אוקיי...

g i l i

New member
אוקיי...

אתמול דברתי עם אמא שלי על זה שהמלחת לפולין צריכה לחזור, השבוע, ודי הבנתי מנה שאין מצב שאני ייסע כי המצב הכלכלי ממש על הפנים מאז שלאבא אין עבודה, אז אמרתי שאני יחסוך והיא אמרה שבכל זאת לא נראה לה.. אני לא יודעת מה לעשות כי אני כן עובדת זה לא שלא, זה לא שאין לי כסף משלי.. אני משלמת על בגדים שאני רוצה -לא צריכה, ואני משלמת על המסיבות שאני רוצה ללכת אליהן ולנסיעות שלי.. אני לא חושבת שצריכה להיות בעייה מה דעתכם?

faith2

New member
אמממ, נאי יכולה לספר לך

על מיהשי שעבדה כל הקיץ בבייביסיטר! שזאת חרא של עבודה מבחינה לחסוף, והיא שילמה כמעט את כל המסע ובנוסף הבית ספר דאג למלגה בשבילה. אני חושבת שזה מסע שאסור להחמיץ, ממש ממש אסור. זה משנה את כל הראייה שלך....בתור אחת שמאוד חששה לצאת, אני לא מצטערת על אף רגע. ממליצה לך בחום לעבוד קשה בקיץ ולממן את הנסיעה- זאת נסיעה שיכולה הליות חד פעמית.

g i l i

New member
לא מהקיץ..

מעכשיו אי כבר עובדת- בקייטנות, בחוות האלפקות שכאן, ובמלא בייביסיטר.. יהיה לי כסף, אבל אמא שלי אומרת שאי יוציא אותו על דברים שאני רוצה באמת- היא אומרת את זה על כל דבר.. בגדים, סיגירות צמות בשיער.. כל מיני, היא גם יודעת שיש לי מלא בעיות כשזה מגיע לשואה- הייתה שנה שלימה שלא ישנתי בלילות בגלל העניין הזה, לא יודעת אבל אמרו לי שיש גם הכנה פסיכולוגית היא אומרת שזה בכלל לא רלוונטי כרגע ושאני אחכה עד שנה הבאה..

lady d23

New member
../images/Emo4.gif

כמו שפית' אמרה, תתחילי לחסוך. אם יהיה לך הכסף שלך, ואולי תצליחי גם לקבל מלגה, לא תהיה סיבה שאמא שלך תתנגד. הייתי מציעה לך אפילו לפתוח חשבון בנק במיוחד, כך שלא תתפתי לקנות שטויות. אגב, תנועת הנוער העובד והלומד יוצאת גם כן. אני חושבת שהמחיר שלהם יותר זול אפילו, כי הם מוציאים יותר אנשים, כך שזה מסתבסד במובן מסוים.. כמובן שהתנאים של המלון הם לא אותם תנאים, אבל אפשר להסתדר עם זה.

g i l i

New member
תראי, אין לי בעייה לחסוך..

חוצמזה שגם מהצופים (זו התנועה שלי) יש גם משלחת.. אבל עכשיו כשראיתי איך החברים שלי חזרו- כאילו, אני מה זה התגעגעתי ושלחתי להם פקסים וכאלה, ובגלל זהם היו מוקפים בחברים הם לא הרגישו את זה בגלל זה אני חושבת שכדאי לי לצאת עם השכבה..

למעלה