אוקיי

דוVשה

New member
אוקיי

משעמם לי. אי לכך ובהתאם לזאת, שאו אתם בתוצאות. הנני מביאה בפניכם שאלון שנגנב מפורום סקרים ושאלונים. EnJoy. [הסקר נהגה ע"י מישהי בשם 'מאוהבת באהבה היחידה 1'] שם: מיכל גיל: 26 כיתה: אני זקנה
כינוי: דוVשה בחרתי בו כי...: כי פעם, מזמן מזמן, גלשתי במירק ובחרתי את השם דבש. משם זה התגלגל לדובשנית ובסופו של דבר נשאר דובשה. עיר(אל דאגו,לא נבוא לפרוץ.): אי שם בשרון חיית מחמד (יש/אין+איזה+שם): אין שיר אהוב: יש המון. העיקריים הם: Across the universe של ג'ון לנון, To the edge of the world של פיית' נו מור. סרט אהוב: סינמה פארדיסו, חומות של תקווה, הכי טוב שיש. ספר מומלץ/אהוב: כמעט כל הספרים של יודית קציר, פרפר, התפסן בשדה השיפון, תמרה הולכת על המים של שפרה הורן, זה מה שעולה לי בראש כרגע. מקצוע אהוב(אם בכלל): הכי אהבתי...מממממ... ספרות. מורה אהוב/ה: שויין. חבר/ה-יש/אין? אין. אם כן,כמה זמן? אמרתי אין, למה לעשות אותי יותר עצובה? מחשב או טלויזיה: ספר. שחקנ/ית מוערצ/ת: הערצה כבר אין, אבל שחקן שאני מאוד אוהבת הוא אדוארד נורטון ושחקנית...מממממ...צריכה לחשוב על זה. יום בשבוע: ראשון ושישי. מספר מזל: 9, 4. כינויי חיבה: מורקלינה =], לולי, מיכי שפיכי. שונאת ש...: אני מגלה כמה צביעות יש באנשים. אוהבת ש...: אני נזכרת בדברים הטובים שיש לי בחיים. ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל..: צריכה לחשוב על זה. מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד.-למרות שאנלא מאמינה שיש כאלו,כולם יפים,כל אחד באופן אחר.) - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרס אותי מצחוק הניסוח של השאלה הזו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רבותיי! אני צריכה לתלות כסיבה. היו שלום.

Vdrums

New member
והנה שאלות ללא התשובות להעתקה נוחה

שם: גיל: כיתה: כינוי: בחרתי בו כי...: עיר(אל דאגו,לא נבוא לפרוץ.): חיית מחמד (יש/אין+איזה+שם): שיר אהוב: סרט אהוב: ספר מומלץ/אהוב: מקצוע אהוב(אם בכלל): מורה אהוב/ה: חבר/ה-יש/אין? אם כן,כמה זמן? מחשב או טלויזיה: שחקנ/ית מוערצ/ת: יום בשבוע: מספר מזל: כינויי חיבה: שונאת ש...: אוהבת ש...: ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל..: מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד.-למרות שאנלא מאמינה שיש כאלו,כולם יפים,כל אחד באופן אחר.)

duduamar

New member
אני אוהב סקרים! ../images/Emo13.gif

שם: דודו גיל: 22 כיתה: השאלון הזה לקוח מפורום התבגרות?? כינוי: אין כינוי מיוחד. בחרתי בו כי...: אמרתי אין! עיר(אל דאגו,לא נבוא לפרוץ.): לא גר בעיר, גר במושב. חיית מחמד (יש/אין+איזה+שם): אין שיר אהוב: יש הרבה... כרגע תקוע לי בראש השיר של מלי לוי סרט אהוב: כנ"ל. מאוד אהבתי את I ROBOT למשל. ספר מומלץ/אהוב: איילת מקבלת/ג'ינגי. מקצוע אהוב(אם בכלל): גניקולוג, אבל רק של כוסיות. יש דבר כזה? מורה אהוב/ה: המורה למתמטיקה/פיזיקה. היה בהחלט מורה שהשאיר עליי המון רושם. חבר/ה-יש/אין? יש אם כן,כמה זמן? אוטוטו 8 חודשים מחשב או טלויזיה: BOTH. כל אחד ממלא צרכים שונים. שחקנ/ית מוערצ/ת: ויל סמית' / ג'ניפר אניסטון / ברוס וויליס / מל גיבסון ועוד רבים וטובים יום בשבוע: שישי כמובן (PARTY TIME) מספר מזל: 2 או 6 כינויי חיבה: אין משהו מיוחד שונא ש...: משקרים או מסתירים ממני דברים אוהב ש...: לצאת למועדונים / לבלות עם החברה. ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל..: הכי אוהב - מכתב יפה מהלב. מבחינת יופי-דרג את עצמך מאחת עד עשר: הייתי נותן לעצמי 6 - עובר בקושי.

ANGELIKIKI

New member
אני

שם: גלי כיתה: חיילת משוחררת כינוי: ANGELICA בדרך כלל- יש לי קטע עם מלאכים, לא יודעת למה כשתפוס- ANGELIKIKI עיר: הוד השרון חיית מחמד: כלבי האהוב נץ שמת מניתוח לא מוצלח. שיר אהוב: אחד? pixies-where is my mind ספר מומלץ: דירה להשכיר- לאה גולדברג מקצוע אהוב: תורה, סיפריה והנדסה. מורה אהובה: יעל המורה לתיקשורת בכיתה ד'. חבר: יש, רון. שנה וחודש אתמול. מחשב או טלוויזיה: עזבו אותכם אם כבר לברוח עדיף לישון שחקן מוערץ: אבא שלי, כשהוא משחק אותה שמעניין אותו מה שאמא מספרת. יום בשבוע: שישי- כי לא משנה באיזה שעה הולכים לישון- יש מספיק שעות שינה. מספר מזל: אין לי. כינויי חיבה: גלו'ש, גילי, גולי, ג'לי, ז'לי, גילגולונת, גלינה, מון לייט. שונאת ש: משקרים לי. אוהבת ש: שמח. ליומולדת שלי הכי ארצה לקבל: מזל טוב. יופי: 10- אולי אני לא מושלמת אבל אין לי טענות.

תורי? (:)

כן... כן... לא הייתי כאן מלא זמן.. אני יודעת.. אבל התחשק לי להיכנס.. ותמיד הייתי חולת סקרים.. (; שם: קרחו גיל: 23 כיתה: כיתת אפטר פרטי כינוי: קרחונית נמסה בחרתי בו כי...: ככה אני :) עיר(אל דאגו,לא נבוא לפרוץ.): מגיעים לים, שמאלה וישר חיית מחמד (יש/אין+איזה+שם): שלג הכלבה שיר אהוב: i'm so exited סרט אהוב: עורף הראשים (חולה על אימה) ספר מומלץ/אהוב: (פנאי פלוס נחשב) (; מקצוע אהוב(אם בכלל): סקס... הולך?! מורה אהוב/ה: לאה שהבריזה תמיד חבר/ה-יש/אין? יש אם כן,כמה זמן? שנתיים מחשב או טלויזיה: מחשב שחקנ/ית מוערצ/ת: כריסטינה ריצ'י יום בשבוע: שבת (כי זה היום היחיד שאני לא עושה כלום) מספר מזל: 5 כינויי חיבה: אווו יש הרבה ורובם הומצאו במיטה (לא כדאי לחשוף) שונאת ש...: שמשקרים אוהבת ש...: שצוחקים ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל..: אוטו (זה לא יקרה!) מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד.-למרות שאנלא מאמינה שיש כאלו,כולם יפים,כל אחד באופן אחר.) מינוס 10, מה זה אומר?! לא יודעת חח

magenta73

New member
יאללה

שם: הדס גיל: 31 כיתה: סמסטר ראשון באוני הפתוחה כינוי: magenta73 בחרתי בו כי...: הדמות של מג'נטה ממופע האימים של רוקי. (עוד תחפושת לפורים הזה) וכי זה צבע מההבאה לדפוס - ורוד פוקסיה כזה שאני אוהבת. עיר(אל דאגו,לא נבוא לפרוץ.): ת"א חיית מחמד (יש/אין+איזה+שם): כלבתי שתחייה FIFI שיר אהוב: יש המון. ודוVשה יפה לך ה FNM סרט אהוב: הנסיכה הקסומה. מונטי פייטון. LOST BOYS/ חלום אריזונה ספר מומלץ/אהוב: רושדי. קונדרה. גבריאל גרסייה מרקז. סופרים, לא ספרים. מקצוע אהוב(אם בכלל): ללמוד? אמנות. מורה אהוב/ה: חחחחחחחחחחחחחחחחח שויין. חבר/ה-יש/אין? אין. אם כן,כמה זמן? אמרתי אין וראו שרשור למטה למה. מחשב או טלויזיה: גם וגם שחקנ/ית מוערצ/ת: ג'וני יום בשבוע: חמישי מספר מזל: 8 כינויי חיבה: דוס, דוסקה, דסה שונאת ש...: אומרים לי מה לעשות וחושבים שיודעים יותר טוב ממני אוהבת ש...: אמיתיים... לא פוחדים... ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל..: חיבוקים ונשיקות מאנשים שאני אוהבת מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד.-למרות שאנלא מאמינה שיש כאלו,כולם יפים,כל אחד באופן אחר.) - בבוקר אני 1, אחרי האיבזורים אני 10

Vdrums

New member
סקר סקר תרדוף

שם: תומר גיל: 25 כיתה: אני עולה לכיתת LA. כינוי: VDRUMS בחרתי בו כי...: ע"ש המערכת תופים שלי. עיר(אל דאגו,לא נבוא לפרוץ.): נתניה סיטי חיית מחמד (יש/אין+איזה+שם): אין שיר אהוב: יש הרבה. האחרון האהוב ששמעתי היה סולטני הסווינג. סרט אהוב: מציצים, ספרות זולה ספר מומלץ/אהוב: הטאו של פו מקצוע אהוב(אם בכלל): שיהיה לי אחד נדבר. מורה אהוב/ה: ניצן ארז, מנחה באונ' הפתוחה. חבר/ה-יש/אין? לא אם כן,כמה זמן? לאאאאאאאאאאאאאאאא מחשב או טלויזיה: טלויזיה שחקנ/ית מוערצ/ת: אני מסתכל על סרט כסרט לא ממש על השחקנים בפרט יום בשבוע: חמישי מספר מזל: אין כינויי חיבה: תומש שונאת ש...: אומרים לי דברים כמה פעמים, אוהבת ש...: אנשים כנים. תהיה עצמך. ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל..: סט תופים חדש מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד.-למרות שאנלא מאמינה שיש כאלו,כולם יפים,כל אחד באופן אחר.) המממממ.... לא יודע, אולי 7.5 משהו באיזור... פצצה אחרי שהיא מתפוצצת היא עדיין מושלמת?

עכשיו אני !

שם: חיפשושית
כיתה: מתחילה שנה שנייה באו"פ
כינוי: חיפשושית
בחרתי בו כי...: אני אוהבת חיפושיות
עיר(אל דאגו,לא נבוא לפרוץ.): מרכז הארץ
חיית מחמד (יש/אין+איזה+שם): אין . היה כלב בשם פונץ'
שיר אהוב: עכשיו ?יש המון שירים ישראלים יפים.. רבות הדרכים-דניאל סלומון,בואי נתחבק-אלון אולארצ'יק,אל תפסיק - ליאת צ'רסי ,אני חיה לי מיום ליום-ריטה ועוד ...
סרט אהוב: אלכס חולה אהבה
ספר מומלץ/אהוב: ואל אישך-תשוקתך
מקצוע אהוב(אם בכלל): פסיכולוגיה
מורה אהוב/ה: אממ.. ברח לי השם שלה.. מנחה מקסימה לאנגלית B .. אה,נזכרתי עדנה ספקטור ..
חבר/ה-יש/אין?אין
אם כן,כמה זמן? 0
מחשב או טלויזיה: מחשב
שחקנ/ית מוערצ/ת: אין
יום בשבוע: רביעי
מספר מזל:7
כינויי חיבה: ריקולה
שונאת ש...: שמשחקים בי, כשאני לא יודעת איפה אני עומדת, כשמשקרים לי, כשצבועים ..
אוהבת ש...: אוהבים אותי. כשמחבקים אותי. כשמחמיאים לי, כשאני מצליחה במשהו ..
ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל..: אהבה
מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד.-למרות שאנלא מאמינה שיש כאלו,כולם יפים,כל אחד באופן אחר.) 5 < נראה לי .. >

למעלה