אוקיי.
בהנחה שלא כל העולם קורא פה אלא רק חצי, וליאת-מור קצת (אני מניחה, אם לא... אה... הפתעה?
) יודעת את זה, אני מרשה לעצמי לכתוב פה כי אין לי מקום אחר. החברה הכי טובה שלי, נקרא לה א', דיברה עם חברה אחרת שלי, ב', ודי ברור שא' ידעה שב' תלך ותגיד לי הכל. א' סיפרה לב' שהיא יודעת שאני כועסת עליה (היא די ביטלה לי כל דבר שקבענו החופש, אבל ממש הכל) והיא כועסת עלי כי לכל ביטול יש סיבה ואני צריכה להתחשב בה. ושהיא יודעת שאני אוהבת אותה קצת יותר מחברה. למעשה היא די הבינה שאני מאוהבת בה. אוקיי, זה נכון. למשך חצי שנה כבר. ואני שוברת את הראש שלי כל פעם מחדש בנסיון לפתור את זה, להפסיקלהרגיש את זה, להפסיק להרגיש בכלל, לתנתק ממנה, לא לדבר איתה חודש וחצי בגלל סיבהמטופשת כשהסיבה האמיתית היא שאני לא מפסיקה לחשוב עליה. הייתי לוקחת הכל בקלות יותר אם הייתי יודעת שאין בכלל סיכוי, והיא סטרייטית, ואני סתם חולמת לעצמי, אבל לעזאזל, היא נישקה אותי. היא יזמה את זה. היתה עוד פעם לפני אבל אני קצת לא מחשיבה את זה כי כל אחת מאיתנו היתה אחרי חצי בקבוק קגלוביץ'+בית לבד למשך כל הלילה. הקטע הוא שהחברה הכי טובה שלה (ג') גם בקראש עליה וגיליתי את זה לגמרי במקרה כי היא לא ממש יודעת לסתום את הפה שלה. באותו פעם שא' יזמה את הנשיקה ג' תפסה אותנו ומאז היא די מגעילה אלי וכל דבר שאני עושה נבחן על ידה. אני מניחה שהיא פשוט הבינה כמה אני אוהבת את א' ואמרה לה את זה כדי שא' תבהל. אבל בלי קשר, פשוט הייתי שקופה כלפי א' בנקודה מסויימת. סתם קשקשתי פה עכשיו. בכל מקרה, היא (א') אמרה שהיא לא ממש רוצה להיות איתי בקשר ועדיף שנתרחק עכשיו. חוץ מהעובדה שהיא היתה החברה הכיטובה שלי כמעט, ועכשיו אין לי ממש אף אחד... פשוט כואב לי. כל כך כואב לי, בצורות מטורפות. כל כך אהבתי אותה, והדרך שלילהתגבר על אנשים היא לשנוא אותם. זה עבד עם שני האקסים, ואני מניחה שזה מה שיקרה עם א'. אבל כל כך כואב לי ואני לא מסוגלת אפילו לחשוב איך אני ממשיכה לחיות בלעדיה. אניעוברתתקופה עכשיו בלי קשר, בלאגנים בבית, וכל כך סמכתי על העובדה שהיא תהיה שם למעני. ועכשיו אין אף אחד שיבין אותה כמוהה. אני סתם צריכה תמיכה וחיבוק, או משהו.
בהנחה שלא כל העולם קורא פה אלא רק חצי, וליאת-מור קצת (אני מניחה, אם לא... אה... הפתעה?