אוקיי!!

Nagini Potter

New member
אוקיי!!

עוד משחק, במקביל לשני............. אני אתן לך משפט אחד מאחד הספרים, ואת תנחשי מאיזה ספר זה, ובאיזה קטע בעלילה זה נמצא...... רוצה?? *מפחדת שאני כופה עלייך משחקים שמעצבנים אותך* Nagini Potter

Nagini Potter

New member
גם אני לא ממש....

גם את יכולה לתת לי משפטים, אם יש לך את הספרים בבית....... או אם את זוכרת איזה משפט. טוב, הנה המשפט הראשון: <לא כמוני,> הוא חזר ואמר, <הם שונים.> "שונים? במה?" שאלתי. אני יודע שאני אזכור את התשובה שלו לנצח. הוא אמר, <הם באו להשמיד אתכם.> מקווה שזה לא קל/קשה מדי...... Nagini Potter

Nagini Potter

New member
עוד כמה שורות קודם.....

<אני לא הראשון. יש הרבה אחרים.> "חייזרים אחרים? כמוך?" שאל טוביאס. החייזר נד בראשו הגדול לשלילה, לאט לאט. <לא כמוני.> ואז הוא זעק מכאב, זעקה אילמת, מצמררת, שהדהדה בתוך ראשי. לרגע ממש הרגשתי את הגסיסה שלו. <לא כמוני,> הוא חזר ואמר. <הם שונים.> "שונים? במה?" שאלתי. אני יודע שאני אזכור את התשובה שלו לנצח. הוא אמר, <הם באו להשמיד אתכם.> בעצם - איזה ספרים קראת??? רק שאני אדע ממה אני יכולה לתת משפטים..... Nagini Potter

הספר הראשון!!!!!!

שטוביאס נשאר ליד האנדליט הגוסס!!!!!!!!! יש!!!!! אם תגידי לי אילו ספרים קראת אני אגיד לך איזה מהם אני קראתי.......

Nagini Potter

New member
אמ....... אם אני זוכרת נכון....

קראתי את כולם עד עשרים, ואז את עשרים ושלוש, עשרים וחמש, ועשרים ושמונה. נראה לי........ Nagini Potter

Nagini Potter

New member
טוב, עוד משפט!!../images/Emo176.gif

טוב, זה אחד קשה..... או קל, תלוי אם את מסתכלת לפי כמה שהוא מזכיר את הקטע או לפי כמה שהקטע זכור........ "ראיתי רווח נפתח בין חואן לטרי. ישר עד לסל." ו.....זהו!! תסתדרי! Nagini Potter

Nagini Potter

New member
דינג דינג דינג! תשובה נכונה!../images/Emo176.gif

וואו, יפה!! טוב, עכשיו עוד אחד....... למה אני עושה כל הזמן רק ספרים של ג´ייק? הנה ספר לא של ג´ייק...... "הרבה יותר קל לזחול מאשר ללכת. לפחות כשאתה זוחל אתה על ארבע." טוב, די ברור מי זה....... נראה אם את זוכרת איפה זה!! אני נותנת לך קטעים שאני זוכרת כבולטים...... כאילו, קטעים שאני ממש זוכרת בערך את המילים שהשתמשו בהם.... Nagini Potter

Nagini Potter

New member
את זה אפשר לסדר.. *חיוך מרושע*|אבטי

טוב...... עוד משפט אחד!! "זחלתי על הרצפה וחיפשתי עוד כדורים חומים. יותר קל לזחול מאשר ללכת. לפחות כשאתה זוחל אתה על ארבע." נו באמת...... למי מחברינו האנימורפים יש בעיה עם מספר הרגליים האנושיות? Nagini Potter

Nagini Potter

New member
וול, דהה!!../images/Emo176.gif

נכון יש להם תורות קבועים, בסדר של מי שמספר את הסיפור? אז בתור של טוביאס זה פעם הוא ופעם אקס. הספר הראשון שלו הוא השמיני.... אם אני לא טועה........ וזה הספר שממנו לקחתי את הציטוט. ואקס הוא מה זה מאמי, הוא כל הזמן אומר דברים סנוביים על בני אדם, אבל אז הוא עושה משהו כל כך מטומטם שאי אפשר להמשיך לכעוס עליו.... היי, לא אמרת לי בסוף איזה ספרים קראת!! איך אני אמורה לדעת מאיפה אפשר לקחת ציטוטים?? Nagini Potter

Nagini Potter

New member
אוף נו! מה את משאירה את זה כזה סוד?

תגידי לי איזה ספרים קראת!! Nagini Potter

את זה עם הדולפינים......

את "השבוי" את "האנדרואיד" את "התגובה" את זה שרייצ´ל הופכת לחתול והולכת לבית של הסגן מנהל של הביצפר שלה.... את הספר הראשון שטוביאס הוא הגיבור...... (לא אהבתי) ואני לא זוכרת מה עוד..... אם תתני לי את הרשימה של הספרים עד ספר 20 אני אגיד לך...... בסיפרייה המחורבנת של הביצפר שלי אין אפילו 20 ספרים של אנימורפס!

למעלה