לדנה. תוציאי את הכעס שלך במקומות אחרים! את היית רוצה לקבל הודעה כזו
I THINK NOT
דנה פשוט רוצה שהאתר שלך יתפרסם- אולי היא הגזימה אבל אפשר לומר לה את זה במסר או יפה. ומה את משחקת אותה
כולה את כזו וותיקה- איזה הבדלי מעמדות את עושה פה! כולנו בני אדם, כולנו מעריצים את התאומות. אם אנחנו בקיאים בחוקי הפורום או לא- זה מוטי צריך להתמודד. אפשר לעזור לו, אבל אם את כבר עוזרת- תעשי את זה בסימפטיות! ולמה אתם מצדיקים אותה
גם אתם לא\ כשהייתם חדשים לא הייתם בקיאים!

A d i d a

New member
בקשר למשחק שלי ../images/Emo26.gif

הקבוצה של מרי-קייט שלחה לי מסרים עם הקפטנים שהם מצביעים (חוצמחן ודניאל- שימו לב, אני לא מכלילה את ההצבעות שלכם) למרות שאני הייתי צריכה להזכיר לכל אחד ואחד מהם וזה ממש מעצבן! הקבוצה של אשלי- דנה, שי, מוטי, שרון ונועה- מצטערת (לא) אבל אין לכם זכות הצבעה! חיכיתי עם זה מספיק וזה ממש חוצפה שלא הצעתם. לא החלטתי אם אני כועסת או נעלבת. הקפטן של הקבוצה
הוא...
אריאלה! מזל-טוף! לקבוצה של
אתם צריכים לכתוב לי מסרים (והפעם באמת תכתבו) מי מבין האנשים הבאים אתם רוצים שיהיה קפטן בגלל שהיה תיקו בין האנשים הללו ולא היה מי שיכריע כי חצי קבוצה לא הצביעה! מוטי, שרון, נועה, אור או ענבר. תשלחו לי מסר. A.S.A.P

A d i d a

New member
*הצעתם= הצבעתם

חוצמחן= חוץ מחן כשכתבתי "מוטי, שרון, נועה, אור או ענבר. תשלחו לי מסר. A.S.A.P" התכוונתי שאלו הם המועמדים. נא לבחור.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo10.gif

אני כבר הצבעתי...

A d i d a

New member
אה! אור וקארין

הצבעתן- אבל עכשיו אתם צריכות להצביע מחדש מבין המועמדים בנ"ל.

איזה יופי טופי../images/Emo70.gif

אני הקפטן
ייפי
תודה לכל מי שבחר בי
חחחחחחחחחח
עדי- את יכולה להזכיר לי מה הקפטן עושה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo49.gif אריאלוש!

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifאריאלה../images/Emo70.gif

אני התלבתתי בינך לבין עומר(או עמר
) אז לא יכולתי להחליט אז עשיתי הגרלה..... (נחשי מי יצא
) את.....

A d i d a

New member
והקפטן של ../images/Emo117.gif

הוא... נועה
מזל-טוף. נאי לא בטוחה שהיא תוכל לשחק כי היא אף פעם לא בפורום- אבל אם היא לא תחזיר לי מסר עד יום שני הקפטניות הולך עבור לבא ברוב הקולות. דרך אגב- אני עדיין כועסת על מי שלא הצביע!

עדי סורי שלא הצבעתי../images/Emo7.gif../images/Emo1.gif

אני ממש מצטערת אני לא מצליחה לשלוח מסרים אז אני לא יכולתי להצביע אז אל תכעסי ואל תעלבי בגללי טוף
אני ממש הרבה פעמים ניסיתי ולא הצלחתי

למעלה