אוקיי...

אוקיי...

מצ´עמם לי אז אני אכתוב משהו למישהי כאן מהפורום שפשוט בא לי לחנוק אותה... למה? כי אני שונאת מטומטמים! מי זאת אם לא... נטע! נטע, את ממש סתומה שלא מבינה כלום מהחיים שלה ולא מבינה בגרוש במוסיקה, עדיף לכולם שתסתמי את הפה ושבי בלול! הייתי חייבת להגיד לך את זה.. זה ממש ממש לא הכל.. אבל אין לי כוח לכתוב ה-כ-ל.. זה הרבה מידי... דפנה, אם את רוצה - תמחקי, פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה...

NeTa G4

New member
אני?

וניצול שרשור, יש לכם מושג איפה יש כול מיני קטעים של סיפורי ילדים כאלו- לא אגדות... אלה כזה כמו ה"מפעל שוקולד" וכאלו?

ilikeualot

New member
חבל...

אם את באמת רוצה אנשים שמבינים במוזיקה תיכנסי לפורם:pאנק /רוק /לא יוודעת מה!!! זה פורום של גרין דיי!!! עוד פעם ג-ר-י-ן ד-י-י-!-!-! ואל תחשבי לך שכולם מבינים משהו במוזיקה!!! אני למשל לא מבינה כלום במוזיקה אני יודעת מזה רוק פופ וPאנק וזהו בערך אין לי מושג מה זה האוס פרנץ פופ מטאל צלסי וכו´ למה אני צריכה לדעת הכל על מוזיקה כדי להכנס לפה?!?!?!? מה יש תנאי קבלה לכניסה לפורום הזה????? אני יודעת שדרין דיי זה גרין דיי ושיש להם שירים יפים וזהו...אז נכון זה שיא הכיף לדבר גם על סרטים ושאר ירוקת אחרים אבל את לא צריכה לצפות מאנשים גם להבין מזה לא יודעת מה!!!! אממממ...זהו... בה ביי

לא חייבים להבין במוזיקה

אבל צריך להבין בגרין דיי ובמוזיקה שלהם *רמז רמז נטע*

הא!

I´m appaled by the fact you are implying that i don´t understand in Green Day´s music! ... אני יכולה להעיף אותך ככה, שחר חמוד שלי, אז Be very careful...

HandsomeDevil

New member
אבל את לא תעשי את זה....

את יודעת למה? כי אז אף אחד לא יסכם שבועיים, יציע רעיונות לסקרים וינהל פה את הפורום. חוצמזה מי יירד על בלינקסאם כשאני לא אהיה פה? אה, ועם אני עוזב השירות עוזבות איתי נכון שירות?

נכון!

ודפנהל´ה... אני לא חושבת שאת רוצה שהאנשים שהכי פעילים בפורום יעזבו אותו נכון? חוץ מזה שאת לא יכולה להעיף אותו על דבר כזה! זה לא נוגד את חוקי הפורום! הוא קילל! הוא אפילו לא אמר מפורשות שזה מה שהוא חושב!

HandsomeDevil

New member
אבל ברצינות דפנה,

גם לך לא יזיק שיעור קטן בלהבין במוזיקה מעבר לאינפורמציה ל mtv נותן לך.

ּpine appleּ

New member
נכון

אל תקחי את זה אישית אבל המוסיקה שאת שומעת מוזרה זתומרת היא לא מתחברת, או מתחברת במכנה משותף אחד (mtv) אבל את פסדר יש פה כמה מעפנים באמת

למעלה